ظاهرا که اینجوریه
آویرا با آپدیتهای پشت سرهم، کلیدهای قلابی رو تشخیص داد و از کار انداخت... الان هم که![]()
ظاهرا که اینجوریه
آویرا با آپدیتهای پشت سرهم، کلیدهای قلابی رو تشخیص داد و از کار انداخت... الان هم که![]()
ازاین keys پایین که قراردادم استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من از سیستمم ایمیج گرفتم حالا قبل از ریستری کردن، می خوام فایل های آپدیت آویرا رو یه جا کپی کنم که بعد دوباره اون ها رو سر جاش پیست کنم.
حالا این فایل های آپدیت شده کجا هستند؟
ممنون.
سلام
آدرس پایین
C:\Programs\AntivirDesktop\Failsafe
محتویات پوشه ی Failsafe رو کلا انتخاب میکنید و راست کلیک کنید گزینه ی Add to archive رو بزنید و بعد هم ZIP رو انتخاب میکنید اسم آرشیو رو میزارین VDF_fusebundle.zip
بعد هم که از منوی update گزینه ی manually update رو میزنید و مسیر فایل زیپ رو میدید و تمام.
چی کار کنم که انتی ویروس برای همیشه غیر فعال بمونه؟راه حلی جز پاک کردن!آخه تفاوت 300 مگی در دانلود شبانه رو با فعال بودن این انتی ویروس شاهد هستم.خواستم چون که شب ها اتوماتیک کامپیوتر روشن میشه انتی ویروس غیر فعال باشه.آخه با یک ری استارت ساده انتی ویروس دوباره فعال میشه.
به قسمت system tray اون پایین گوشه ساعت برین بعدشم روی گزینه Avira کلیک راست تیک گزینه اون قسمت بردارین تا آنتی ویروس شما غیر فعال بشه
اینو که میدونستم!من میگم وقتی ری استارت میکنم سیستم رو دوباره فعال میشه.میخوام فعال نشه!!!؟؟؟
سلام.
باید Custom install بری و در حین نصب در قسمت پایین، تیک کامپوننت web protection رو برداری
این جوری باید دوباره نصب کنم.راه دیگه ای نداره؟
سلام.
تنها راه Modify install هستش، نیاز به پاک کردن و نصب مجدد نیست، فقط کافیه modify کنید و تیک Web protection رو بردارین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)