سلام دوستان گل میخوام برم یه رم بگیرم. به نظر شما 2گیگ 4گیگ یا 8گیگ بگیرم؟ الان ورژن گوشیم 20 هست ولی شاید تا چند روز آینده 21 کردم. قیمتاش چه جوری هست؟ به نظرتون 8گیگ یا 4گیگ گوشی رو به هنگ نمیکشونه؟البته با جدیدترین آپدیت؟ ممنون میشم از کمکتون.
سلام دوستان گل میخوام برم یه رم بگیرم. به نظر شما 2گیگ 4گیگ یا 8گیگ بگیرم؟ الان ورژن گوشیم 20 هست ولی شاید تا چند روز آینده 21 کردم. قیمتاش چه جوری هست؟ به نظرتون 8گیگ یا 4گیگ گوشی رو به هنگ نمیکشونه؟البته با جدیدترین آپدیت؟ ممنون میشم از کمکتون.
منم میخوام مموری بخرم !! فقط اگه کسی قیمت ها رو هم داره بگه لطفا
من امروز میخوام برم قیمت کنم ولی قینتها برا تبریز هستش
عصری اومدنی قیمتها رو میگم
ممنون دوست عزیز ولی فکر کنم با قیمتهای تهران فرق داشته باشه نه؟
من یک جایی تو اینترنت پیدا کردم ! زنگ زدم میگفت 22 تومان 4 گیگ !! ولی تو سایت نوکیا زده n95 تا 4گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه !! پس در کل 8 گیگ که هیچی ! 8 گیگ برای n95 8gig هست دیگه !! ا
دوست عزیز اخرین خبری که من دارم ان95 معمولی حتب با اپدیت هم 4 گیگ رو نمی تونه ساپورت کنه...
بعدش هم رم ها اصل باید باشه...
من یک رم 2 گیگ زاپن اصل گرفتم 29 هزار تومان...
پس پولت رو به هر رمی نده...
رم 4گیگ زیر 40 تومان اصلش کمتر نیست...
میگه این فایل قابل شناسایی , نصب , همچنین چیزی نیست و یک اخطار قرمز میاد .دوست من شما هم ميتوني بگي وقتي نصب نميشه چه پيغامي ميده؟
با عرض شرمندگی و پوزش از تمام دوستان امروز برام یه کاری پیش اومد که نتونستم برا شما عزیزان قیمت بگیرم
برا همین امیدوارم منو ببخشین واقعا معذرت میخوام![]()
شما تاریخ گوشیتون رو برای احتیاط به عقب برگردونین ببینین نتیجه چی میشه
Actooorجان یه سوال ازت داشتم کشویn95 8gb لغ نمیزنه؟ در باتریش چی محکمه؟ تو اتصال Usbمشکلی نداره؟ قیمتش با گارانتی اصلی چقدره؟
Last edited by ELVIS PRESLEY; 30-03-2008 at 21:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)