بله عزیز ، یه روکشی که خیلی محافظ خوبیه و من اصلا هیچ کاستی در کیفیت و شفافیت تصویر lcd مشاهده نکردم
قابل تعویض هم هست![]()
بله عزیز ، یه روکشی که خیلی محافظ خوبیه و من اصلا هیچ کاستی در کیفیت و شفافیت تصویر lcd مشاهده نکردم
قابل تعویض هم هست![]()
بله، به خاطر همین امیر خان گفتند نامحدوده![]()
خوب دوست من ، مگه مجبوری با بلوتوث انتقال دیتا انجام بدی؟؟
از طریق کابل usb و در حالت file transfer با سرعت خیلی بالاتر نسبت به حالت قبلی این کار رو انجام بده ، تازه اینکه در این حالت (file transfer) دیگه مثل w810 گوشی خاموش نمیشه
موفق باشی![]()
Last edited by hamed1987; 25-10-2007 at 03:08.
من امروز با ایرانسل و گوشی P990i خودم رفتم اینترنت .. جاتون خالی خیلی حال داد
اما یه مشکلاتی داشتم ... سایت P30world فورم اصلا نمیومد البته فقط فورم ها فقط مینوشت خوش امدید Lovemt و اوگوی سایت و ... همین دیگه هیچی نمیومد
دوما اینکه من به یه مسنجر یاهو نیاز داشتم که خیلی راحت بتونم باهاش کار کنم و همچنین اف های من رو نشون بده دوما اینکه به یه نرم افزار خوب مرور گر وب نیاز دارم که شباهت زیادی به IE داشته باشه و سوم اینکه وقتی فایلی رو دانلود میکنم کجا میره ؟؟؟؟؟؟؟ اگه میشه یه نرم افزار دانلود منیجر هم به من معرفی کنید ( در صورت امکان نرم افزار های UIQ3 رو معرفی کنید )
یه چیز دیگه ... ایا میشه که من گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و با هاست ایرانسل کامپیوترم رو به اینترنت وصل کنم لطفا هم با استفاده از کابل و هم با استفاده از دستگاه بلوتوث کامیوتر بفرماید !
و از همه مهتر اینکه میخاستم بدونم میشه از طریق اینترنت Irancell گوشی P990i خودم رو اپدیت کنم ,, اگه میشه چجوری ؟؟؟
سوالاتم خیلی فوری بود 1000 تا سول دیگه هم دارم که به موقش میپرسم !
منتظرم ها !!!!!
Last edited by LOVEMT; 25-10-2007 at 08:43.
آقا این چه وضعشه داره اعصابم خورد میشه. صد رحمت به این جاوا ها. همه چیز واسش پیش بینی شده بود.
1- این گزینه که توی 810 بود به اسم auto save to sim که هر وقت یه کنتاکت جدید میساختیم یه نسخه ازش روی سیمکارت اتوماتیک ذخیره میشد. 990 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- اکولایزر هم که دستی حرکت نمیکنه . فدای سرم.
3- وقتی شماره ها رو از سیم کارت کپی کردم همونجوری همرو رخت تو گوشی. 810 به صورت کنتاکت میریخت . یهنی اول اسم بعد فامیل بعد شماره های تکراری رو همشو میکرد توی یه کنتاکت به صورت home mobile work همه اینا خودکار بود اما990 نیست.
3- وقتی گوشی قفله و کسی میس بزنه یا مسیج بیاد توی صفحه ای پیام باز کردن قفل رو میده چیزی نمینویسه. و مشخص نمیکنه.
4- توی فیلمبرداری هم که فوکوس نمیکنه.
5- یه چیز دیگه : پروفایل نداره. مثل گوشی های دیگه که پروفایل های home out dor work داره .
اینها ایراداییه که اذیتم میکنه شاید همش راه حلهای بهتر داشته باشه و من بلد نباشم. اگه بلد هستید یادم بدید![]()
]چرا دوتا دوما داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوما اولی: به اینجا سر بزن چیزی که دستگیرت میشه از اون چیزی که انتظار داری بهتر بهت جواب میده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب از بلوتوث خوشم میاد سیم نداره بپیچه تو دست و پات همینحور که حرف میزنی و اس ام اس میدی فایلها هم خودشون میان تو گوشیت. دوما اینکه کامپیوترم ویروسی داره که مموری رو داغون میکنه و ااز طریق بلوتوث فابل انتقال به مموری نیست .
نمیتونید واسه سوالم راهمنایی کنید؟
سلام ببخشید که یه مدتی نبودم
کسی بلد نیست این فون لوک رو که کدش یادم رفته چه جوری عوض کنم ؟
و با Adsl چقدر طول میکشه تا آپدیت بشه ؟
حالا نمیشد فول ما رو نمیگرفتی ...
پس جواب سوالات دیگه من چی شد من 10000000000 سوال پرسیدم .
در ضمن با اون برنامه مسنجر و اون شر و ور های ایرانسل اصلا حال نکردم .. بگو چه جور میشه از این نرم افزار توپ استفاده کرد http://www.mobile-ppc.blogfa.com/post-14.aspx
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)