قبلا گفتند
قبلا گفتند
امیر جون من شنیدم همگامان از رمزینه بهتره قبلش بهتره یه نگاهی به هردو بندازی بعد خودت انتخاب کن
مطمئنی زبان فارسی برای انتشارات دریافت.
آخه تو فهرستش تا صفحه 164 هستش بگیم تا فصل 8-170 صفحه داره بعدشم قیمتش 5500 تومان یعنی یه
کتاب 170 صفحه ای 5500 قیمتشه.
خودمم سفارش دادم اگه دو جلدی باشه سرم بد کلاهی رفته
اگه میدونستم دو جلدیه عمرا سفارش می دادم نامردها تو سایت بی صاحبشون معلوم نکردن کتابشون دو جلدیه. این یعنی کلاهبرداری![]()
به نظر شما مولفی که حسابانش خوب نباشه امکان داره دیفرانسیلش خوب باشه حالا خوبه این دوتا زیاد با هم فرق نمیکنن در کل من با محمود نصیری حال نمیکنم (اینم نظر شخصیه منه)
با اینکه کتابای دکتر سبطی واقعا ارزش خرید داره ولی این کارشون اصلا درست نبود باید حداقل یه توضیح مختصر درباره کتاب میدادناگه میدونستم دو جلدیه عمرا سفارش می دادم نامردها تو سایت بی صاحبشون معلوم نکردن کتابشون دو جلدیه. این یعنی کلاهبرداری![]()
ولی با این حال من حتما زبان فارسی سبطی میگیریم
همتون سخت در اشتباهید من دومین ساله که می خوام کنکور بدم پارسال هم رتبم خوب شد ولی به خاطر انتخاب رشته ی بد مهندسی کامپیوتر غیر انتفائی مشهد قبول شدم فرید شهریاری خیلی بهتر از اندیشه سازانه گاج هم خوب نیست ولی فیزیک مبتکران (غلامعلی محمودزاده) خوبه![]()
خیلی خوب این موضوع رو گفتید من هم می خواستم به این موضوع اشاره کنم که قطعا به این خوبی نمی تونستم اینکارو بکنم انتشارات مدرسه واقعا فوق العاده است ولی نمی شه اونطوری که کنکوریا می خوان ازش استفاده کننند ولی من خودم در دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی کتاب های تخصصی ریاضی رو با انتشارات مدرسه می خوندم (نه تست) چون هدفم یه چیز دیگه بود.
در ضمن کتاب جبر،حساب و آنالیز احمدقندهاری که برای انتشارات مدرسست دربین دانش جویان و کسانی که پایه ریاضی ضعیفی دارن خیلی محبوبه چون اومده ریاضی را از اول دبیرستان تا پایان پیش دانشگاهی در یک کتاب گفته که توصیه می کنن انشاء الله وقتی کنکورتون رو دادید حتما این کتابو بخونید.
این نظر شخصیه شماست و نظرتون محترمه اما به نظر من و خیلی از دوستان اندیشه سازان-فار-گاج و رمزینه خیلی بهتر و مفهومی تر از فیزیک فرید شهریاریه اگر بیشتر پست ها رو بخوانید می بینید که کمتر کسی فیزیک فرید شهریاری رو توصیه می کنه.به نظرم یه نگاه به فیزیک 1و2 اندیشه سازان و فیزیک پیش 1 فار بندازید بد نیست.فیزیک محمودزاده هم عالیه اما بیشتر بدرد امتحان تشریحی می خوره.مرسی![]()
امکان نداره انتشارات دریافت خودشو خراب کنه چون تازه داره جون می گیرهبه نظرم این کتابی که برای این دوستمون فرستادن همون کتاب مبتکرانه که دو جلدیه اگر قرار بود زبان فارسی انتشارات دریافت دو جلدی باشه حتمآ توی سایتش اعلام می کردند.بهتر یه خورده منطقی باشید عزیزان.
به نظرم بهترین کار اینه که با انتشارات دریافت تماس بگیرید و بپرسید.
To ro khoda yeki be mane bad bakht komak kone
Be khoda dige daram divone misham
Man nemidonam chejor dars bekhonam
Man harchi mikhonam.faramosham mishe
Yeki biyad mano rahnamai kone
Bege be che faselei test bezanam.amozesh bekhonam.dore konam
To ro khoda javab bedin
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)