اگه میشه یدونه اپشن فایل بزارین که اول این مشکل عدم سیو حل بشه یعنی وقتی از بازی میای بیرون بعد که میری تو بازی و میری تو قسمت گالری رکورد هایی که زدی پاک نشده باشه.همچنین لیگ المان توش باشه و اسامی بازیکنای ایران و المان تصحیح شده باشه
اگه میشه یدونه اپشن فایل بزارین که اول این مشکل عدم سیو حل بشه یعنی وقتی از بازی میای بیرون بعد که میری تو بازی و میری تو قسمت گالری رکورد هایی که زدی پاک نشده باشه.همچنین لیگ المان توش باشه و اسامی بازیکنای ایران و المان تصحیح شده باشه
کسی در مورد پست 2887 راهنمایی نمیکنه؟منتظر هستم هنوز ها !.
دستتون درد نکنه.
یا حق.
حتما با کیبورد بازی میکنی که این مشکل و داری
برای اینم قبلا یک پچ گذاشته بودن البته اگه بهش بشه گفت پچهمچنین لیگ المان توش باشه و اسامی بازیکنای ایران و المان تصحیح شده باشه
حجمشم زیاده
برای نصب این پچ به AFS explorer نیاز دارید که آن را از این لینک می توانید دانلود کنید:
طریقه ی نصب این پچ با استفاده از AFS explorer در پست 2050 توضیح داده شده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirtoty; 16-06-2008 at 23:39.
تو این پست که خبری نیست!
اشتباه نمیکنی
چجوری میشه موقع دویدن توپرو به جلو انداخت؟
فکر کنم با R2 و فلش
بارها و بارها توضيح داده شده. من به شخصه ديگه حوصله توضيح دادن ندارم. بابا تو رو خدا يه سرچي بزنيد.
پچ ها زيادي هست. بايد بري به سايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا بابا.دارن گوجه میفروشن توش.
من میخوامر دریبل ها و تکنیک های این بازی رو یاد بگیرم.
اگه هم قبلا بحث شده صفحه اش رو بهم بگید لطفا.همین.
یا حق.
سلام، سلام، سلام . . . ، سلام!
يه خبر فوق العاده عالي دارم. من كه خودم وقتي اين خبر رو شنيدم، داشتم از خوشي ميتركيدم!
yeah, that's been done for a while, but i haven't released the new full version of the Kitserver yet, so that feature was never announced as implemented.
it'll be in Kitserver 7.1.1, which is going to be released very soon. Many other important changes too, including faceserver
به زودی ورژن جدید کیت سرور هم میاد .... ورژن 7.1.1 که فول ورژن هم میباشد. امکانات و جزئیات مهم به خصوص انتخاب کیت های دیگر تو اگزبیشن ماچ به این ورژن اضافه شده .... و مهمتر از همه به این نسخه face server هم اضافه شده....
منبع:لينك مستقيم مطلب:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي اينكه فايل هاي تو گالري مثل تيم هاي كلاسيك واينا حذف نشه يراهي هست مثلا اگر برزيل كلاسيك برات اومد اون وقت برو تو سيستم ستينگ save data رو بزن اون وقت وقتي بعدا رفتي تو بازي load data رو بزن اون وقت برزيل كلاسيك رو خواهي داشت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)