تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 641 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

میشه بگید محافظ های ال سی دی چطوریه؟ مگه روی ال سی دی های تاچ اسکرین هم میشه محافظ گذاشت؟؟؟؟ من که ندیدم. یهنی یه پلاستیک میکشین روش؟
    بله عزیز ، یه روکشی که خیلی محافظ خوبیه و من اصلا هیچ کاستی در کیفیت و شفافیت تصویر lcd مشاهده نکردم
    قابل تعویض هم هست

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

چقدر مسیج میشه توی 990 نگه داشت؟ یعنی تا اونجایی که مموری پر بشه؟ اینچوری که چندصد هزار تا میشه!!!!!!
    بله، به خاطر همین امیر خان گفتند نامحدوده

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سوال دیگه اینکه من ار طریق بلوتوث نمیتونم درست و حسابی چیز بریزم روی گوشی ( بلوتوث کامپیوتر) مثلا یه فایل رو سند میکنه ده تا رو نمیکه . هی هنگ میشه هی نمیشه. اعصابمو خورد کرده . ولی راحت از گوشی میگیره.
    810 قبلیم اصلا و ابدا مشکل نداشت و با سرعت و دقت کار میکرد . دلیلش چی میتونه باشه؟

خوب دوست من ، مگه مجبوری با بلوتوث انتقال دیتا انجام بدی؟؟
    از طریق کابل usb و در حالت file transfer با سرعت خیلی بالاتر نسبت به حالت قبلی این کار رو انجام بده ، تازه اینکه در این حالت (file transfer) دیگه مثل w810 گوشی خاموش نمیشه
    موفق باشی
    Last edited by hamed1987; 25-10-2007 at 03:08.

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض با سلام

من امروز با ایرانسل و گوشی P990i خودم رفتم اینترنت .. جاتون خالی خیلی حال داد
    اما یه مشکلاتی داشتم ... سایت P30world فورم اصلا نمیومد البته فقط فورم ها فقط مینوشت خوش امدید Lovemt و اوگوی سایت و ... همین دیگه هیچی نمیومد

دوما اینکه من به یه مسنجر یاهو نیاز داشتم که خیلی راحت بتونم باهاش کار کنم و همچنین اف های من رو نشون بده دوما اینکه به یه نرم افزار خوب مرور گر وب نیاز دارم که شباهت زیادی به IE داشته باشه و سوم اینکه وقتی فایلی رو دانلود میکنم کجا میره ؟؟؟؟؟؟؟ اگه میشه یه نرم افزار دانلود منیجر هم به من معرفی کنید ( در صورت امکان نرم افزار های UIQ3 رو معرفی کنید )

یه چیز دیگه ... ایا میشه که من گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و با هاست ایرانسل کامپیوترم رو به اینترنت وصل کنم لطفا هم با استفاده از کابل و هم با استفاده از دستگاه بلوتوث کامیوتر بفرماید !

و از همه مهتر اینکه میخاستم بدونم میشه از طریق اینترنت Irancell گوشی P990i خودم رو اپدیت کنم ,, اگه میشه چجوری ؟؟؟
    سوالاتم خیلی فوری بود 1000 تا سول دیگه هم دارم که به موقش میپرسم !

منتظرم ها !!!!!
    Last edited by LOVEMT; 25-10-2007 at 08:43.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا این چه وضعشه داره اعصابم خورد میشه. صد رحمت به این جاوا ها. همه چیز واسش پیش بینی شده بود.

1- این گزینه که توی 810 بود به اسم auto save to sim که هر وقت یه کنتاکت جدید میساختیم یه نسخه ازش روی سیمکارت اتوماتیک ذخیره میشد. 990 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2- اکولایزر هم که دستی حرکت نمیکنه . فدای سرم.

3- وقتی شماره ها رو از سیم کارت کپی کردم همونجوری همرو رخت تو گوشی. 810 به صورت کنتاکت میریخت . یهنی اول اسم بعد فامیل بعد شماره های تکراری رو همشو میکرد توی یه کنتاکت به صورت home mobile work همه اینا خودکار بود اما990 نیست.

3- وقتی گوشی قفله و کسی میس بزنه یا مسیج بیاد توی صفحه ای پیام باز کردن قفل رو میده چیزی نمینویسه. و مشخص نمیکنه.

4- توی فیلمبرداری هم که فوکوس نمیکنه.

5- یه چیز دیگه : پروفایل نداره. مثل گوشی های دیگه که پروفایل های home out dor work داره .

اینها ایراداییه که اذیتم میکنه شاید همش راه حلهای بهتر داشته باشه و من بلد نباشم. اگه بلد هستید یادم بدید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من امروز با ایرانسل و گوشی P990i خودم رفتم اینترنت .. جاتون خالی خیلی حال داد
    اما یه مشکلاتی داشتم ... سایت P30world فورم اصلا نمیومد البته فقط فورم ها فقط مینوشت خوش امدید Lovemt و اوگوی سایت و ... همین دیگه هیچی نمیومد

دوما اینکه من به یه مسنجر یاهو نیاز داشتم که خیلی راحت بتونم باهاش کار کنم و همچنین اف های من رو نشون بده دوما اینکه به یه نرم افزار خوب مرور گر وب نیاز دارم که شباهت زیادی به IE داشته باشه و سوم اینکه وقتی فایلی رو دانلود میکنم کجا میره ؟؟؟؟؟؟؟ اگه میشه یه نرم افزار دانلود منیجر هم به من معرفی کنید ( در صورت امکان نرم افزار های UIQ3 رو معرفی کنید )

یه چیز دیگه ... ایا میشه که من گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و با هاست ایرانسل کامپیوترم رو به اینترنت وصل کنم لطفا هم با استفاده از کابل و هم با استفاده از دستگاه بلوتوث کامیوتر بفرماید !

و از همه مهتر اینکه میخاستم بدونم میشه از طریق اینترنت Irancell گوشی P990i خودم رو اپدیت کنم ,, اگه میشه چجوری ؟؟؟
    سوالاتم خیلی فوری بود 1000 تا سول دیگه هم دارم که به موقش میپرسم !

منتظرم ها !!!!!
    ]چرا دوتا دوما داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوما اولی: به اینجا سر بزن چیزی که دستگیرت میشه از اون چیزی که انتظار داری بهتر بهت جواب میده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب دوست من ، مگه مجبوری با بلوتوث انتقال دیتا انجام بدی؟؟
    از طریق کابل usb و در حالت file transfer با سرعت خیلی بالاتر نسبت به حالت قبلی این کار رو انجام بده ، تازه اینکه در این حالت (file transfer) دیگه مثل w810 گوشی خاموش نمیشه
    موفق باشی
    خوب از بلوتوث خوشم میاد سیم نداره بپیچه تو دست و پات همینحور که حرف میزنی و اس ام اس میدی فایلها هم خودشون میان تو گوشیت . دوما اینکه کامپیوترم ویروسی داره که مموری رو داغون میکنه و ااز طریق بلوتوث فابل انتقال به مموری نیست .
    نمیتونید واسه سوالم راهمنایی کنید؟

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام ببخشید که یه مدتی نبودم
    کسی بلد نیست این فون لوک رو که کدش یادم رفته چه جوری عوض کنم ؟
    و با Adsl چقدر طول میکشه تا آپدیت بشه ؟

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

]چرا دوتا دوما داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوما اولی: به اینجا سر بزن چیزی که دستگیرت میشه از اون چیزی که انتظار داری بهتر بهت جواب میده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا نمیشد فول ما رو نمیگرفتی ...
    پس جواب سوالات دیگه من چی شد من 10000000000 سوال پرسیدم .

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

در ضمن با اون برنامه مسنجر و اون شر و ور های ایرانسل اصلا حال نکردم .. بگو چه جور میشه از این نرم افزار توپ استفاده کرد http://www.mobile-ppc.blogfa.com/post-14.aspx

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •