تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 800 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان؛
    جدیدا ویندوزم که بالا میاد به جای desktop میره تو my document. چرا؟
    قبل از هرکاری میریم سراغ ساده ترین راه حل اگه منظورت اینه که MY DOCUMENT به صورت یکWINDOW روی DESKTOP میاد به احتمال زیاد SHORTCUT اش و انداختی تو STARTUP برو به START -ALLPROGRAM-STARTUP ببین MY DOCUMENT هست یا نه اگه بود پاکش کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

سيستم فقط داراي يه كاربره ولي هر وقت كه كامپيوتر رو روشن مي كنم ... صفحه انتخاب كاربر باز ميشه و بايد روي user كليك كنم تا وارد محيط دسكتاپ بشم و در ضمن هر وقت كه اسكرين سيور هم فعال ميشه بعدش باز صفحه انتخاب user باز ميشه ...
    چطور ميشه از شر اين صفحه خلاص شد ؟
    معمولا با نصب بعضی برنامه ها این مشکل بروز میکنه یعنی اول automatic logon دارید ولی یه دفعه مجبورید manual وارد کنید
    برو به start-run اونجا بنویسCONTROL USERPASSWORDS2 بعد اونجا تیک .......users must enter را بردار بعد تو box ای که باز میشه password را وارد کن اگه نداری خالی بذار شاید خالیشم قبول کنه والسلام

3. این کاربر از mke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

سيستم فقط داراي يه كاربره ولي هر وقت كه كامپيوتر رو روشن مي كنم ... صفحه انتخاب كاربر باز ميشه و بايد روي user كليك كنم تا وارد محيط دسكتاپ بشم و در ضمن هر وقت كه اسكرين سيور هم فعال ميشه بعدش باز صفحه انتخاب user باز ميشه ...
    چطور ميشه از شر اين صفحه خلاص شد ؟
    معمولا با نصب بعضی برنامه ها این مشکل بروز میکنه یعنی اول automatic logon دارید ولی یه دفعه مجبورید manual وارد کنید
    برو به start-run اونجا بنویسCONTROL USERPASSWORDS2 بعد اونجا تیک .......users must enter را بردار بعد تو box ای که باز میشه password را وارد کن اگه نداری خالی بذار شاید خالیشم قبول کنه والسلام
    سلام.
    درسته که راه حل دوستمون درسته
    ولی این باعث میشه اگه بعدها هم یوزر دیگه ای ایجاد کنید، باز هم به طور اتوماتیک به یوزر قبلی بره
    راه حل درست برای این مورد، اینه که بعد از اینکه همه ی تغییرات رو به حالت قبلی برگردوندید، به Control Panel رفته و User Account رو باز کنید.
    یه یوزر به نام ASP.NET ایجاد شده (در اثر نصب برنامه های خاص).
    اونو به طور کامل پاک کنید
    سیستم رو ریستارت نمایید.
    مشکلتون حل شده.
    موفق باشید

5. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام .
    وقتي ويندوز من مياد بالا اون صفحه انتخاب يوزر مياد . در حالي که من فقط يه يوزر دارم و پسورد هم نذاشتم که بياد و پسورد بخواد . حالا اون هيچي . قبوله بياد . کليک مي کنم روي عکس يوزرم و ويندوز مياد بالا . مشکل من اينه که وقتي حدود 10 دقيقه به کامپيوتر دست نمي زنم باز هم ميره همون صفحه ( انتخاب يوزر ) به جاي اينکه به اسکرين سيور بره ( البته من براي کامپيوترم اسکرين سيور رو غير فعال کرده ام )
    برو به control panel >user accounts و بعد از اون به change the way users log on or off و بعد تيك گزينه اول رو بردار

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

چرا كسي جواب منو نميده

آخه چرا هي اين گوگل از كار ميوفته بعد از چند دقيقه كه ميام باز ميكنه آخه مشكل چيه ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ویندوز جدید نصب کردم می خوام به فایلهای یوزرهایی که روی ویندوز قبلی در پوشه ی document and setting هست دسترسی پیدا کنم الان ارور امنیتی می ده که امکان دسترسی وجود نداره لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چرا كسي جواب منو نميده

آخه چرا هي اين گوگل از كار ميوفته بعد از چند دقيقه كه ميام باز ميكنه آخه مشكل چيه ؟؟؟
    چندتا دلیل میتونه داشته باشه
    اول اینکه کامپیوترت را از نظر spyware و virus حتما چک کن
    بعد برو تو internet options-privacy اونجا بذارش روی medium یا حتی پایینتر
    بعد برو تو internet options و temporary internet files ها راهمشا delete کن
    البته بعد از هرمرحله امتحان کن ببین میتونی بری تو google یا نه
    اگر بازم نشد اینا را امتحان کن
    امکان داره مشکل dns یا فایل hosts داشته باشی
    برو تو mycomputer-system partition-system32-drivers-etc اونجا فایل hosts را با notepad باز کن ببین چیزی از google توش میبینی اگه هست همه را delete کن فقط اینا بذار 127.0.0.1 localhost
    بازم نشد ممکن مشکل dns داشته باشی
    اول برو تو run بنویس cmd بعد اونجا بنویس ipconfig /flushdns
    بازم نشد ممکن dns ای که isp برات تعریف میکنه ایراد داشته باشه برای فهمیدنش زمانی که مشکلی نداری یا روی کامپوتر دیگه ای برو تو cmd و بنویس ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه عدد 12 رقمی بهت میده ip اونا یادداشت کن حالا برو روی کامپیوتر خودت تو cmd اول بنویسping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب نداد بنویس ping ip منظور از ip همان عدد است حالا اگه جوابی نداد اصلا ارتباطی با internet نداری ولی اگه جواب داد مشکل dns داری یا isp را عوض کن یا خودت dns تعریف کن
    منتظر پیام بعدیت هستم
    Last edited by mke; 19-05-2009 at 15:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ویندوز جدید نصب کردم می خوام به فایلهای یوزرهایی که روی ویندوز قبلی در پوشه ی document and setting هست دسترسی پیدا کنم الان ارور امنیتی می ده که امکان دسترسی وجود نداره لطفا راهنمایی کنید
    اگه admin هستی میتونی این کار را بکنی باید فرمت partition ات ntfs باشه که این پیام را میده
    برو روی folderای که میخوای باز کنی right click کن برو تو properties اونجا ببین security tab میبینی اگه نیست برو توی folder options-view اونجا اخر صفحه تیک use simple file sharing را بردار
    حالا برو تو security tab اونجا همه user ها را remove کن اگه میگه نمیشه همونجا برو تو advanced و اونجا اولین تیک را بردار حالا ok کن تا بشه حالا دوباره برو تو advanced وبالای صفحه بزن owner یه صفحه باز میشه اونجا admin را انتخاب کن و بزن apply بعد بزن ok تا همش بسته بشه حالا دوباره برو تو security tab انجا بزن add و admin را اضافه کن و بهش full control بده ok کن تمام
    منتظر پیامت هستم

11. این کاربر از mke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان خواهشا موفقیت یا عدم موفقیت را اطلاع دهید

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نصب برنامه ها در درایو c که ویندوز هست چه اشکالی داره ؟ قبل از ویندوز که از اطلاعات مورد نیاز برنامه ها بک آپ میگیرم، فایل نصب همه رو هم دارم. سنگین شدن درایو ویندوز تاثیر منفی رو کارکرد داره؟ یعنی کل فضای خالی رو باید رها کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •