اطلاعاتتون دقیقا منبعش از کجاست؟
اطلاعاتتون دقیقا منبعش از کجاست؟
کاربران- اینترنت
اگه دنبال منابع رسمی هستید برای این جور اطلاعات وجود نداره
البته همزمانی با اخبار برداشته شدن نامحدود ها مخابرات تهران بعد از دهه فجر تمام سرویس های نامحدود فن آوا از پنلم همین دو روز پیش حذف شدن
ظاهرا کاربر دیگه ای همین مشکل براش پیش اومده
مال من دقیقا 3 روز پیش حذف شد با اینکه به صورت رسمی هم از نمایندگی شهرمون درخاست داده بود تا توی پنلم بزارن
چند بار به تهران زنگ زدم که توی پنلم قرارشون بدید ولی میگفتن که توی پنل نمیشه ولی اگه درخاست رسمی بدید احتمالا فعال بشه سرویسی که بخاید ولی توی پنل قرار نمیگیرن
دوست عزیز الان برای من همه ی سرویس های نامحدود وجود داره
اگه شما به من بگی آخرین سرویست چی بوده بهت میگم چرا جذف شده![]()
اون نامحدود ها برای رقابت با مخابرات هست وقتی مخابرات نده شرکت های pap سریع بر می دارن چون اونها از خداشون هست چیزی به اسم نامحدود نباشه .
البته این که نامحدود برداره مخابرات شایعه هست باور نکنید نامحدود خواهد بود با کمی تغیرات در تعرفه و سرعت .
نا محدود 1 مگ bu
شما تهرانید من شهرستان اونجا امتیازات خاص خودشو داره
این جور اتفاقات اول برای شهرستانی ها میافته بعد شاید برای شهرای بزرگ![]()
ولی ممکنه برای شما هم بیافته دیرو زود داره سوختو سوز نداره
اگه اطلاعات دقیقی دارید بگید تا شاید حداقلش خیالمون راحت بشه که نامحدود ها هیچ وقت قرار نیست برداشته بشه![]()
Last edited by *Forgotten*; 30-01-2014 at 17:52.
توی قسمت ارتقا سرویس ، سرویس رو انتخاب کردید که پیش فاکتورش واسش درست بشه؟
![]()
قبل از برداشته شدنش خودم ارتقا دادم و آنلاین پرداخت کردم که بعد از 1 هفته دیدم هیچی موجود نیست توی پنلم
با بخش فنی صحبت کردم آخرش پاس داد به بخش فروش شهرستان... الانم فعلا همینی که دارم نگه میدارمش
متاسفانه دوست عزیز این خبر از خبرگزاری فارس درز کرده و رسمی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس :
شرکت های دیگه هم فقط منتظر بهانه هستند تا از شر نامحدود خلاص بشن
در مورد استفاده تعرفه های bu از مخابرات با استناد بر قیمت برابر،اصلا صحیح نیست و بحث فقط رقابتیه تا اونجایی که من می دونم حداقل توی ساری همچین چیزی که شما میگید وجود نداره
نظر شما درسته این امکان وجود داره که همه نامحدود ها برداشته بشه
ولی من هنوز هیچ ایمیل و یا حرفی از نمایندگی تهران نشنیدم که حذف نامحدود در دستور کار قرار گرفته باشه
همچنین تعرفه نامحدود هنوز هم وجود داره
حجم تصویر 135k
![]()
Last edited by mohsentanha; 30-01-2014 at 20:48.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)