منظورم اینه که بر چه میزانی باید کم یا زیاد کنیم ! یعنی وقتی می خوایم 4000 پا صعود کنیم باید با چه نرخی صعود یا نزول کنیم
منظورم اینه که بر چه میزانی باید کم یا زیاد کنیم ! یعنی وقتی می خوایم 4000 پا صعود کنیم باید با چه نرخی صعود یا نزول کنیم
آهان! بستگی به میزان زمانی داره که باید این کار انجام بدی. ولی نرخ استاندارد برای بوئینگ 747، 1800 فوت بر دقیقه است. البته من اطلاعاتم در حد سایر دوستان نیست. دوستان اگر جوابم اشتباهه تصحیح بفرمایند.
دوستان با توجه به اینکه کلاس تایپ هواپیما بوینگ 744 در روزهای ششم و هشتم اردیبهشت ماه توسط اساتید خلبانی برگزار میشه لازمه بحث FMS و نحوه پرواز با 744 رو ادامه بدم یانه، هر چی شما دوستان می فرمایید![]()
نیکی و پرسش!دوستان با توجه به اینکه کلاس تایپ هواپیما بوینگ 744 در روزهای ششم و هشتم اردیبهشت ماه توسط اساتید خلبانی برگزار میشه لازمه بحث FMS و نحوه پرواز با 744 رو ادامه بدم یانه، هر چی شما دوستان می فرمایید![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تا چند روز پیش راحت با این 747پرواز میکردم ولی الان تا بلند می شم سریع بعد از اینکه هواپیما رو رویAPمیذارم قدرت موتور ها صفر می شه و بعد استال می شه
به این شکل
حالا اگه می شه یه کمکی به من بکنید
منتظرم ها
ایمن جمعه مون هم اکلی برای این پرید
شما باید سرعت مورد نظر رو به صورت (نات) در همونجایی که با علامت زرد مشخص کردم وارد کنید.
![]()
ممنون از شما دوست عزیز
من این کار رو امتحان نکرم ولی بار آخر وقتی دیدم داره صفر میشه از رویAPدر آوردمش ولی باز هم همونطور هم شد هرچه F1,F4زدم باز هم زیاد نشد
باز هم ممنون
ببخشید در کدوم سایت ؟؟؟؟ و چجوری باید شرکت کنیم؟
تصویری که گذاشتید که استال نیست. هواپیما OverSpeed کرده.با سلام خدمت دوستان عزیز
من تا چند روز پیش راحت با این 747پرواز میکردم ولی الان تا بلند می شم سریع بعد از اینکه هواپیما رو رویAPمیذارم قدرت موتور ها صفر می شه و بعد استال می شه
به این شکل
در ضمن شما کلید CMD که روشن کننده ی اصلی اتوپایلوت هست رو روشن نکردید.
و همچنین هیچ عددی برای تنظیم کننده ی سرعت وارد نکردید.
در این حالت طبیعیه که اتوپالوت سرعت شما رو صفر کنه چون شما ازش اینو خواستید.
موفق باشید
از طریق نرم افزار Team Speak و در بخش IR_Class . ساعت شروع کلاس هم 8 شب هست. اما برای اطمینان، به آدرسمراجعه کنید و در بخش training به ساعات برگزاری کلاس مربوطه توجه کنید (البته چون الان سایت دویژن دان هست نتونستم لینک مستقیم بگذارم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)