سلام
دوستان چند تا بازی خوب اول شخص با گرافیک بالا معرفی میکنین؛از زمانی که cod4 رو تموم کردم هر بازی نمیچسبه یعنی چیزی نیست تو این مایه ها
یکی از دوستان rogue warrior رو پسشنهاد داده چطوره؟
سلام
دوستان چند تا بازی خوب اول شخص با گرافیک بالا معرفی میکنین؛از زمانی که cod4 رو تموم کردم هر بازی نمیچسبه یعنی چیزی نیست تو این مایه ها
یکی از دوستان rogue warrior رو پسشنهاد داده چطوره؟
Call Of Duty Modern Warfare 2 بهترین پیشنهاد هست دوست منbad company 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by محمد رضا حیدری; 07-12-2009 at 14:24.
bad company 2 فک نکنم هنوز اومده باشه
ایا بازی BULLY 2 در حال ساخته؟
و اگه هست در مورد این بازی اطلاعاتی به من بدید
COD6 رو تموم کردم یه بازی که تو این مایه ها باشه دیگه چی میتونین معرفی کنین؟این بازی که گفتم چی ارزش تهیه و بازیش رو داره؟BAD COMPANY2 واقعا نیومده؟
.................................................. ..................................
باید صبر کنی ..فعلا تو مایه های این بازی همید بد کمپانی هستش که گویا هنوز نیومده ......... البته تو مایه های COD 6 MW2 چیزی نمی تونی پیدا کنی مگه نسخه بعد بازی که معلوم نیست کی میاد ..راستی خبری نیست از نسخه بعدی بازی ؟؟؟
آقا این بازی چیه..برای پی سی هم میاد ( البته فکر نکنم بیاد ) من عکس این بازی رو اینجا دیدم فکر کنم تو مایه های دویل می کرای باشه ولی خیلی مخوف تر .عکسش که باحال بود اگه کسی در مورد این بازی چیزی میدونه به ما هم بگه یا لینک بده ما هم بخونیم بفهمیم .....
طرف همه جاش اسلحه گذاشته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من چند بازي مثل god of war مي خوام البته براي pc متشكرم.
تنها بازی های سبک خدای جنگ همون دویل می کرای و نینجا بلید می باشد البته به اضافه شاهزاده !!!!!
ساخت بازی به طور رسمی تایید نشده.
هیچ اطلاعاتی در مورد این بازی منتشر نشده و تاریخ انتشار هم مشخص نیست.
- فعلا هیچ خبری از Modern Warfare 3 نیست.
- Bayonetta - مراجعه کنین به تاپیک زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهتره نام بازی ها به انگلیسی و کامل معرفی بشه که طرف مقابل وقتی دنبال بازی ها میره بدونه چی به چیه:
Devil May Cry 3: Dante's Awakening - 2006
Devil May Cry 4 - 2008
Prince of Persia: The Sands of Time - 2003
Prince of Persia: Warrior Within - 2004
Prince of Persia: The Two Thrones - 2005
Prince of Persia - 2008
Ninja Blade - 2009
+
Legacy of Kain: Defiance - 2003
از بازیهای دو نفره چی توصیه میکنین (گرافیک بالا )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)