واقعا خوش به حالتون که همه چیو بلدین.این vs هم که اینقد گزینه داره ادم از زندگی نامید میشه .
واقعا خوش به حالتون که همه چیو بلدین.این vs هم که اینقد گزینه داره ادم از زندگی نامید میشه .
نه خواهش میکنم . اتقافا خیلی به نکته خوبی اشاره کردی . من چون اندکی سی شارپ بلد بودم این سولا بوجود اومده بود. الان که گفتی رفتم دیدم و گزینه هایی که گفتین به تقکیک تو c++ بود .پس ما تو سی شارپ mcf اینا یه چند نوغ انتخاب روش نوشتن برنامه نداریم درسته ؟
Dev C++ جایگزین ساده تر vs هست. زبون هر دو c++ هست. اما محیطش ساده تره. از نظر من vs خیلی بهتره، اما می تونید امتحان کنید شاید با سلیقه شما جور بود.
بنظر خودمم وی اس بهتره . چون تقریبا اکثر زبان رو تست میکنم حتما بهش نیاز دارم . مخصوصا واسه برنامه نویسی وب خیلی راحته دیگه ار دسته ای ای اس راحت میشم .
بله در سی شارپ و ویژوال بیسیک فقط به روش مدیریت شده(استفاده از کلاس های دات نت) میتونیم کد نویسی کنیم وامکان کد نویسی به دو روش دیگه وجود نداره
----------------
من متن رواشتباه خوندم ببخشید
Last edited by akpa; 22-06-2014 at 01:41.
منم منظورم همین بود دقیقا
می شه با زحمت بیشتر از کتابخونه های مدیریت نشده هم استفاده کرد. البته به ندرت نیاز می شه.
این نکته رو هم اضافه کنم که پروژه همون پروژه معمولی c# هست، فقط کتابخونه های مدیریت نشده رو هم بهش اضافه می کنیم.
Last edited by L͠øneWolf; 22-06-2014 at 01:43.
نه خواهش میکنم . فک از زیاد سوال کردنای من بود که اشتباه خوندی
زبان لینکوس از همینه یا سی هستش .
نه خیر
با سی میشه تو لینوکس برنامه نوشت ولی کامپایلرش فرق میکنه
سی شارپ و وی بی زبان های ویندوزی هستن تو لینوکس کاربرد ندارن
تو لینوکس بیشتر از اسکریپت استفاده میشه که به وسیله زبان پایتون مینویسن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)