من الان كه DirectX Diagnostic رو چك كردم، ورژن DirectX رو 0.9c نوشته، مطمئني كه 9c روي SP2 نصب نميشه؟؟؟![]()
من الان كه DirectX Diagnostic رو چك كردم، ورژن DirectX رو 0.9c نوشته، مطمئني كه 9c روي SP2 نصب نميشه؟؟؟![]()
آره عزیز . من خودم انواع سرویس پک رو امتحان کردم . هیچ کدوم به اندازه ی ویندوز زیر قدرت و سرعت نداره :من الان كه DirectX Diagnostic رو چك كردم، ورژن DirectX رو 0.9c نوشته، مطمئني كه 9c روي SP2 نصب نميشه؟؟؟
Windows XP Professional .
بهترین ویندوز .
پس مشكل از DirectX نيست...
سلام
یک بازی به نام 2farcry هست که گیر کردم
من تو مرهله 1 توی جنگل هستم بقل هلکوبترم .بدن هچی نیست که بردارم برم مرهله بدی
جوابمو سری بدین ممنون میشم
با تشکر
دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا مردم رو اغفال مي كني؟
كي ميگه دايركت ايكس 9c روي سرويس پك 2 نصب نميشه؟
اگر به فايل هاي Readme بازي ها مراجعه كنيد هميشه نوشته كه ويندوزتون رو آپديت كنيد و از آخرين ورژن استفاده كنيد. البته يه نكته ديگه هم هست! احتمالا سيستم شما خيلي زغالي هست كه ويندوز ServicePack 2 خوب روش كار نمي كنه! پس لطفا كلي صحبت كنيد و نظر كارشناسي نديد.
با سلام خدمت دوستان
1. می دونم بازی قدیمیه !
2.موقع اجرای بازی همه دموها سریع رد می شه بهتر بگم می پره ! و در حین بازی انقدر سرعت بالاست که یه دکمه میزنی ده تا خیابونو میدوئه ! چیکار کنم کند شه دموهاشم نپره !
سیستمم اینه :
AMD 64 X2 dual(4200
Ram 1.00 gig
7600gt
تایید میشه !!!
دوست عزیز ....اگه جواب سوالات نمیدونی مجبور نیستی جواب بدی .!!![]()
ش
بابا، حالا چرا اينقدر بزرگش ميكنين. خود من اين سوال رو پرسيده بودم، خودتون هم حتما ميدونين كه DX9C خودش چند نسخه داره، شايد (توجه كنين، ميگم شايد) يكي يا بعضي از اونها رو سيستم ايشون نصب نميشده. ديگه برخورد كه لازم نيست(اين رو قوانين ميگه)، ماشالا همتون هم كه حرفهاي هستين. با هم مهربونتر باشين.
درضمن بعيده كه DX9C رو SP2 نصب نشه، چون محصول خود Microsoft هست. (اين قسمت آخر رو اگه اشتباه كردم، به من نپريدها، به بزرگي خود ببخشيد)
مرسي
حالا كسي ميتونه راه حل مشكلي رو كه داشتم بگه يا نه؟ ممنون ميشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by maxeemo; 18-05-2007 at 22:56.
عزیزم شما دیگه اشتباه نکن هیچ موقع مقیاس تستت رو رم کارت گرافیک نذار
مهم چیپست کارت گرافیک هست هر چقدر این چیپ قوی تر باشه کارت بهتر هست
اگه بخوای اینجوری حساب کنید من براتون یه کارت 128 مگ ati میارم که از 512 جیفورس شما توی 3dmark بهتر نتیجه بگیره منم بگم ati بهتره خیر باید اگر هم تستی انجام میگیره تست بر روی کارتهای هم پایه از نظر چیپست انجام بشه
=============
کارت گرافیکتون ظاهرا 9200 هست فکر میکنم
اگه کارتتون 9200 هست با این کارت نمیتونین بازی رو اجرا کنین
چون برای اجرای بازی احتیاج به shader 2.0 هست که این کارت از shader 1.3 استفاده میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)