با عرض سلام به دوستان اندیشه ای یک مودم tp-link td-8811 اکبند دارم هر که می خواهد پیام خصوصی بدهد در ضمن باید بگم مودم با گارانتی 1 ساله تعویض می باشد ودر صوت خرابی تعویض می شود و گارانتی تعمیر فرادانش نیست.در ضمن ورژن 2 نیست ورژن4 است.قیمت 28 تومان
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با عرض سلام به دوستان اندیشه ای یک مودم tp-link td-8811 اکبند دارم هر که می خواهد پیام خصوصی بدهد در ضمن باید بگم مودم با گارانتی 1 ساله تعویض می باشد ودر صوت خرابی تعویض می شود و گارانتی تعمیر فرادانش نیست.در ضمن ورژن 2 نیست ورژن4 است.قیمت 28 تومان
Last edited by jabarsink2000; 23-02-2010 at 00:02.
مخابرات رشت هم adsl میده؟
نه . مخابرات فعلا فقط تو بعضی از مراکز تهران داره سرویس ADSL میده. هنوز اینجا خبری نیست. طبق گفته خودشون احتمالا برای شهرستانها از نیمه دوم 89 شروع به سرویس دهی کنن اما فعلا هیچی معلوم نیست . همین شوک نصفه نیمه که به شرکتای خصوصی رشت دادن فعلا کافیه!تا ببینیم قیمتا رو این دفعه چقدر کاهش میدن .
نه دوست عزیز فک نمیکنم مشکلی برای مودمت پیش بیاد مودم من با اینکه وایرلس نیست ولی همیشه روشن هست
راستش 3 ماهه بغیر اونوقتایی که برق میره روشن هست البته من یه فن 12 سانتی هم روش نصب کردم که یه خنکی خوفی به مودم میده شما هم اگه نگرانی همین کار رو بکن
اون داغیش طبیعی هست نگران نشو
@birak و دیگران
خوش به حالتون اندیشه داره به همه حال میده ولی پارس همش داره ......
در هرصورت اگه اوضاع پارس همینطوری بیریختباشه از فرودین میام پیش بیرک
و بقیه بروبکس
با سرعت بالا دان میکنم
راستش از پارس داره حالم بهم میخوره![]()
نه نیا اینجا ! ما فعلا تعدادمون تکمیله ! تعدادمون بیشتر نشه بهتره !امیدوارم وضع و اوضاع اونجا هم خوب شه. همونجا بمونی !
در ضمن الان که ساعت 2 شبه سرعت دانلود بین 200 الی 205 کیلو بایته !
تورنت ديگه نه؟بيرك جان نوسان سرعت شما هم زياده؟؟چرا اينطوريه؟يه بار ميره تا 100 يهو ميشه 0.1 ......... صد رحمت به نوار قلب
مثل اينكه طرفاي شما رو بيشتر تقويت كردن...من 3تا لينك مستقيم گذاشتم حول و حوش 100 كيلو بايت پر سكند
اين عدالت نيس.. اينطوري نميشه...امام زمان بايد بياد پهناي باند رو به عدالت تقسيم كنه..
![]()
دانلود مستقیم از ساعت 1 شب از 185 کیلو پایین تر نیومده 128 مرکز 2
امشب اوضاع توپه من امشب دیگه هر چی فایل خودم ودوستامو اشناهامن میخواستن گذاشتم دانلود شه بچه ها حمله به خورشت قیمه اندیشه رو بترکونین
امشب شبه مهتابه اینترنتو میخوام یوزرا اگه خوابن اینترنتو می خوام
اين unlimited هم شده واسه ما يه معضل! زنگ زدم به 256 تغيير بدم با 8 گيگ كه گفتن ديگه 256 به شخص حقيقي نميديم
128 معمولي هم نمي تونم بگيرم تا اشتراكم تموم شه (ميگن از unlimited به اشتراك پايين تر بايد سرويس رو منحل كنين و يكي جديد بگيريد بدون به حساب آوردن هزينه باقيمانده از اشتراك قبلي)
15 روز بايد با اين سرعت داغون 5kb تورنت بسوزم و بسازم :(
دمت گرم دیگه داشتیم آخه این انصاف که شما شب و روز سرعتت خوف باشه اونوقت من بدبخت با 50 تا دانلود کنم
خداییش دیگه سرعتم خیلی پایین
من هم دانلود بازاصلا بدجوری خورده تو پوزم
از اول باید اندیشه میگرفتم
این رفیقمون هم که خط 2 داره مث اینکه راضی هست
ما هم میایم اندیشه ، نترس بیرک جای کسی رو تنگ نمیکنیم
پیش بسوی اندیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)