آره ولی ریسک داره مثلا ممکنه یه وقت بفهمن![]()
آره ولی ریسک داره مثلا ممکنه یه وقت بفهمن![]()
خوب بفهمن مگه چی میشه ؟
فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه .
عزیز یک سری از این اطلاعات واقعا" نادرست هست.
اینترنت ماهواره ای ماهی 15 تومان
عزیز من خودم یک مدت استفاده میکردم و باید بگم هزینه آنلاین برای سرعتهای بالا و نامحدود که با گارانتی هست سرسام آور هست و به هیچ عنوان مقرون به صرفه نیست![]()
یه سوال داشتم سرعت اینترنت شبانه صبانت به چه صورته اگر سرویس 1 مگ بگیرم سرعت شبانه هم یه مگ هست یا نه چند روزه درخواست دادم شبانم وصل شده ولی هنوز قرار داد نبستم میانگین سرعت شبانه 24 کیلوبایت هست می خوام ببینم که چه سرویسی بگیرم بهتره
مگه مشكلي داره .مخابراتم فرق ميكنه مشكل كه نداره
باید زیرکانه عمل کنی مثلا بعضی از دوستان شاتلی هستند که یه 512 اکو دارند بعد حالا دوستشون یا واسه اون خط دیگشون یه 64 art home میگیرن و از اکانت 64 برا 512 استفده میکنن که مطمعنا اگر مشترک با اکانت 64 مثلا ماهی 60-70 GB دانلود کنه میفهمن که داری شیطونی میکنی چون با سرعت 64 حداکثر ماهی 20 گیگ میتونی اگه خودتو جر بدی دانلود کنی البته میگن که 64 آرت ش محدودیت نداره ولی محدودیتش 40 گیگ هست برایه اینگه همین چیزا رو بتونن بفهمن از طریقش!![]()
عزیز من اصلا به مخابرات ربطی نداره به شرکتی که ازش میگیری ربط داره
بعدم اگه بفهمن بلاخره یه جوری تذکر میدن یا اکانتتونو میبندن![]()
جدا از این همانطور که توی اون تاپیک گفتم شما باید اون خط دیگه هم رانژه باشه که فکر نکنم بدون اکانت رانژه کنن اگه به شرکت اطلاع بدی تا اکانت شما را چند کاربره کننده که باید یک هزینه ای بدی برای چند کاربره اگه همچین سیستمی توی برنامه کاری شرکت باشه
دوست من
اولا منظور من اینه که ریسیو و سند رو با هم داشته باشی نه از این مدل فقط ریسیو یا فقط ریافتی ها
مثه بانکها دیشت دو طرفه باشه
دوما من نقل قول کردم
به استادم گفتم قضیه دی اس ال رو گفت بیا یه تحقیق بگیر پزشکی بود بهتر سرویس میگرفتی
ماهی پونزده تومن میدی تجهیزات رو هم بهت امانی میدن
تازه پیلترینگ (( ف/ی/لت/ر/ین/گ سابق )) هم نداریمیری عشق و حال میکنی تو ابرها
یه چیز دیگه این که میتونی نا محدودش هم بکنی بگی تحقیقم طول میکشه واسه چهارسال پول نفت و بیت المال رو دولپی بریزی بالا![]()
من که پروژه ای ندارم ولی اگه داشتم با سر میزفتم تو جوب
این است اقتدار ملی![]()
Last edited by ramtin_d; 08-01-2009 at 19:55. دليل: ویرایش شد دیگه
سلام
فکر کنم
من معجزه دیدم با صبانت 40 دانلودو torrent 50 دیدم سرویسم 128 بود الله اکبر الله اکبر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)