تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 290 از 2014 اولاول ... 1902402802862872882892902912922932943003403907901290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

این نیکبخت لیاقت پرسپولیس رو نداره .

هنوز این پسر یه کم خون استق لالی تو رگاشه .

یه کم ؟!
    کسی که هفت ســـال تو استق لال بازی کرده رو ، هیچوقــــت نمیشه پرسپولیسی
    به حساب آورد ... حتی اگه 100 تا گل بزنه ! دستش درد نکنه ، ممنونشم هستیم ،
    ولی خوب کارنامه ی سیـاهـی داره !

واسه همینه که همیشه از این بشر بدم میومد و میاد و خواهد آمد !

100 درصد زارعی باید در اوایل نیمه دوم اخراج میشد !! ولی اشکالی نداره , یکبار هم داوری به نفع ما باشه ! چه اشکالی داره ؟ یادمون نرفته در بازی پرسپولیس و صباباطری, مظفری زاده در اواخر بازی یک پنالتی اشتباه برای صبا گرفت و اون بازی دو بر دو مساوی شد !!

هرچند من مطمئنم ده نفره هم سایپا رو میبردیم.
    دقیقا به نکته ی خوبی اشاره کردی حسین جان ... منم بلافاصه همین مورد یادم اومد .
    اون بازی هیچوقت از یادم نمیره ... نه اینکه تنها نامردی در حق پرسپولیس باشه ،
    اما تابلو ترینش بود ... امیدوارم این دفعه صبا رو بترکونیم !

حالا اگه اونجا با اشتباه دو امتیاز از ما گرفتن ، اینجا هم با اشتباه دو امتیاز به ما دادن ... یر به یر !

دقیقا ... اینقد تشنه ی برد هستن بچه ها که ده نفره و نه نفره هم میبرن ...

این بازی یک چیز بدی داشت اونم گزارش فردوسی پور بود! در بعضی از زمان ها بازی بدجور روی اعصاب راه می رفت! نامرد لحظه شماری می کرد پرسپولیس گل بخوره!
    من 20 دقیقه ی آخر رو دیدم ... تو همون 20 دقیقه هم متوجه چیزی که گفتی شدم !

خیلی واضح حرصش گرفته بود ... از فردوسی پور بعیده !

مثلا اون آخرا میدیدین در مورد واعظی چی میگفت ؟!
    ... بیشترین وقت ممکن رو تلف میکنه و ...

چشم حسودا کــور ... ایشالا قهرمانیم

حالا شما بگین کی به درد تیم ملی میخوره؟
    قطعا از همون اول هم مشخص بود کی به درد تیم ملی میخوره !
    ولی باید خوشحال باشیم که قطبی رو نذاشتن واسه تیم ملی ... !
    به دو دلیل :
    اول اینکه پرسپولیس احتمال داشت به هم بریزه و افت شدید داشته
    باشه . ( هم به خاطر حواشی و هم ... )

دوم اینکه به علت موفقیت قریب الوقوع قطبی توی تیم ملی ، اون مسئولین که موفقیت تیم
    ملی و مربی اون به ضررشونه ، قطبی رو کله پا میکردن ! کاری که با علی دائی خیلی سخت
    میتونن انجام بدن ... اونم به خاطر کله گنده بودن و پارتی خود دائی ـه ...

دقت کردین یه چیزی رو؟
    پرسپولیس تو این 2 ، 3 هفته اخیر یکی از بهترین مهاجمها (نیکبخت) و یکی از بهترین مدافعانش (شیث) رو از دست داده اما داره خیلی خوب بازی میکنه. این نشون دهنده حضور یه مربی حرفه ای پشت سر یه تیم قویه.

دقیقا ... به نکته ی کاملا درستی اشاره کردی ...
    هیچ وقت نبود بازیکنا رو بهونه برای بد بازی کردن تیمش نمیاره .

بترکه چشم حسوداش !

در ضمن من فقط و فقط به تیم احترام میزارم وگرنه بعضی از هوادارا رو ادم حساب نمیکنم...
    سخت نگیر یاسین جان

مسلما مهم ترین چیز خود تیمـه ...

پرسپولیس رو عشقـــه ...

یا حق

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

2 هوادار پرسپوليس راهي بيمارستان شدند

خبرگزاری پرسپولیس : 2 هوادار تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از پيروزي يك بر صفر اين تيم مقابل سايپا راهي بيمارستان شدند.

به گزارش خبرگزاری پرسپولیس ، تيم فوتبال پرسپوليس در هفته سي‌يكم ليگ برتر موفق شد با نتيجه يك بر صفر سايپا را شكست داد.

هواداران اين تيم در پايان مسابقه در خيابان اطراف و در داخل ورزشگاه آزادي جشن پيروزي برپا كردند كه 2 هوادار به دليل خوشحالي بيش از حد بي‌هوش شدند و با آمبولانسي كه در درب ورودي ورزشگاه مستقر بود راهي بيمارستان شدند.

اشتباه کادرفنی سایپا محرز بود / پرسپولیس اعتراض کند رسیدگی می کنیم

خبرگزاري پرسپوليس : عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر در پایان دیدار پرسپولیس و سایپا با بیان این مطلب به خبرنگار مهر گفت: با توجه به اینکه کادر فنی سایپا بلافاصله متوجه اشتباه خود شدند و چهارمین بازیکن خارجی را از بازی بیرون کشیدند و تا پایان هم 10 نفره بازی را ادامه دادند، نمی توان تخلفی را متوجه این تیم دانست ضمن اینکه تیم سایپا در این دیدار امتیازی کسب نکرد تا از امتیازات این تیم کسر شود.
    وی با اشاره به دیدار پاس و ذوب آهن درفصل 85-86 اظهار داشت : در آن مسابقه تیم پاس دقایق زیادی از چهار بازیکن خارجی استفاده کرد و در نهایت هم علاوه بر کسر سه امتیاز، یک امتیاز به تیم حریف تعلق گرفت ولی در مورد سایپا تخلف اجرا نشد و مربیان سایپا خیلی زود بازیکن چهارم را از زمین خارج کردند.
    رئیس سازمان لیگ برتر در خصوص رسیدگی به این تخلف تیم سایپا اظهار داشت : بهرحال در صورتیکه تیم پرسپولیس نسبت به این موضوع اعتراضی داشته باشد، آن را در هیئت منصفه سازمان لیگ برتر بررسی خواهیم کرد.

ادامه این روند پرسپولیس را قهرمان می کند / پرسپولیس دو چهره متفاوت داشت

خبرگزاري پرسپوليس : حمید استیلی پس از برتری یک بر صفر پرسپولیس مقابل سایپا گفت: ما در نیمه اول عملکرد خوبی نداشتیم و تیم در برخی از نقاط زمین نتوانست برتری خود را به حریف دیکته کند.
    مربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: در بین دو نیمه با توضیحاتی که از سوی کادر فنی به بازیکنان ارائه شد، نیمه دوم فوتبال بهتری را شاهد بودیم و توانستیم در دقایق پایانی به گل برتری دست پیدا کنیم.
    وی با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنان تعویضی پرسپولیس در این دیدار گفت: خوشبختانه بازیکنان تعویضی خوب عمل کردند و روی پاس یکی از همین بازیکنان ( عباس آقایی) به گل برتری دست پیدا کردیم.
    استیلی با اشاره با بازی خوب تیم فوتبال سایپا گفت: سایپا یکی از تیم های قابل احترام لیگ ماست. این تیم نمانیده ایران در لیگ قهرمانان آسیاست و نمی توانست حریف آسانی برای تیم ما باشد.
    وی با ابراز اطمینان از موفقیت پرسپولیس در بازیهای آینده گفت: می توانیم قهرمان لیگ شویم به شرط اینکه همین روند را ادامه دهیم و دست از تلاش برنداریم.

كاشاني: فصل آينده قطعا پرسپوليس را ترك مي‌كنم

خبرگزاري پرسپوليس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: فصل آينده از تيم جدا شده و كار را به هيئت مديره واگذار مي كنم.
    حبيب كاشاني در پايان مسابقه تيم‌هاي پرسپوليس و سايپا و پس از برتري يك بر صفر سرخ‌پوشان اظهار داشت: امروز هواداران در ورزشگاه آزادي يك مسابقه خوب را شاهد بودند و خوشبختانه به پيروزي رسيديم تا هواداران خوشحال شوند.
    وي ادامه داد: به دليل درگذشت فريبرز مرادي، بازيكن اسبق پرسپوليس و تيم ملي، اين پيروزي را به روح وي تقديم مي‌كنيم.
    كاشاني در خصوص شرايط فعلي تيم تصريح كرد: در مسابقه قبلي برابر شيرين فراز به دليل آمادگي مطلوب با نتيجه 5 بر صفر به برتري رسيديم؛ اما عده‌اي احساس كردند ما قصد تحقير نماينده كرمانشاهي را داشتيم كه اين احساس آنها درست نبود.
    وي افزود: با برتري مقابل سايپا نشان داديم كاملا آماده هستيم و با اقتدار مقابل حريفان بازي مي‌كنيم.

مديرعامل پرسپوليس با اشاره به شرايط مهاجم متخلف تيم خاطرنشان كرد: عليرضا نيكبخت واحدي بازيكن بسيار موثري است؛ اما در باشگاه فرهنگي و ورزشي پرسپوليس بازيكني كه اشتباه كند، تنبيه مي شود،‌ البته انسان جايز‌الخطاست.
    وي ادامه داد در سه مسابقه بعدي نيكبخت واحدي فرصت خوبي براي نشان دادن توانايي هايش دارد و مي تواند از حقش به خوبي دفاع كند.
    كاشاني با احتمال بازگرداندن شش امتياز كسر شده پرسپوليس گفت: در مورد شش امتياز به فيفا شكايت كرده‌ايم. شايد تا دوشنبه خبر خوش‌ به دستمان نرسد؛ اما با جديت پيگير اين موضوع هستيم. مواردي در پرونده پرسپوليس پيدا شده كه به نفع ما است و به خاطر منافع ملي اقدامات لازم را انجام مي دهيم، اگرچه پرسپوليس بدون باز گرداندن 6 امتياز نيز بايد قهرمان شود.
    كاشاني در مورد شرايط قطبي در پرسپوليس عنوان كرد: قطبي يك سال با ما قرارداد دارد و در پايان فصل هيئت مديره در خصوص ماندن يا نماندن وي تصميم‌گيري خواهد كرد.
    مديرعامل پرسپوليس سفر سرخ‌پوشان به كانادا و امريكا را قطعي دانست و گفت: با شركت آلفا قرارداد داريم و براي رهايي از خسارت يك ميليون دلاري بايد اين سفر را انجام دهيم. بدون شك پرسپوليس با نفرات جديد، ششم تير به كانادا و امريكا سفر خواهيد كرد.
    كاشاني در پايان اظهار داشت: بدون شك سال آينده پرسپوليس را ترك خواهم كرد و همه چيز را به هيئت مديره خواهم سپرد.

اظهار نظر بازیکنان پس از پیروزی برابر سایپا

خبرگزاری پرسپولیس : کریم باقری کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس پس از برتری تیمش مقابل سایپای تهران در جمع خبرنگاران افزود: تیم پرسپولیس مستحق پیروزی بود و خوشحالم که به این مهم دست یافتیم. گرچه می توانستیم خیلی زودتر از دقایق پایانی به گل برسیم.

وی ادامه داد: تیم ما در نیمه اول عملکرد خوبی نداشت اما در نیمه دوم روند کار تغییر کرد و توانستیم توپ میدان را در اختیار بگیریم.

وی با امیدواری از قهرمانی تیمش درمسابقات لیگ برتر یاد کرد و گفت: اختلافمان با سپاهان به حداقل رسیده و سرنوشت قهرمانی در اختیار خودمان است و می توانیم با پیروزی در سه بازی پیش رو قهرمانی را از آن خودمان کنیم.

محسن خلیلی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس نیز با ابراز خرسندی از موفقیت این تیم در دیدار مقابل سایپا تاکید کرد: متاسفانه در این بازی شروع خوبی نداشتیم اما در نیمه دوم با انرژی بیشتر به دروازه سایپا حمله کردیم و توپ میدان را در اختیار گرفتیم. ما شانس های گل زیادی بدست آوردیم و سوار بر بازی بودیم و فکر می کنم برتری یک بر صفر کمترین استحقاق پرسپولیس بود.

خلیلی که در این بازی نتوانست برای تیمش گلزنی کند گفت: نمی توان در هر بازی گل زد. برای من مهم برتری پرسپولیس بود که خوشبختانه با تلاش زیاد بچه ها بدست آمد.

وی ادامه داد: در این بازی فشار زیادی روی من چرا که مقابل تیم سابقم بازی می کردم و همه از من انتظار گلزنی داشتند. من هم سعی کردم در انجام وظایفم موفق باشم اما خستگی و فشار زیادی که در بازی گذشته روی من وارد شده بود و گریبانگیر دیگر بازیکنان نیز بود، باعث شد نتوانم آنطور که باید و شاید در گلزنی موفق باشم.

فرزاد آشوبی هافبک تیم فوتبال پرسپولیس نیز با ابراز خرسندی از پیروزی تیمش برابر سایپا به خبرنگاران گفت: بازی سنگینی بود. با توجه به نتیجه سپاهان باید پیروز می شدیم که همین مسئله باعث شد فشار زیادی روی تیم وارد شود. بازهم مثل بازی رفت در دقایق پایانی به گل رسیدیم اما اینکه چه زمانی گل زدیم مهم نیست و مهم حفظ سه امیتاز این بازی بود.

دیدار تیم های فوتبال سایپا و پرسپولیس ساعت 18 امروز در ورزشگاه آزادی تهران با برتری یک بر صفر پرسپولیس به پایان رسید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

من بازی رو ندیدم ...(از روی بد شانسی)
    می شه بگید کیا گل زدن ؟؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

یه گل بیشتر نزدن!!!

منم کلاس داشتم
    کی گل زد؟!!!!!!!!!!

یا حق (:
    ميثاق معمارزاده دروازه بان سایپا

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

...................................

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

لعنت بر اینترنت کلنگی !!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوباره

دوستان عزیز پرسپولیسی ، این فایل رو دانلود کنید !

از یه کلیپ تصویری که دارم ، تیکه هایی رو جدا کردم و از جمله گزارش یه گـل !

415
    کیلو بایت هست و 53 ثانیه ...

هیچی نداشته باشه ، اون 10 ثانیه ی اولش خیلی دلنشینه !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

یا حق

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

کسی پرش قطبیو نداره؟ من ندیدم )

داره خودمونی میشه msf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی پرش قطبیو نداره؟ من ندیدم )
    پرش قطبی خیلی قشنگ بود
    یک متر رفته بود هوا

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

قهرمانی تو چنگمونه
    اگه بی عرضه بازی در نیارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •