تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 1126 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت لیلی راه عشق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام : من لیلی ام فکر میکردم سئوالمو کامل گفتم " بهر حال منو ببخشید

نوشته بودم یه هارد دیسک : seagate 250 دارم چند روز قبل بدون اینکه ضربه ای بخوره وقتی نصبش کردم ... چراغش روشن شد

اماتوو my computer دیسک با درایو H نمایش داده میشه در حالیکه قبلا به شکل خود هارد نمایش داده میشد در ضمن دیگه باز

نمیشه ... توو هارد عکسها و فیلمای خانوادگیه و برام حیاطی ... وقتی روش کلیک میکنم این ارورو میده :

H:is not accessible //// error performing inpege operation

خواهش میکنم کمکم کنید و اگه مشکل حاده بهم ادرس دقیق یه تعمیرگاه تخصصی مطمئن معرفی کنید چون من اصلا نمیشناسم

فقط بهم اطمینان بدید که اطلاعات بر میگرده ... ازتون نهایت قدردانیو دارم بابت جواب و حوصله ای که به خرج دادید .

لیلی : ساکن تهران

2. این کاربر از لیلی راه عشق بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad_ebrahimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چند وقت پیش یه هارد 7200.12 خریدم که بعد از 3 هفته دیتکت نشد

مدار RS232 که قبلا هارد 7200.11 را باهاش راه انداخته بودمو وصل کردم به هاردم ولی اصلا توی هایپر ترمینال ctrl+z جواب نمیداد

با مقداری سرچ در سایتهای خارجی متوجه شدم که طریقه کار با مدار 7200.12 فرق میکنه با 7200.11

تفاوتشم این بود که موتورو در هارد 7200.12 نباید قطع کرد و دستوراتشم فرق میکنه (( قابل توجه آقایونی که توی این سایت اسمشون شده مهندس ))

ولی کلا این هارد طلسم شده و به هیچ عنوان هایپر ترمینال نمیشناختش

خلاصه یه هارد با کد ، سریال و فریمور یکسان خریدم و بردشو انداختم روی هارد خرابم

وقتی برقشو وصل کردم هد شروع کرد به تیکاف کردن منم زود خاموشش کردم ..... حالا برد خودشم که میبندم بازم هد تیکاف میکنه

چرا اینجوری میشه و چرا این برد باعث تیکاف کردن هد شد ؟؟؟

چیکار کنم ؟ بنده تهران نیستم که بتونم برسم خدمتتون

خواهشا یکم تخصصی راهنمایی بفرمایید ... الان توی این موندم که چرا هد به تیکاف کردن افتاده ؟؟؟
    Last edited by ahmad_ebrahimian; 24-04-2011 at 22:02.

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

در مورد اهمیت اطلاعاتم که باید بگم زندگی من رو اینه!!!
    پس بقیه هم با همین نرم افزارا ریکاوری میکنند! چه نرم افزاری؟؟ امکانش هست که اگه با نرم افزار درست کار نشه قابلیت بازیابی هارد هم از بین بره؟!
    فکر کنم هارد سالمه چون وقتی وصل میکنم هاردو میشناسه ولی ارور میده که حتما فرمت کن.
    در ضمن میخوام تا میشه اینو به خاطر اطلاعاتی که روشه دست کسی ندم!!!
    برایتان یک پیغام خصوصی فرستادم امیدوارم مشکلتان حل شود

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

نوشته بودم یه هارد دیسک : seagate 250 دارم چند روز قبل بدون اینکه ضربه ای بخوره وقتی نصبش کردم ... چراغش روشن شد

اماتوو my computer دیسک با درایو H نمایش داده میشه در حالیکه قبلا به شکل خود هارد نمایش داده میشد در ضمن دیگه باز

نمیشه ... توو هارد عکسها و فیلمای خانوادگیه و برام حیاطی ... وقتی روش کلیک میکنم این ارورو میده :

خواهش میکنم کمکم کنید و اگه مشکل حاده بهم ادرس دقیق یه تعمیرگاه تخصصی مطمئن معرفی کنید چون من اصلا نمیشناسم

فقط بهم اطمینان بدید که اطلاعات بر میگرده ... ازتون نهایت قدردانیو دارم بابت جواب و حوصله ای که به خرج دادید .

سلام
    در تهران میتوانید به خانه سخت افزار به تلفن 66963869 و یا آقای علیان که بنر ایشان در بالای همین صفحه است و یا به شرکت محترم مهران رایانه مراجعه فرمایید. امید وارم مشکلتان حل شود.

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

سلام به همه دوستای عزیز
    منم مشکلم مثه لیلی خانومه
    راهنمایی بفرمایید که چه کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

13 h_kh_1367

سلام به همه دوستای عزیز
    منم مشکلم مثه لیلی خانومه
    راهنمایی بفرمایید که چه کنیم
    سلام خدمت لیلی خانم و پوریای عزیز
    منم دقیقا با هادر seagate 500 همین مشکل رو داشتم .
    ببینید : اول باید مطمئن باشید که خود هارد و پورت usb سالم هست ، پس از اطمینان باید از طریق manage (کلیک راست روی my computer) درایو مورد نظر رو quick formate کنید .
    فقط quick formate

بعد نرم افزار icare data recovery رو نصب کنید و در قسمت format partition اطلاعات رو بازیابی کنید و در نظر داشته باشید که :
    1 - سیستم خوب و قدرتمندی داشته باشید
    2 - فضا برای ذخیره اطلاعات بازگردانده شده داشته باشید (چون نمی تونید تو خود هارد مجدداً ذخیره کنید)
    3 -مطمئن باشید تا 24 ساعت آینده برقتون قطع نشه
    4 -حتماً بعد از اینکه تمام اطلاعات تون رو بعد از ریکاوری ذخیره کردید هارد (هارد مشکل دار) رو یه بار فرمت عادی کنید

5 - اگه تخصص کافی ندارید حتماً هارد رو به یک تعمیر کار متخصص بسپرید .

7. این کاربر از h_kh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

ببینید : اول باید مطمئن باشید که خود هارد و پورت usb سالم هست ، پس از اطمینان باید از طریق manage (کلیک راست روی my computer) درایو مورد نظر رو quick formate کنید .
    فقط quick formate

بعد نرم افزار icare data recovery رو نصب کنید و در قسمت format partition اطلاعات رو بازیابی کنید و در نظر داشته باشید که :
    2 - فضا برای ذخیره اطلاعات بازگردانده شده داشته باشید (چون نمی تونید تو خود هارد مجدداً ذخیره کنید)
    4 -حتماً بعد از اینکه تمام اطلاعات تون رو بعد از ریکاوری ذخیره کردید هارد (هارد مشکل دار) رو یه بار فرمت عادی کنید

ممنون از راهنماییت
    تخصص رو که دارم
    از بس هارد ترکوندم و ریکاوری کردم
    ولی این یکی نوعه جدیدی بود برام
    ببین رفیق الان من یه برنامه 4 مگابایتی دانلود کردم خیلی توپه
    سیستمم هارد رو نشناخت ولی وقتی این برنامه رو باز کردم سریع تو 3 سوت شناختش
    اگه خواستید بگید بگم که چطوریاست
    اینم عکسش:

کامل باهاش کار نکردم
    ولی فعلا تنها مزیتی که داره اینه که میتونه فایل ها رو ریکاوری کنه و میتونه کپی کنه
    Last edited by pouria_br; 23-04-2011 at 10:59.

9. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

فقط quick formate

سلام دوست من

شما دارید این بنده خدا ها را راهنمایی میکنید و یا اینکه دستی دستی مینداریدشون تو چاه؟ همین طوری هم میشه بازیابی کرد احتیاجی به فرمت نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by رضا امیر; 24-04-2011 at 15:47.

11. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    نمیدونم چرا سرعت هارد مکستور من اینقدر پائین امده سرعت کپی از یک درایور به درایور دیگه بیشتر از 30 تا بالا نمیره. این مشکل به کپی کردن به هارد اکسترنال هم سرایت کرده و وقتی میخواهم یک فایل 5 یا 6 گیگی رو به هارد اکسترنال کپی کنم سرعت اولیه بالا میره بعد انقدر پائین میاد که تقریبا هیچی کپی نمیشه و سیستم هنگ میکنه و مجبور میشم هارد رو در بیارم . ویندوز رو هم عوض کرده ام اما مشکل همچنان باقی است

داره خودمونی میشه mehdi313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

سلام
    مدتي است من با اين پيغام مواجه ميشم:
    MBR Sector of the 0.physical hard disk - Win/32 Mebrot.mbr trojan
    در واقع آنتي ويروس من نود 32 است كه هر بار سيستم رو روشن ميكنم اول اين پيغام مياد و بعد از مدتي (چند ساعت يا چند روز) ديگه كلا بالا نميآد.
    ويندوز رو هم دوباره نصب كردم نشد.
    كل هارد رو چندين بار فرمت كردم نشد.
    ويندوز رو از XP به 7 تغيير دادم نشد.
    مشكل چيه چكار كنم؟؟
    Last edited by mehdi313; 24-04-2011 at 13:45.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام
    نمیدونم چرا سرعت هارد مکستور من اینقدر پائین امده سرعت کپی از یک درایور به درایور دیگه بیشتر از 30 تا بالا نمیره. این مشکل به کپی کردن به هارد اکسترنال هم سرایت کرده و وقتی میخواهم یک فایل 5 یا 6 گیگی رو به هارد اکسترنال کپی کنم سرعت اولیه بالا میره بعد انقدر پائین میاد که تقریبا هیچی کپی نمیشه و سیستم هنگ میکنه و مجبور میشم هارد رو در بیارم . ویندوز رو هم عوض کرده ام اما مشکل همچنان باقی است
    سلام دوست من
    مشکل در کم شدن سرعت به کپی به چندین عامل ربط دارد:
    1- نوع فایل سیستم ها در دو پارتیشن مبدا و مقصد ( FAT,NTFS و ....)
    2- نوع و اندازه بلاک پارتیشن که در زمان فرمت کردن تعیین میشود.
    3- خرابی و یا سلامت سیستم عامل
    4- میزان فضای باقیمانده در رم ( و یا در واقع میزان اشغال فضای رم با برنامه های رزیدنت در حافظه)
    5- میزان مشغولی سی پی یو
    6- نوع نرم افزارهای ویروس کش و یا آنتی اسپای و .... و میزان درجه سکیوریتی
    7- مدل هارددیسک و میزان چرخش در ثانیه
    8- میزان بافر هارددیسک و سرعت دسترسی آن
    9- میزان کانال در مادربرد
    10- و....

باید تک به تک چک شوند حتی اگر شما میزان 200 تا 500 فونت اضافی در ویندوز نصب کنید هم سرعت کم میشود
    موفق باشید.

15. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •