تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 380 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

ببخشید چرا برخی فایل ها در idm موقع دانلود قابلیت resume ندارند ؟
    خوب همه لینکها قابلیت رزیوم رو ندارن. شما باید از لینکهایی استفاده کنید که این قابلیت روشون فعاله.
    شما میتونید در لینک زیر به تاپیک مستقیم کردن لینکهای شما برین و اونجا لینکتون رو بزارین تا دوستان مستقیم کنن براتون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برا منم 1 هست.
    الان نمیدونم چیکار باید بکنم،‌ اگه کاری که تو راهنما گفته رو بکنم فایلها دلت میشن (که البته برا من همین الانم همینطوره)
    گفتم که! پستم رو دوباره بخون انجام بده. آخرش نشد دوباره نصب کن. دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

13 مشکل سرعت دانلود با IDM Ver 6.15 Build 8

با سلام و خسته نباشید خدمت بچه های p30world
    حدود 2 روز هست که IDM 6.15 build 8 رو نصب کرده و با اون پچی که سازنده اش T3D1-MC هست کرکش کردم
    مشکل من اینجاست که وقتی تو سایت speedtest.net سرعت دانلود رو تست میکنم 0.50 Mbps هست(به عبارتی 61 KB/S)،ولی وقتی میخوام فایلی رو با IDM دانلود کنم سرعت دانلود از 30 بالاتر نمیره(سریع اینو بگم که با لینکای مستقیم از چند سایت معتبر امتحان کردم ولی بازم مشکل داشتم-خواستم فکر نکنید شاید مشکل از سرور دانلود باشه! - )
    ویندوز رو هم تازه عوض کردم
    با نرم افزار bwmeter هم استفاده غیرمجاز برنامه های دیگه از پهنای باند رو مسدود کردم!!
    به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟

3. این کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

گفتم که! پستم رو دوباره بخون انجام بده. آخرش نشد دوباره نصب کن. دی
    آخه تو لیست دانلود یه سری دانلودهای ناتمام دارم که کم هم نیستن، اگه بخوام حذف و دوباره نصبش کنم، پیدا کردن سورس فایلها برام یخورده مشکل میشه!.

در آغاز فعالیت morvaye nik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون داداش،
    البته موردی که اونجا توضیح داده برعکس چیزی هست که من میخوام ولی منم همین مسیر رو میخواستم بدونم.
    فقط یه سوالی که دارم اینه که اونجا نوشته شده برای اینکه وقتی تو آی دی ام فایلی رو حذف میکنیم از درایو هم حذف بشه باید از مسیر مشخص شده فایلی که معین کرده رو پاک کنیم، من قبلا به اشتباه زدم فایل هم حذف بشه، ولی حالا میخوام طوری تنظیم کنم که حذف نشه (یعنی برعکس حالتی که اونجا نوشته) به نظرتون منم باید همون فایل رو حذف کنم؟
    بازم ممنون
    • توی رجیستری ویندوز من مقدار "bNShConfDelFrLstDlg" وجود نداره و هر وقت فایلی رو از لیست حذف می کنم ازم می پرسه که از هارد هم پاک کنم یا نه.
    • برای اینکه خیالتون راحت باشه زمانی که در رجیستری به آدرس "HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager" رسیدید روی کلید "DownloadManager" کلیک راست کرده گزینه "Export" را انتخاب نمایید.با اینکار یک کپی از کلید را ذخیره می کنید.
    • مقدار "bNShConfDelFrLstDlg" را پاک کرده امتحان نمایید.(قبل از پاک کردن یک فایل از لیست یک کپی از آن را در جای دیگری ذخیره کنید)
    • اگر مشکلی با نرم افزار پیش آمد کافیست فایل export شده از رجیستری را به رجیستری وارد کنید(با اجرای فایل ذخیره شده).

امیدوارم مشکلتان حل شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان سلام.باید به عرض برسونم که من برای دانلود از idm استفاده میکردم منتها با درخواست idmجهت بروزرسانی و آپدیت شدن وارد سایتش شدم وغافل از همه چی idm بسته شد و حالا پیام میده نسخه idm جعلی بوده و باید دوباره نسخه اصلی خریداری بشه.حالا هرچی با کرک های مختلف و غیر ارجینال این نرم افزازو نصب میکنم سریع شناسایی میشه وکاری از دستم برنمیاد.دوستان کسی میدونه چیکار کنم تا از این شر خلاص بشم؟چه جوری دورش بزنم ودوباره این برنامه رو نصبش کنم؟لطفا راهنماییم کنید.باتشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

آخه تو لیست دانلود یه سری دانلودهای ناتمام دارم که کم هم نیستن، اگه بخوام حذف و دوباره نصبش کنم، پیدا کردن سورس فایلها برام یخورده مشکل میشه!.
    شما دانلود کن همه رو بعد کارارو بکن
    دوستان سلام.باید به عرض برسونم که من برای دانلود از idm استفاده میکردم منتها با درخواست idmجهت بروزرسانی و آپدیت شدن وارد سایتش شدم وغافل از همه چی idm بسته شد و حالا پیام میده نسخه idm جعلی بوده و باید دوباره نسخه اصلی خریداری بشه.حالا هرچی با کرک های مختلف و غیر ارجینال این نرم افزازو نصب میکنم سریع شناسایی میشه وکاری از دستم برنمیاد.دوستان کسی میدونه چیکار کنم تا از این شر خلاص بشم؟چه جوری دورش بزنم ودوباره این برنامه رو نصبش کنم؟لطفا راهنماییم کنید.باتشکر
    شما یا آخرین نسخه رو از سایت سافت 98 بگیر نصب کن کرک کن چند تا کرک هم تو پوشه گذاشته.
    یا همین نسخه رو داری کامل پاک کن از کرک دیگه استفاده کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما کامل همه رو دان کن بعد کاراتو بکن

شما یا اخرین نسخه رو بگیر از سافت98 یا همین نسخه رو کامل پاک کن کرک دیگه بزن دی
    والا با your-unin-staller پاکش میکنم ولی توفیقی نمیکنه.راه بهتری یا نرم افزار بهتری نیستش که کاملا بتونم پاکش کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

والا با your-unin-staller پاکش میکنم ولی توفیقی نمیکنه.راه بهتری یا نرم افزار بهتری نیستش که کاملا بتونم پاکش کنم؟
    ای بابا. شما آخرین نسخه رو از سافت98 دان کن. حجم زیادی هم نداره. چند تا پچ تو پوشش هست. حتما با اونا درست میشه.
    نسخه قبلی رو حتما حذف کن.

10. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت بچه های p30world
    حدود 2 روز هست که IDM 6.15 build 8 رو نصب کرده و با اون پچی که سازنده اش T3D1-MC هست کرکش کردم
    مشکل من اینجاست که وقتی تو سایت speedtest.net سرعت دانلود رو تست میکنم 0.50 Mbps هست(به عبارتی 61 KB/S)،ولی وقتی میخوام فایلی رو با IDM دانلود کنم سرعت دانلود از 30 بالاتر نمیره(سریع اینو بگم که با لینکای مستقیم از چند سایت معتبر امتحان کردم ولی بازم مشکل داشتم-خواستم فکر نکنید شاید مشکل از سرور دانلود باشه! - )
    ویندوز رو هم تازه عوض کردم
    با نرم افزار bwmeter هم استفاده غیرمجاز برنامه های دیگه از پهنای باند رو مسدود کردم!!
    به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
    بنده این مممممممممممممشکل دارم کسی راه حل داره این نسخه مثل اینکه مشکل داره ........ با وجود 16 کانکشن فقط با 2 تا میگیره حتی ftp شخص که دارم ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

بنده این مممممممممممممشکل دارم کسی راه حل داره این نسخه مثل اینکه مشکل داره ........ با وجود 16 کانکشن فقط با 2 تا میگیره حتی ftp شخص که دارم ...
    فک کنم من این نسخه رو رو یه سیستم نصب کرده بودم. کانکشنش زیاد بود. من از سافت98 دان کردمش. با ftp هم دانلود کردم کانکشن زیاد میگرفت. شمام از همون سایت دان کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •