تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 1081 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بابا به داد ما دوتا هم برسین خواهشا
    دوست عزیز اول باید ببینى که چقدر از تاریخ آخرین آپدیت میگذره ...اگه بیش از یکى دو هفته گذشته باشه

باید فایل av-i386-cumul.zip ( براى آنتى ویروس) یا av-i386&ids-cumul.zip (براى اینترنت سکیوریتى) دانلود کنید

بعد فایل رو از حالت فشرده در آورده و طبق راهنمایى دوستان آدرس پوشه مربوطه رو کسپرسکى بدید

و در ضمن تیک گزینه Kaspersky Lab's update server رو حتما بردارید

در ضمن قبل از هرچیز باید حالت آپدیت رو از Automatically به Manually تغییر بدید

با رعایت کامل تمام مراحل قاعدتا نباید هیچ مشکلى براتون پیش بیاد

موفق باشید

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

دوست عزیز اول باید ببینى که چقدر از تاریخ آخرین آپدیت میگذره ...اگه بیش از یکى دو هفته گذشته باشه

باید فایل av-i386-cumul.zip ( براى آنتى ویروس) یا av-i386&ids-cumul.zip (براى اینترنت سکیوریتى) دانلود کنید

بعد فایل رو از حالت فشرده در آورده و طبق راهنمایى دوستان آدرس پوشه مربوطه رو کسپرسکى بدید

و در ضمن تیک گزینه Kaspersky Lab's update server رو حتما بردارید

در ضمن قبل از هرچیز باید حالت آپدیت رو از Automatically به Manually تغییر بدید

با رعایت کامل تمام مراحل قاعدتا نباید هیچ مشکلى براتون پیش بیاد

موفق باشید
    تشکر از این که جواب دادید.
    من تمام مراحلی رو که گفتید مو به مو چندین بار انجام دادم ولی متاسفانه که مشکل حل نشد و آپ دیت نمی شه!!! نمی دونم چی کار کنم؟
    بازم تشکر

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مجيد جان، من محصول کسپرسکی 8.0 رو ، هم روی ویندوز 32 بيت دارم هم 64، البته برنامه Unlocker روی 64 کار نميکنه، ولی در ويندوز 32 بيت که دارم مشکی مثل هنگ يا کمی سرعت سيستم و موارد اين چنينی پيش نيومد
    البته تنها موردی که من هم برخورد کردم همون موقع نصب نرم افزارها بود که وقفه اي برای موردی که vtn54 گفتن پيش مياد ...درکل فعلاً مشکل ناهماهنگی پيش نيومده، البته به مرور زمان امکان داره اتفاقات مختلف خودش رو نشون بده
    میشه بگی از کدوم ورژن Unlocker استفاده میکنى؟و چطورى ؟؟؟؟؟

چون با این توضیحاتى که شما عزیزان دادید فکر کنم در ویندوزم مشکلى باید پیش اومده باشه که باید سریعا برطرفش کنم

از یه طرفم هم حق رو به من بدید ، چون وقتى رفتار Unlocker رو در قسمت Trusted Applications وارد میکنم، مشکل برطرف میشه

پس این یعنى مشکل ناشى از تداخل این دو است

در ضمن این هشدار کسپرسکى بیانگر وجود Keyloger در پوشه ویندوز هستش

اما من مطمئنم پوشه مربوطه پاک هستش و احتمالا به فایلهاى راه انداز کیبورد گیر داده ...نظر شما چیه؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

میشه بگی از کدوم ورژن Unlocker استفاده میکنى؟و چطورى ؟؟؟؟؟

چون با این توضیحاتى که شما عزیزان دادید فکر کنم در ویندوزم مشکلى باید پیش اومده باشه که باید سریعا برطرفش کنم

از یه طرفم هم حق رو به من بدید ، چون وقتى رفتار Unlocker رو در قسمت Trusted Applications وارد میکنم، مشکل برطرف میشه

پس این یعنى مشکل ناشى از تداخل این دو است

در ضمن این هشدار کسپرسکى بیانگر وجود Keyloger در پوشه ویندوز هستش

اما من مطمئنم پوشه مربوطه پاک هستش و احتمالا به فایلهاى راه انداز کیبورد گیر داده ...نظر شما چیه؟

من از ویندوز ویستا 32 بیت استفاده می کنم .برنامه Unlocker هم نسخه 1.8.7 است .به طور پیش فرض کاسپرسکی Unlocker

را در قسمت Application Filtering در گروه Trusted جای می دهد و اصولا نیازی به تغییری در این مورد نیست .

در مورد این پیغام اخطار هم همانطور که گفتید ( و تا آنجا که من می دانم ) احتمالا مربوط به درایور راه انداز کیبورد

( احتمالا فراسو ) است .خودتان هم می دانید که اکثر کیبوردها به صورت Plug and Play در ویندوز نصب می شوند و

نیازی به درایور راه انداز مجزایی ندارند .اگر خودتان این درایور را نصب کرده اید که هیچ وگرنه بهتر است آن را پاک کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

[B][COLOR=DarkRed]میشه بگی از کدوم ورژن Unlocker استفاده میکنى؟و چطورى ؟؟؟؟؟

[]
    مجيد جان ورژن Unlocker من 1.8.5 هست ، و چطوری استفاده ميکنم هم مثل قبل استفاده ميکنم، يعنی درکل مثل قبل هيچ تفاوتی نکرده،

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب منم نصب کردم به عنوان اولین نتیجه بعد از ریستارت ویندوز بعد از نصب سایدبار ویستا از کار افتاد !

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خب منم نصب کردم به عنوان اولین نتیجه بعد از ریستارت ویندوز بعد از نصب سایدبار ویستا از کار افتاد !
    با سلام
    البته متوجه نشدم که سوالتون در رابطه در برگرداندن ساید بار هست یا خیر ولی اگر این طور است مطابق شکل عمل کنید

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    بعد از مدت ها دوری بالاخره vtn54 عزیز هم به ما سری زده و مار و حسابی خوشحال کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ورژن جدید کسپرسکی خیلی عالیه ، سرعت خیلی خوبی داره به نظر من
    حتماً نصب کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام
    البته متوجه نشدم که سوالتون در رابطه در برگرداندن ساید بار هست یا خیر ولی اگر این طور است مطابق شکل عمل کنید
    ممنون از شما این گزینه فعاله حتی وقتی از ران هم استارت میکنم :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •