هیچی تا یه ماه بعد هم شارژ نکنه قطع نمیکنن بعدش یه زنگ میزنن میگن شارژ کن![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
هیچی تا یه ماه بعد هم شارژ نکنه قطع نمیکنن بعدش یه زنگ میزنن میگن شارژ کن![]()
سلام
دو پرسش داشتم
آسیا تک روی فیبر نوری سرویس میدهد؟
و اگه میده می خواستم 256 6gig بگیرم سرعت شبانش خوب هست یا نه؟
ممنون![]()
ای بابا تو باز اومدیمن که گفتم میده البته بستگی به منطقه تون هم داره و اینکه تو منطقه ما هیچ فرقی بین 128,256,512,1m,2m نیست و همشون روی 2مگ بسته شدن ولی سرعت شبانه بر میگرده رو قرار داد
128 هم رو 2مگ بسته شده؟
عجب بابا .. منطقتون کجاست جمع کنیم بیایم اونجا![]()
آسیاتک سرعتها رو مطابق با قرارداد میده بیشتر نه
البته جدیدا.
قبلا من با همین 128 سرعتم رو 50-60 کیلوبایت در ثانیه بود![]()
دوست عزیز شما دارید اشتباه میکنید من الان 128 دارم اینم تست چرا اطلاعات غلط میدید
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
بله دوست عزیز البته هزینه جابجایی تون زیاده چون باید بیاید شیراز[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
اطلاعات غلط کدومه برادر مندوست عزیز شما دارید اشتباه میکنید من الان 128 دارم اینم تست چرا اطلاعات غلط میدید
سرعت تو تهران زیاد بشه یعنی تو کل کشور قابل تعمیمه حالا به شما حال دادن این یه چیز دیگه ست به عوامل زیادی هم بستگی داره(کم بودن تعداد مشترکها تو منطقه مخابراتی شما ، سیاست آسیاتک تو اون منطقه و ...)
من تهرانم اینجا رو مطمئنم که سرعت مطابق با قرارداده.![]()
Last edited by alpha007; 03-11-2010 at 23:34.
نخیر فقط به من تنها حال ندادن تمام مشترکان اسیاتک شیراز وضعیتشون اینه در ضمن چون تهران رو قرارداد میدن دلیل نمیشه کل
کشور رو مثل قرارداد بدن اون دوستمون هم اهوازی بود منم بهش گفتم بستگی به منطقه داره![]()
سلام دوستان
من می خواهم صبا رو جمع کنم بیام 512 آسیاتک بگیرم
کلا آسیا تک شبانه اش په جوری هستش من شبانه واسم مهم هستش که بتونم باهاش دانلود کنم
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)