بابا من روز بیشتر میخوام رمزی برای ویسا لول نیست؟ خیلی نامردیه 3 روز بیای کلی سختی بکشی یه ذره پیدا کنی بعدش 2 روز هم رکاور بشه از سفر قبلی کلی زمان هدر مره بابا...
بابا من روز بیشتر میخوام رمزی برای ویسا لول نیست؟ خیلی نامردیه 3 روز بیای کلی سختی بکشی یه ذره پیدا کنی بعدش 2 روز هم رکاور بشه از سفر قبلی کلی زمان هدر مره بابا...
خوب مشکل دقیقا همینجاست!! من نمیدونم از کجا باید پکو بگیرم؟؟!!بابا تو که هنوز پکو نگرفتی!هر وقت خریدی بگو کامل با عکس واست توضیح بدم
ممنون
ادیت:خریدم؟ مگه باید بخرمش؟دانلودی نیست؟حجمش چقدره؟از فروشگاه سایت بگیرم خوبه؟
Last edited by grand theft auto; 28-11-2009 at 22:34.
از اين رمز استفاده كن ولي توصيه ميكنم خواستي Save كني off كني رمز رو :
رمز ان : testingcheatsenabled true
رمز خاموش : testincheatsenabled false
اينجوري ميتوني need هاي سيمزتو پر كني و با گرفتن shift و كليك رو زمين از teleport استفاده كني.
ویسا لول چه ربطی به نید سیم داره آخه؟!
از اینجا بخرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میل خودته دوست داشتی میتونی 3 گیگ و نیم دانلود کنی:خخخ
من از سایت هایی که معرفی شد یه سری فایل با پسوند sims3pack دانلود کردم و پوشه هایی هم که گفتین ساختم اما باز کار نمیکنه و هیچی اضافه نمیشه
![]()
چیت تستیگ رو من اول توتاپیک گذاشتم حالا همه میگن تستینگ لااقل یک اسمی هم از ما برده شه ودرزم درباره چیت تستینگ اخطار میدهم چون بعد یک تایم مشخص کوکی های واردشده برکامپیوترت از طریق این کد میشه ویروس آنتی ویروس هم نمی شناسه این ویروس حرومزاده رو
کد تستینگ اینه testingcheatsenabled true
برا ویسا لول هم میشه بادستکاری یک کارایی کرد اما خوب نیست من بلدم اما کرم نمیریزم
اوندفعه کاری کرده بودم تایم بازی ببه طور برعکس پیش می رفتش مثلا بجای این که کم بشه روزای زندگیش زیاد می شد
ویسا و ویزا فرقی ندارند لطفا یاد بگیرید
Visa
آخر جمله بعد اس حرف صدا دار اومده اگه کلمات استثنا رو بلد باشی میفهمی مثل Persian
اگه به قوانین انگلیسی مسلط باشی می فهمی که پرشین میگیم اما درستش پرژن هست
حال فرق ویزا لول با ویسا لول رو گرفتی
زنده جان اگه اون ترفندو میخوای بیا یاهو
اینم برای شما![]()
Last edited by mohammad2100; 29-11-2009 at 19:53.
مطمئن هستید؟
اون فایل هایی رو که sims3pack هستن رو باید ابتدا از قسمت لانچر قسمت دانلود برید و اونا رو نصب کنید تا توی بازی اجرا بشن
برای فایل های پکیج هم حتما باید فایل Resource.cfg رو توی این پوشه بریزید وگرنه فایل ها فعال نمیشن :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
قسمت دانلود لانچر من هیچی نیست و همه گزینه هام هم خاموشه!
فایلهام رو تو یه پوشه به اسم Downloads که خودم ساختم ریختم.
راستی اگه میشه یه سایت برای پک های اضافی معرفی کنید، قبلا بیشتر از 15 سایت معرفی شده اما بهترینش کدومه؟
نباید خودتون پوشه رو بسازید
این پوشه خودش بعد از اجرا بازی ایجاد میشه
روش سیمز 3 با 2 متفاوته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)