بچه ها كسي crash of the titan رو بازي كرده ؟ من تو اپيزوده 10 گير كردم . اونجا كه يه گوريله وسطه و از اطراف هم اون قورباغه هاي سبز ميان . هر چي ميكشم تموم نميشن اون گوريل رو هم نميشه كشت . كسي ميدونه چي كار بايد كرد ؟
بچه ها كسي crash of the titan رو بازي كرده ؟ من تو اپيزوده 10 گير كردم . اونجا كه يه گوريله وسطه و از اطراف هم اون قورباغه هاي سبز ميان . هر چي ميكشم تموم نميشن اون گوريل رو هم نميشه كشت . كسي ميدونه چي كار بايد كرد ؟
کمک! نمیدونم چیشده که وقتی میرم رو سیو هام عکسه قفل میده میگه Restricted Data
احتمالا از تاریخ psp هست عقب جلوش کن درست میشه.
متاسفانه ربطی به تاریخ نداشت راستی parental control level چیه چطور میشه کمش کرد؟
دوستان سلام
من اگه بخوام یه psp بخرم باید به چه چیزهایی توجه کنم چون من هیچی از psp واصطلاحاتش نمی دونم اگه لطف کنین در باره ی فریمور هاش هم صحبت کنید که کدوم از همه کامل تر بهتر کارایی تر و دارای مشکل کمتری هست درباره اسلیم وساده هم بگید چون من پست های قبلی رو خوندم هیچی نفهمیدم
راستی psp تا چند گیگ مموری می خوره
اگه لطف کنید درباره ی بسته بندیش هم راهنمایی کنید ممنون psp ها ساخت کجاند چین یا جای دیگه
پیشاپیش از کمک شما ممنونم
Last edited by hessam2006; 22-01-2008 at 21:04.
احسان؟!؟!مجبوری گند بزنی؟!؟!همون Parental Control Level رو خاموش کن درست میشه.ولی باید Pass دستگاهو بدونی.میدونی که؟یعنی خودت عوضش کردی دیگه؟نه؟یه کد 4 رقمی جایی وارد نکردی؟؟
حسام جان،شما باید یه PSP بگیری که حتما فیرمویر m33 داشته باشه.اگه m33 باشه زیاد فرقی نداره کدوم باشه!البته هر چی بالا تر بهتر!
Fat تا 8 گیگ،Slim تا 32 گیگ(فکر میکنم) مموری میخورن.
تقریبا همه ی دستگاه ها چینین،مهم هم نیست!اگه میخوای Fat بگیری ترجیحا Value Pack بگیر.اگه میخوای Slim بگیری Base Pack بگیر با یه کیف فابریک!(یعنی همون کیفایی که تو Value Pack هست!)
Last edited by Arshia001; 22-01-2008 at 21:05.
بابا ارشیا دیگه انقدر خنگ نیستم که ندونم پسورد چیه. فقط فکر میکردم که پرنتال لول 1 کمترین نمیدونستم off هم داره. به هر حال خیلی ممنون جیگر. راستی از اسمی که برات گزاشتم خوشت اومد؟(AJ) رو میگم!![]()
salam
dostan
midonid moshkel Psp man chi bod?man bad az nasbe frim ware hey pelugin ke agha mehdi vase ahang gosh dadan to xmb gozashta ro mirikhtam bad fekr konam ba ham moshkel dashtan alan dige moshkeli nadaram va daram safa mikonam
ta bad bedrod
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)