بله حساب میشه
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
بله حساب میشه
دوست عزیز به خط تلفن وصل. بطور مثال
کابل تلفن شما از 300 کانال تشکیا شده برای تلفن فقط از 2تای اون استفاده میشه298 کانال بیکار و خالی با قرار دادن دتشگاه در مخابرات و مودم مخصوص از این کانالهای خالی استفاده میشه. برا یهمین که تلفن اشغال نمیشه
پهنای باند خطوط تلفن خیلی بیشتر از مقدار مورد نیاز برای مکالمه صوتی است ، لذا از بقیه پهنای باند موجود در خطوط مسی تلفن جهت انتقال دیتا استفاده میشه .
پول تلفن مثل دایال آپ که بر اساس مکالمه میومد نداره ولی یه آبونمان ماهیانه داره (3000 تومان)
سلام خدمت دوستان
آقا من میخوام ADSL بگیرم.
از شرکت Shatel (من در کرج هستم)
بنظر شما خوبه :
سرعت ارسال : 128Kbps
سرعت دریافت : 128Kbps
ترافیک ماهانه : 10GB
ترافیک شبانه : نامحدود
قیمت : ۲۴.۸۰۰
هزینه ی نصبم که 15000 هزار تومنه که من خودم بلدم نصب کنم.
ببخشید میخواستم بدونم که من وقتی با ADSL در حال وبگردی هستم و نه دانلود از این 10GB ترافیک ماهانه کم میشه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینکه شرکت شاتل 5 تا مودم داره و یکی از اونا بیسیمه که قیمتشم بالاست 99000 هزار تومن که از اون صرفه نظر کردم حالا میمونه 4 تا مودمه دیگه به نام های :
Asus am602
Paradyne 6211
Bipac 5200
Ct 507
قیمتش هم 55000 هزار تومنه.
حالا بنظر شما کدوم یک از مودم هارو بگیرم ؟
نظر خودم اینکه یا Asus am602 و یا Paradyne 6211 رو بگیرم.
راستی اصلا" شرکت اجازه میده که مودمو خودم انتخاب کنم و یا خودشون مودم رو انتخاب میکنن ؟ (البته این سوال رو باید اول میپرسیدم)
با تشکر![]()
دوست عزيز وبگردي همون دانلود مخفي كه متوجه نيستي وقتي يه عكسو كه مي بيني داخل سيستمت دانلود مي شه بعد مي بيني ولي خيلي نامحسوسه. اگه فيلم آنلاين نبيني خيلي كم برات مي افته
سلام
در رابطه با سوال اولتون ، بله شما موقعي كه وصل مي شيد به اينترنت حتي گوگل رو هم بالا بياريد كم مي شه چون ( سند و ريسيو ) مي كنيد ، ولي هزينه آن خيلي كم است ( البته بستگي داره به اون شبكه اي كه ازش اشتراك گرفتيد )
در مورد سوال دوم ، من ايسوز استفاده مي كنم و ازش رازيم
اقا کسی میدونه این ارور 718 مال چیه؟
مال من تازه دیروز وصل شده بود ولی امروز این ارور رو میده اصلا هم وصل نمیشه
از پارس انلاین هم گرفتم
ممنون از راهنماییتون
شاتل سفارش دادم.
ولی وقتی به سایت شاتل رفتم برای سفارش و در قسمت سفارش ADSL فرم مربوطه را پر کردم وقتی کلید ارسال رو کلیک میکردم هیچ واکنشی نشان نمیداد و ظاهرا" سفارش ارسال نمیشد !
و مجبور شدم از سایت مربوط به کرج() این کار را انجام دهم و یک صفحه باز شد و در آن نوشته بود در اصرع وقت با شما تماس میگیریم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من از کسانی که از شاتل سرویس میگیرند خواهشمندم من رو راهنمایی کنند و بگن چرا از سایت اصلی شاتل سفارش ارسال نمیشد؟
معمولا" چند روزه با مشتری تماس میگیرند ؟
با تشکر![]()
سلام
ببخشید یک سوال مبتدیانه داشتم :
میخواستم ببینم که منی که برای اولین بار میخوام از شاتل سرویس بگیرم فقط باید هزینه مودم (55000) و هزینه سرویسی که میخوام بگیرم (24800) رو باید بدم (البته خودم نصب میکنم)
یعنی من با 80000 هزار تومن صاحب Adsl میشم ؟ درسته ؟
و یا اینکه باید هزینه ی چند ماه شارژ رو یکدفعه بدم ؟
آیا هزینه های دیگری هم دارد ؟
خواهش میکنم جواب بدید
با تشکر![]()
سلام رفیق
هزینه نصب ربطی به بلد بودن نبودن شما نداره.به عبارتی میشه پول رانژه کردن خط
اگه تو کرج اسیا تک بود بگیر.چون هزینه نصب 5 هزار تومنه محدودیت دانلود هم نداره تازه با عوارض مخابرات اینا هم میشه 20 تومن.
یه زنگ بزن 1844/مشکل لینک نداشته باشن.2 هفته ردیفه
مودم هم یه چیز بگیر یه خروجی یو اس بی داشته باشه کافی.چون یه پی سی که بیشتر نداری.هزینه اضافس.
رو تمام هزینه هان سه هزار و پانصد تومان هم پول اسپیلتر بزار
قربونت![]()
Last edited by mohammad99; 04-11-2007 at 16:54.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)