با عرض پوزش از شما !![]()
با عرض پوزش از شما !![]()
دوستان منم قصد خرید n95 8gb کردم و چند تا سوال دارم
1-چجوری تشخیص بدم که گوشی فنلاندی اصله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!( و لیبل و ... نباشه)؟
2-شتاب سنج و چیپست گرافیکی دقیقا چیه؟ میارزه بخاطرش از گوشی های دیگه (مثلا n85) صرف نظر کرد؟
3-این گوشی رو نمیشه به ورژن جدید سیمبین آپدیت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟مثل n81
4- در کل بنظرتون گوشی خوبی هست یا نه؟
5-جریان دو کارتونه و این چیزایی که در مورد گوشی میگن چیه؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
1-لطفا به ادرس زیر سر بزنین
3-اگه منظورتون فریمور باشه بله
4-گوشی عالی هستش
5-طفا به ادرس زیر سر بزنین
چه چیزایی میگن
قربانتانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید یه سوال اساسی
من شنیدم مدل چینی این گوشی خیلی آشغاله . ولی شنیدم مدل کره ای هم وجود داره می خواستم ببینم فرق چین و کره ای با هم چیه؟ و نسبت به مدل فنلاندی کدومش نزدیکتره؟ آخه من می خوام این گوشی رو بخرم ولی هیچجا ( تو اصفهان) فنلاندی اصل پیدا نمی کنم ( البته با اون مشخصاتی که تو تاپیک مقایسه ی کره ای و فنلاندی گذاشته بودن) . شدیدا هم این گوشی رو دوست دارم حالا یع توضیح بدید ببینم این کره ای ها خوبه یا نه؟
با تشکر...
به نام اوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیح در مورد اصلی و تقلبی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شتاب سنج یک امکان سخت افزاری هست که این قابلیت رو به گوشی میده که بتونه وضعیت خودشو توی فضای 3 بعدی پردازش کنه!و شما میتونه نرم افزارهای مربوطه مثل قدم شمار و .... رو باهاش راه بندازی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا بجای جوی استیک یا روشن کردن معمولی بلو توث و.... فقط گوشیت رو تکون میدی!
چیپست گرافیکی هم که مربوط به پردازش گرافیکی مربوط به بازی های انگیج هست که این امکان رو به گوشی میده که بازی های گرافیک بالای N-Gage 2 رو روی گوشی داشته باشی!اگه سری به انجمن N-gage بزنی میبینی که توی نظرسنجی . بهترین گوشی برای این بازی ها N95 8GB انتخاب شده.
سلام به همه دوستان میخواستم گوشیم و فورمت کنم کلی نقشه از اینترنت بی سیم دانلود کردم این نقشه ها کجای گوشی ذخیره شدن؟ هرچی گوشی و زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم دفعه قبل هم به همین مشکل دچار شدم و تمام نقشه های
فابریک گوشی پاک شد
Last edited by saddegh; 05-03-2009 at 18:47.
اگه اشتباه نكنم تو فولدر cities تو هارد.
سلام
یه مسئله:
من شنیدم این گوشی زبان فارسی نداره و اگه هم فارسی سازی بشه به هم می ریزه !!!
آیا حقیقت داره ؟
نه دوست من هر کی بهت گفته اشتباه کرده ....
.
این گوشی زبان فارسی رو داره و بدون هیچ مشکلی هم در زمینه تایپ sms و .... کار میکنه .
.
اگه گوشیتون زبان فارسی داست که هیچی ولی اگه نداشت میتونید با تغییر پروداکت کد گوشیتون به 0550803 زبان فارسی رو بهش اضافه کنید ....
بچه ها یه جا رو جستم که میگه n95 8gb اصل داره . امروز دارم میرم ببینم و اگه واقعی بود بخرم
برام دعا کنید .... دیگه طاقت دوری یار رو ندارم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)