فک کن اونایی هم که جزء اون 30% هستن باید دوباره امتحان بدن !!!!!!درسایی که 70 درصد بچه ها افتادن×!
ما که شانس نداریم ! اگه یه امتحانو بیوفتیم ریزشیش نمیکنن ! اگه هم قبول شدیم از یه امتحان سخت میای قشنگ ریزشیش میکنن !
فک کن اونایی هم که جزء اون 30% هستن باید دوباره امتحان بدن !!!!!!درسایی که 70 درصد بچه ها افتادن×!
ما که شانس نداریم ! اگه یه امتحانو بیوفتیم ریزشیش نمیکنن ! اگه هم قبول شدیم از یه امتحان سخت میای قشنگ ریزشیش میکنن !
کسی ترتیب پیش نیاز های کارشناسی حسابداری رو میدونه
این گلستان خیلی گنگه من اصلا سر در نمیارم چه درسی پیش نیاز داره چه درسی نداره
راستی یه سوال واسه من پیش اومده ؛ این درسای تفسیر نهج البلاغه و اندیشه امام و انقلاب و دفاع مقدس و همینجور خودت برو تا آخر دیگه ! اینا اختیاری هستن ؟
آخه من کلا" تو چک لیستم دوتا اندیشه نوشته با دوتا معارف ولی اینا یه شونصدتایی میشن ! نریم این همه بخونیمشون بعد آخر سر اختیاری باشن ؟!
اصول 1 ---> اصول 2 --------> اصول 3
کسی ترتیب پیش نیاز های کارشناسی حسابداری رو میدونه
این گلستان خیلی گنگه من اصلا سر در نمیارم چه درسی پیش نیاز داره چه درسی نداره
ریاضی 1 ---> ریاضی 2 -------> آمار و احتمال
اصول 2 ------> حسابرسی 1 -----------> حسابرسی 2
اصول 2 ------> صنعتی 1 ------> صنعتی 2 --------> صنعتی 3
اقتصاد خرد ------> کلان -------> پول و ارز بانکداری
اصول 3 -----> میانه 1 --------> میانه 2 --------> پیشرفته 1 ------> پیشرفته 2 ---------> مباحث جاری در حسابداری
مدیریت مالی 1 ------> مدیریت مالی 2
کلا" همشون به هم پیوستن و همشون به اصول1 برمیگیردن ! : دی
چک لیستو نگاه کنی بهتر متوجه میشی ،
اجباری نیست شرکت تو این امتحانافک کن اونایی هم که جزء اون 30% هستن باید دوباره امتحان بدن !!!!!!
ما که شانس نداریم ! اگه یه امتحانو بیوفتیم ریزشیش نمیکنن ! اگه هم قبول شدیم از یه امتحان سخت میای قشنگ ریزشیش میکنن !بالاترین نمرتو میذارن به عنوان نمره درس
![]()
اختیارین منم ترم قبل بعد از پاس کردن قانون اساسی اندیشه امامو برداشتم همین اشتباهو کردم رفتم عوض کردم
مرسی از راهنماییت
موقعه حذف و اضافه فقط باید اندازه همون تعداد واحدی که حذف میکنی برداری یا بیشتر میتونی برداری؟
دوستان یک روش نوین تقلب رو از 4 ترم دیگه عرضه می کنم
اگه خوش شانس باشین و تا اون موقع درز نکنه یا کسی بهش دست پیدا نکنه حاظرم اون رو به مزایده بگذارم
فعلا توی مراحل تست شدن هست و بعد از اینکه خر خودم از پل گذشت مخلص همتون هستم
امکان لو رفتن تقریبا صفر درصد
بازده هم 20-100 درصد!
فوق العاده اسون
بگذریم
من رشته زیست هستم
کتاب ریاضی عمومی 2 نوشته محمد مهدی ابراهیمی رو گرفتم ولی 2 جلد هست و روش نوشته رشته شیمی
ظاهرا کتاب دیگه ای هم توی بازار نیست توی منابع رشته زیست هم ذکر شده فصل دهم! در حالی که کتاب نه فصل بیشتر نداره
میشه راهنمایی کنید؟
حالا نمیشه زودتر عرضه کنیدوستان یک روش نوین تقلب رو از 4 ترم دیگه عرضه می کنم
اگه داری تست میکنی بگو منم کمک میکنم زودتر به نتیجه برسه![]()
نه دوست عزیزم
تنها رمز موفقیت این روش سکوت بوده
وقتی اب گل الوده
وقتی سیستم اموزشی به لجن کشیده شده
دانشجو باید خودش ابتکار عمل نشون بده
شما ها هم متناسب با دانشگاهی که میرید و شرایطتون می تونید روش های مختص خودتون رو ابداع کنید
من هر سال یک روش جدید و پیشرفته استفاده کردم به خاطر دهن لقی بلافاصله سال بعد جلوش گرفته شد و تا اتمام دانشگام این روش رو اعلام نمی کنم
فدای همتون![]()
سلامبه خاطر دهن لقی بلافاصله سال بعد جلوش گرفته شد
خوبی؟ ؟ خوبم!!
من قول میدم دهن لقی نکنم
شما هم یه ثوابی کن و بگو چی کار میکنی
راستی پیام نور تهرانی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)