تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 1137 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دکتر سبطی دو تا کتاب زبان فارسی داره.یکی برای انتشارات مبتکران و دیگری برای انتشارات دریافت.اونی که همه ازش صحبت می کنند برای انتشارات دریافت هستش.حتمآ برای شما زبان فارسی مبتکران رو که دو جلدیه فرستادن.برو توی سایت انتشارات دریافت ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبلا گفتند
    بچه ها الآن رفتم سایت انتشارات دریافت دیدم یه چند صفحه از کتاب زبان فارسی رو تو سایت گذاشته.اگه خواستید برید دانلود کنید.
    من پنج شنبه سفارش دادم که برام بفرستند فکر کنم دوشنبه یا سه شنبه هفته دیگه به دستم برسه.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

بچه ها امروز کتاب زبان فارسی سبطی با پست به دستم رسید.
    بدیش اینه که تا درس 8 زبان فارسی3 بیشتر توضیح نداده و روی جلدش نوشته شده جلد1.احتمالا این کتاب دو جلدیه.حالا کو تا جلد دومش چاپ بشه.من میرم رمزینه رو می خرم تا عقب نمونم.
    امیر جون من شنیدم همگامان از رمزینه بهتره قبلش بهتره یه نگاهی به هردو بندازی بعد خودت انتخاب کن

3. 4 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezayamohebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها امروز کتاب زبان فارسی سبطی با پست به دستم رسید.
    بدیش اینه که تا درس 8 زبان فارسی3 بیشتر توضیح نداده و روی جلدش نوشته شده جلد1.احتمالا این کتاب دو جلدیه.حالا کو تا جلد دومش چاپ بشه.من میرم رمزینه رو می خرم تا عقب نمونم.

مطمئنی زبان فارسی برای انتشارات دریافت.

آخه تو فهرستش تا صفحه 164 هستش بگیم تا فصل 8-170 صفحه داره بعدشم قیمتش 5500 تومان یعنی یه
    کتاب 170 صفحه ای 5500 قیمتشه.

خودمم سفارش دادم اگه دو جلدی باشه سرم بد کلاهی رفته

اگه میدونستم دو جلدیه عمرا سفارش می دادم نامردها تو سایت بی صاحبشون معلوم نکردن کتابشون دو جلدیه. این یعنی کلاهبرداری

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوست عزیز من کتاب حسابان معرفی نکردم . لصفا مطالب رو درست بخون . من کتاب زیر رو برای ریاضیات پایه معرفی کردم :

مباحثی در ریاضیات دبیرستانی / جلد 2 / انتشارات مبتکران / مولف= محمود نصیری
    به نظر شما مولفی که حسابانش خوب نباشه امکان داره دیفرانسیلش خوب باشه حالا خوبه این دوتا زیاد با هم فرق نمیکنن در کل من با محمود نصیری حال نمیکنم (اینم نظر شخصیه منه)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

اگه میدونستم دو جلدیه عمرا سفارش می دادم نامردها تو سایت بی صاحبشون معلوم نکردن کتابشون دو جلدیه. این یعنی کلاهبرداری
    با اینکه کتابای دکتر سبطی واقعا ارزش خرید داره ولی این کارشون اصلا درست نبود باید حداقل یه توضیح مختصر درباره کتاب میدادن ولی با این حال من حتما زبان فارسی سبطی میگیریم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

8 فیزیک فرید شهریاری

فیزیک فرید شهریاری بر خلاف استقبالی که ازش می شه خیلی ضعیفه.نه درس نامه ی کاملی داره نه تست درست و حسابی البته این و بگم که فیزیک فرید شهریاری دو سری کتابه:کتاب سفید که اموزشه و کتاب مشکی که تسته.
    فیزیک کتاب سبز هم تا دلت بخواد غلط داره و اصلآ جالب نیست.
    برای فیزیک کتاب های اندیشه سازان-انرژی اتمی-رمزینه و گاج سفید از همه مطرح ترن.به نظر من از اندیشه سازان+گاج سفید استفاده کن تا خودتو در برابر فیزیک کنکور واکسینه کنی.سجاد فولادی رتبه ی اول کنکور 87 از فیزیک اندیشه سازان+فیزیک فار+گاج سفید استفاده کرده بود.
    همتون سخت در اشتباهید من دومین ساله که می خوام کنکور بدم پارسال هم رتبم خوب شد ولی به خاطر انتخاب رشته ی بد مهندسی کامپیوتر غیر انتفائی مشهد قبول شدم فرید شهریاری خیلی بهتر از اندیشه سازانه گاج هم خوب نیست ولی فیزیک مبتکران (غلامعلی محمودزاده) خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اگر یه نگاهی به پشت جلد کتابهای کوچک ریاصی انتشارات مدرسه بکنیم می بینیم که نوشته:
    هدف از انتشار این سری کتابها طرح دقیق و اساسی موضوعات مهم ریاضیات دبیرستانی و بر طرف کردن کمبودهای احتمالی موجود در مباحث مختلف ریاضیات دبیرستانی است.

پس این کتابها برای کنکور نوشته نشدن و هدفی بالاتر دارند.آموختن صحیح و درست ریاضی.پس طبیعیه که با یه کتاب کنکوری مثل رمزینه قابل مقایسه نیستند.این نه به معنی خوب بودن کتابهای کوچیکه و نه به معنی بد بودن رمزینه.هدف از تالیف این کتابها متفاوته و در نتیجه مقایسه اونها به این صورت کاملا بی معنیه.البته این دوستمون هم این کتابها رو مقایسه نکرد .طبیعیه که یک کنکوری دوست داره که کتابی داشته باشه که سریع مطالب اساسی رو به اون منتقل کنه و وقت اون رو زیاد نگیره.اگه فرمولها و نکته هایی هم تو کتاب باشه که راه حل میان بر مساله رو بده که عالی میشه.این اصلا بد نیست و با توجه به هدف، که قبول شدن تو دانشگاهه به خوبی توجیه پذیره.پس اگه کتاب رمزینه این کار رو میکنه خیلی هم خوب و عالیه.

اما خوب عده زیادی هم هستند که ریاضی می خونن و از اون لذت می برن و کنکور هم هدف اصلی شون نیست.این افراد می خوان ریاضی رو خوب یاد بگیرن و بفهمن.مشکل وقت و حوصله رو هم ندارن.خوب کتابهای کوچک برای این افراده.مطمئن باشید که این افراد تو کنکور ریاضی هم کم نمیارن حتی اگه رمزینه هم نخونده باشن.

پس این که شما بیای و یه صورت یک قانون کلی بگی رمزینه و یا ... از اینا برتره حرف مفته.بر عکسشم همینطور.
    هر کتابی خواننده خودشو داره و یک جامعه هدف داره و متناسب با اون جامعه تالیف میشه.

از نظر محتوای علمی هم من مطمئنم کتابهای کوچک مشکلی ندارن.من رمزینه رو ندیدم و نمی تونم نظر بدم.

اما به نظر خودم خوندن این کتابها چه برای کنکور و چه برای امتحان در صورت داشتن حوصله و وقت کافی عالیه.البته این کتابها هلو بپر تو گلو نیستن و خوندنشون زحمت داره ولی برای مثال اگه کسی کتاب مثلثات احمد فیروز نیا رو بخونه و یاد بگیره بعدش می بینه که تمام مطالبی که تو کتابهای کنکوری مثلثات هست تو این کتاب پوشش داده شده و اتفاقا اونموقع به راحتی می تونه از اون نکته ها استفاده کنه.و چون تو کنکور سرعت و دقت خیلی مهمه می تونه سرعت عملشو هم با استفاده از نکات تستی این کتابها افزایش بده.چون اصل موضوع رو گرفته و باقیش تمرین و تسلط هست.

بحث ما اینجا ریاضیه و هیچ کسی نمیتونه ادعا کنه یادگیری مفهومی و عمیق ریاضی تو کنکور بی تاثیره.

این کتابه هم همشون همسطح نیستن.کتابهایی که نویسنده اونها پرویز شهریاریه کتابهایی هستند سنگین که خوندنشون کار هر کسی نیست.
    کتابی هم هست مثل مبانی ریاضیات که قسمتی از موضوعات درس جبر و احتمالو پوشش داده و خوب و روون نوشته شده .کتابهای احمد قندهاری هم کتابهای خوبی هستن ( باز هم می گم با در نظر گرفتن هدف تالیف) و ایشون در زمینه مباحث دیفرانسیل به خوبی مسلطن.

این دوستمونم اینجا فکر کرد که با معرفی این کتابها داره کار درستی میکنه چون خودش از این کتابا استفاده کرده و براش مفید بودن.بقیه هم نظرشون رو گفتن و ممکنه که این کتابا برای اونها مفید نباشه.ولی اینکه بیایم نظر کلی بدیم و بالکل اونا رو رد کنیم کاملا غلطه.

هنوز تاکنکور زمان زیادی مونده.اگه کسی احساس میکنه نیاز داره تو یه موضوع خاص یه خورده مطلبو عمقی یاد بگیره و پایه ای بخونه این کتالها می تونه یه گزینه باشه (حداکثر یه پیشنهاد نه بیشتر) با این شرط که یادش باشه که برای خوندن این کتابه باید زحمت بکشه و انتظار معجزه نداشته باشه.در کنارشم باید به تست و سرعت عمل هم توجه ویژه ای داشته باشه و برای کنکور از این دو فاکتور غافل نشه. نه افراط و نه تفریط.
    خیلی خوب این موضوع رو گفتید من هم می خواستم به این موضوع اشاره کنم که قطعا به این خوبی نمی تونستم اینکارو بکنم انتشارات مدرسه واقعا فوق العاده است ولی نمی شه اونطوری که کنکوریا می خوان ازش استفاده کننند ولی من خودم در دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی کتاب های تخصصی ریاضی رو با انتشارات مدرسه می خوندم (نه تست) چون هدفم یه چیز دیگه بود.
    در ضمن کتاب جبر،حساب و آنالیز احمدقندهاری که برای انتشارات مدرسست دربین دانش جویان و کسانی که پایه ریاضی ضعیفی دارن خیلی محبوبه چون اومده ریاضی را از اول دبیرستان تا پایان پیش دانشگاهی در یک کتاب گفته که توصیه می کنن انشاء الله وقتی کنکورتون رو دادید حتما این کتابو بخونید.

9. 2 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همتون سخت در اشتباهید من دومین ساله که می خوام کنکور بدم پارسال هم رتبم خوب شد ولی به خاطر انتخاب رشته ی بد مهندسی کامپیوتر غیر انتفائی مشهد قبول شدم فرید شهریاری خیلی بهتر از اندیشه سازانه گاج هم خوب نیست ولی فیزیک مبتکران (غلامعلی محمودزاده) خوبه
    این نظر شخصیه شماست و نظرتون محترمه اما به نظر من و خیلی از دوستان اندیشه سازان-فار-گاج و رمزینه خیلی بهتر و مفهومی تر از فیزیک فرید شهریاریه اگر بیشتر پست ها رو بخوانید می بینید که کمتر کسی فیزیک فرید شهریاری رو توصیه می کنه.به نظرم یه نگاه به فیزیک 1و2 اندیشه سازان و فیزیک پیش 1 فار بندازید بد نیست.فیزیک محمودزاده هم عالیه اما بیشتر بدرد امتحان تشریحی می خوره.مرسی

11. این کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اینکه کتابای دکتر سبطی واقعا ارزش خرید داره ولی این کارشون اصلا درست نبود باید حداقل یه توضیح مختصر درباره کتاب میدادن ولی با این حال من حتما زبان فارسی سبطی میگیریم
    امکان نداره انتشارات دریافت خودشو خراب کنه چون تازه داره جون می گیرهبه نظرم این کتابی که برای این دوستمون فرستادن همون کتاب مبتکرانه که دو جلدیه اگر قرار بود زبان فارسی انتشارات دریافت دو جلدی باشه حتمآ توی سایتش اعلام می کردند.بهتر یه خورده منطقی باشید عزیزان.به نظرم بهترین کار اینه که با انتشارات دریافت تماس بگیرید و بپرسید.

13. این کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

To ro khoda yeki be mane bad bakht komak kone
    Be khoda dige daram divone misham
    Man nemidonam chejor dars bekhonam
    Man harchi mikhonam.faramosham mishe
    Yeki biyad mano rahnamai kone
    Bege be che faselei test bezanam.amozesh bekhonam.dore konam
    To ro khoda javab bedin

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •