تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 435 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

M.C.
    Guest

پيش فرض

دوستان این رو همین الان دیدم !
    توی سایت UBISOFT گذاشته!
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Game Features
    As U.S. agent Leon Kennedy looks into the abduction of the President's
    daughter, his investigation leads to a mysterious location in Europe.
    Encountering unimaginable horrors, he must find out what is behind the terror.

Features:

* Experience the thrill-a-minute Resident Evil 4! Now the smash hit, award-winning game delivers exciting new gameplay and bonus features:
    o NEW chapters - play as Ada Wong in "Separate Ways," 5 terrifying, adrenaline-pumping missions that reveal additional horrific surprise
    o NEW weapons, including the P.R.L.412 laser cannon and the Gunpowder Bowgun
    o NEW unlockable costumes for Leon and Ashley
    * Unsurpassed visuals with breathtaking 3D graphics and effects.
    * Fast-paced, edge-of-your-seat action.
    * New gameplay mechanics -- behind-the-back camera perspective & hit zone aiming system
    .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Omid_Sadeghvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

توضیح بازی Resident Evil 4 :
    بچه ها این بازی مثل بازی ONIMUSHA 3 ساخته شده که خیلی قشنگه کیفیت خیل خوبی داره

شما میتونید در بازی پول جمع کنید و سلاح بخرید درست مثل ONIMUSHA 3 حتی میتونید ماهی صید کنید و خون خود
    پر کنید دیگر چیزها میتوانید پیدا کنید که در بازی مخفی هستند مثل : طلا و جواهر و سنگهای قیمتی که میتونید اینها رو بفروشید.
    شما بایه غولهای مختلفی بجنگید که کشتنشون سخته من حالا فعلا تا مرحله 3 رفتم دو تا غول را کشتم.

بچه ها خیل بازی خوبیه بازیو ببینید ضرر نمیکیند.

این هم عکس از بازی :

موفق باشید.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اوه...وضعه سلامتی خودنو نگاه کن!
    غیرحرفه ای هستی؟

ولی گرافیکش باحاله.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من اصلا حوصله ندارم بازی کنم.اره برقی هاش که خفن!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان این رو همین الان دیدم !
    توی سایت UBISOFT گذاشته!
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Game Features
    As U.S. agent Leon Kennedy looks into the abduction of the President's
    daughter, his investigation leads to a mysterious location in Europe.
    Encountering unimaginable horrors, he must find out what is behind the terror.

Features:

* Experience the thrill-a-minute Resident Evil 4! Now the smash hit, award-winning game delivers exciting new gameplay and bonus features:
    o NEW chapters - play as Ada Wong in "Separate Ways," 5 terrifying, adrenaline-pumping missions that reveal additional horrific surprise
    o NEW weapons, including the P.R.L.412 laser cannon and the Gunpowder Bowgun
    o NEW unlockable costumes for Leon and Ashley
    * Unsurpassed visuals with breathtaking 3D graphics and effects.
    * Fast-paced, edge-of-your-seat action.
    * New gameplay mechanics -- behind-the-back camera perspective & hit zone aiming system
    .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط با اسلحه جدید حال کردم

داره خودمونی میشه peyman18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من اون عكس هاي مقايسه رو ديدم يه لحظه ميخواستم برم يه پلي استيشن 2 بخرم ولي ديدم دوران اين كنسول هم به سر اومده براي همين هم بي خيال شدم(گريه)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kuala Lumpur

پيش فرض

من الان تقریباً آخرای بازی هستم
    به نظرمن که سخت جون ترین این زامبی ها همون اره برقی ها هستن چون حسابی اعصاب منو خورد کرده بودند !!

داره خودمونی میشه peyman18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منبازي رو تموم كردم و با دختره هم رفتم الان يه بار ديگه دارم ميرم ولي ديگه حوصله ندارم اگه كسي اون اسلحه شار‍ژي گيرش اومده سيوش رو براي ما هم آپ كنه تا نخوام دوباره برم ...خيلي خيلي ممنون اميدوارم يوبي مشكل نور پردازي رو حل كنه تا بعد با نسخه يوبي كه اومد حسابي حال كنيم اگه نه هم كه خوب اين فقط براي دست گرمي بود به فكر خريد كنسول جديد باشيد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

شما میتونید در بازی پول جمع کنید و سلاح بخرید درست مثل Onimusha 3 حتی میتونید ماهی صید کنید و خون خود
    پر کنید دیگر چیزها میتوانید پیدا کنید که در بازی مخفی هستند مثل : طلا و جواهر و سنگهای قیمتی که میتونید اینها رو بفروشید.
    شما بایه غولهای مختلفی بجنگید که کشتنشون سخته من حالا فعلا تا مرحله 3 رفتم دو تا غول را کشتم.
    عزیزم فقط در فاضلاب قلعه میتونی ماهی بگیری . اونم اگه نگیری اونا تورو شکار میکنند !!!!!!!!!!!!
    یه خون بخور . لیون بدبخت گناه داره !
    فقط با اسلحه جدید حال کردم
    کدوم اسلحه ؟
    منبازي رو تموم كردم و با دختره هم رفتم الان يه بار ديگه دارم ميرم ولي ديگه حوصله ندارم اگه كسي اون اسلحه شار‍ژي گيرش اومده سيوش رو براي ما هم آپ كنه تا نخوام دوباره برم ...خيلي خيلي ممنون اميدوارم يوبي مشكل نور پردازي رو حل كنه تا بعد با نسخه يوبي كه اومد حسابي حال كنيم اگه نه هم كه خوب اين فقط براي دست گرمي بود به فكر خريد كنسول جديد باشيد.
    اسلحه شارژی ؟ ما که ندیدیم در بازی
    من الان تقریباً آخرای بازی هستم
    به نظرمن که سخت جون ترین این زامبی ها همون اره برقی ها هستن چون حسابی اعصاب منو خورد کرده بودند !!
    بیخود ترینشون همینا هستند . باید 100 تا خشاب اسلحه بزنی بهشون تا جونشون در بره .

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از حق كه نگذريم با اين عكسا كه مقايسه مي كنم و هرچي كه بيشتر تحقيق مي كنم ديگه حالا مطمئن شدم كه اين بازي همون مال پي اس2 هستش كه پورت شده و به اسم پي سي توي پاچمون رفته!! من كه خيلي باهاش حال مي كنم ولي خوب واقعا حق داريد گرافيكش مضخرفه! نمي دونم همه كه نمي تونن ريسوليشنشون رو بيارن رو 1200 در 1600 ...
    بعد يه چيز ديگه حالا كه حدود 290 تا پست تو اين تاپيك نوشته شده اين صفحه آخرو كه نگاه مي كنم انگار مثلا صفحه اوله! عكس بازي رو ميذارين و پيشنهادش ميدين كه بقيه بازي كنن!! :-O من كه نفهميدم!! اين همه در مورد اين بازي بحث كرديم هنوز هم جاي اوليم! تازه داريم چيزاي جديد هم مي بينيم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •