شايد همينطور كه ميگيد![]()
من ميخوام فيفا10 بازي كنم اما ميگه EA servers are not available at this time
اول ميشد اما ديگه نميشه چه كنم؟
از شاتل هم سرويس گرفتم
يه سوال ديگه اين MINIS چيه؟
دوستان فروشگاه هایپراستار ps3 80 گیگ را حراج کرده به همراه دو بازی مجانی میده 350هزار تومان .
بازی هاش هم lbp , resistance 1 , uncharted 1 , ... است .
به نظرتون ارزش داره ؟
سلام دوستان.
من با تحقیقاتی که کردم تصمیم گرفتم یه ps3 fat 80 GB
بگیرم.فقط می خواستم بدونم باهاش بازیم میدن؟و اینکه این مدل بازیهای ps2 رو اجرا میکنه یا نه؟واینکه بعد خرید از کجا میشه از نو بودن دستگاه مطمئن شد؟
با تشکر.
سلام دوستان.
من بعد از تحقیقات تصمیم گرفتم ps3 fat 80 gb
بگبرم میخواستم بدونم:
1-بازی هم همراهش هست معمولا یا نه؟
2-بازیهای ps2 رو هم این مدل اجرا میکنه؟
3-چه جوری بعد خرید میشه از اصل بودن و نو بودن دستگاه اطمینان حاصل کرد(چه فاکتورهایی رو باید در نظرگرفت)؟
ممنون..............
براي كيل زون هم همين ارورو ميداد
فردا زدم درست شد
به سرويس مربوط نيست
بازيهايي كه زياد ان ميشن اينجوري ميشه
نه حاجی راه حلش اینجاس:
اد کنین فیفا بازی کنیم. amin884کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
======
میگم چرا واسه ps3 تاپیک بازی سال نزدن؟
تو راه ـه ! هر روز يه تاپيك .میگم چرا واسه ps3 تاپیک بازی سال نزدن؟
مموری گرافیک Ps3 همش 256 مگ از نوع GDDR3 هستش و 256 مگ هم از نوع XDR یعنی روی هم 512 ولی ما با 256 مگ دوم که مال خود سیستم هست کاری نداریم .پس چطور میشه که بازی هایی که انحصاری ps3 هستند ...گرافیک بهتری نسبت بهولی 360 فقط 10 مگا بایت EDRAM داره و 512 مگ هم رم پردازشگر گرافیکش هستش ، پس توان لود کردن تکستچر های فشرده نشده در 360 بالاتر از Ps3 هستش . حتی اگر بلوری هم این امکان رو به Ps3 بده که به واسطه حجم بالا بتونند تکستچر ها رو فشرده نکنند سخت افزار این کنسول اجازه این کار رو نمیده و باز هم تکستچر ها فشرده میشوند .
انحصاری های xbox دارن ...حالا خب بازی های مشترکشون رو نمیگیم که xbox به دلیل مرجع ساختار بازی
گرافیکش بهتره..؟؟/؟؟؟؟؟؟
به حاج اميناد کنین فیفا بازی کنیم. amin884
======
میگم چرا واسه ps3 تاپیک بازی سال نزدن؟
ماكه نداريم تو بجاي ما بازي كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)