تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 56 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 559

نام تاپيک: MP3 player

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

در مورد مدلهایی که معرفی کردم و بحث خوشگلی : متاسفانه اکثر مدلهای معتبر ، زیاد به خوشگلی به عنوان یه پارامتر مهم ، اهمیت نمی دن ... مگه اینکه افزایش بودجه بدی تا 175 تومن که یه ipod nano بگیری ...

در مورد اینکه چرا مدلهایی که شما گفتید رو توصیه کردم : قصد توهین به سلیقه و تعصب شما رو ندارم ، ولی سامسونگ خیلی در زمینه mp3 player ، رقیب معتبری محسوب نمیشه ؛ البته بهتره بگم تا قبل از نسل جدید محصولاتش : k5 و t9 که واقعا مدلهای موفقی هستن ...

creative مطمئنا کیفیت صدای برتری داره ، ولی این باعث نمیشه که اولا - این اختلاف کیفیت واسه همه مصرف کننده ها قابل تشخیص باشه ، دوما - همه مدلهای craetive ، صدای بهتری نسبت به سامسونگ داشته باشن ...

کیفیت ضبط صدای سامسونگ هم یکی دیگه از چیزایی هستش که تغییر کرده ... یعنی سعی شده توی سری جدید ، این قابلیت رو ارتقا بدن و مثلا همون T9 که من توصیه کردم ، می تونه بصورت mp3 با کیفیت مناسب ضبط کنه ... در حالیکه مثلا اون مدل قبلی شما ، wav با کیفیت پایین تر ضبط می کرد ...

در ضمن اینکه شما تحقیق می کنی و سماجت به خرج میدی خیلی هم خوبه ...
    سلام .
    از راهنمایی تون متشکرم .
    در رابطه با افزایش بودجه که اصلا حرفشو نزن ، همین الآن هم که دارم تحقیق میکنم ، پول باید برسه دستم ، همین الآن یه قرون هم ندارم
    از حرفتون در این زمنیه که سامسونگ خیلی رقیب معتبری حساب نمیشه ، تعجب می کنم ( نمی گم این جوری نیست ها ، دوست داشتم و فکر می کردم که هست . . . ) در مورد K5 و k3 چطور ؟ با توجه به این که شما می گی K5 مدل معتبری هست ، k3 عینه K5 می مونه ، فقط اسپیکر نداره . . .
    کاملا تابلو که k3 چشمو گرفته ؟ نه ؟

آخر ما نفهیمدیم این zen v plus صداش از مدلهای سامسونگ بهتر هست یا نه ؟ ( تو مدلهای فوق k3 _ u3 _ u2 )

راستش بد جوری رفتم تو کف k3 . حالا نمید ونم این سامسونگ بهتره یا کریتیو زن وی پلاس ، اگه شما یه قیمت کا 3 بدی ، تصمیم گیری بهتر میشه ، دوم این که اگه خودت بودی چه می کردی ؟ سوم شما از معایب کامل این کریتیو آگاهی؟ اگه می دونی بگو یا اگه کسی داشته ، از معایبش به صورت کامل بگه .
    راستی fm recording داره ؟

باز هم مرسی و متشکرم که صبور بودی و راهنمایی ام کردی .

منتظرم
    یا حق
    Last edited by akhoond; 08-10-2007 at 18:45.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درباره اعتبار سامسونگ : ولای بهرحال الان کارش خیلی خوب شده ... یعنی چند تا مدل جدیدی که زده ، همه تو انتخاب های منتقدین جای دارن و کلا داره سریع میاد بالا ... بخصوص تو آسیا ...

درباره کیفیت صدای zen v plus : کیفیت صدای zen v plus خیلی معروفه و طبیعیه که بهتر از کارای سامسونگ (و کلا ، بهتر از اکثر مدلهای موجود ) باشه ...

معایب zen v plus : اشکال خاصی نداره ... احتمالا ویدئوش می تونست بهتر از این حرفا باشه (که اونم شما گفتی مهم نیست) ... fm recording هم داره

در مقایسه k3 با v plus : امکانات v plus خیلی بیشتره (ویدئو - ضبط - ine in ) ... کیفیت صدای v plus بهتره .. k3 نمی تونه در جا playlist درست کنه ...

ضمنا :اینکه zen v plus بهتره یا k3 یه بحثه و اینکه سلیقه شما چیه یه بحث دیگه ... من توصیه می کنم که با سلیقه ات جلو بری
    Last edited by seymour; 09-10-2007 at 12:25.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض هم چنان می پرسم . . .

درباره اعتبار سامسونگ : ولای بهرحال الان کارش خیلی خوب شده ... یعنی چند تا مدل جدیدی که زده ، همه تو انتخاب های منتقدین جای دارن و کلا داره سریع میاد بالا ... بخصوص تو آسیا ...

درباره کیفیت صدای zen v plus : کیفیت صدای zen v plus خیلی معروفه و طبیعیه که بهتر از کارای سامسونگ (و کلا ، بهتر از اکثر مدلهای موجود ) باشه ...

معایب zen v plus : اشکال خاصی نداره ... احتمالا ویدئوش می تونست بهتر از این حرفا باشه (که اونم شما گفتی مهم نیست) ... fm recording هم داره

در مقایسه k3 با v plus : امکانات v plus خیلی بیشتره (ویدئو - ضبط - ine in ) ... کیفیت صدای v plus بهتره .. k3 نمی تونه در جا playlist درست کنه ...

ضمنا :اینکه zen v plus بهتره یا k3 یه بحثه و اینکه سلیقه شما چیه یه بحث دیگه ... من توصیه می کنم که با سلیقه ات جلو بری
    سلام .
    از راهنمایی تون باز هم متشکرم . . .
    اگر بخوام با سلیقه ام جلو برم ، باید k3 رو انتخاب کنم ، اگه بخواب با نیاز هام جلو برم ، باید zen رو انتخاب کنم . . . صد در صد من Zen رو به k3 ترجیح می دم ، چون نیاز هامو بر طرف می کنه ، همه چی داره و تازه شمام که می گی کییفت پخشش از k3 بهتره . . . ( یه خوبیه دیگه هم داره اینکه این دل من یاد می گیره که هر چی که بخواد همیشه مقدور نیست )
    اگه می شد قیمت K3 رو اگه داری بده تا ببینم که اصلا به پولی که می خوام بذارم می خوره یا نه ؟

راستی امروز یکی یه کک انداخت به جون ما که چرا کریتیو ؟ مدل بهتری نیست مگه ؟
    اصلا به حرف این آقا کاری ندارم ، اما با توجه به نیاز های من ، ( صدای خوب ، رادیو و ضبط صدا و ضبط از رادیو و خلاصه فول امکانات ، غیر فیلم ) تو مارک هایی که حرفی برای زدن دارند ، چه مدل هایی هست ؟ با هم مقایسه کنم شاید یه مدل باشه که اون رو به این zen ترجیح بدم ؟
    ( البته نسبت به راهنمایی شما و اوامر شما ، به احترامی نشه ، بحث همون سلیقه هست ، این کریتیو همه چی داره و خوبه ، فقط یه مشکل ، اون هم این که به خاطر lcd یه خرده گنده شده ، اگه مدلی باشه که این رو هم نداشته باشه ، دیگه خیلی توپه . . . البته من هم بدم نمیاد که این رو ور دارم و از فیلم و عکس هم بهره ای ببرم ، اما می خوام ببینم چنین چیزی هست یا نه ، ا اگه کسی بهم گیر داد ، بگم چنین چیزی نبود . . . )

راستی شما یه سایت می شناسی عین gsmarena در باره موبایل ، که همه مارک ها رو داشته باشه و آدم بتونه خیلی راحت با هم مقایسه کنه ؟

باز هم از صبر شما مرسی و هم چنین از راهنمایی تون .
    یا حق .
    آخوند .

داره خودمونی میشه milaadesign's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چه مارکی بخرم بهتره؟
    می خوام ارزون باشه ولی چینی نباشه!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من چه مارکی بخرم بهتره؟
    می خوام ارزون باشه ولی چینی نباشه!
    "ارزون باشه " یعنی حداکثر چقدر باشه ؟ ... مثلا zen stone plus قیمتش 60-70 تومنه (کمپانی creative) ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .
    از راهنمایی تون باز هم متشکرم . . .
    اگر بخوام با سلیقه ام جلو برم ، باید k3 رو انتخاب کنم ، اگه بخواب با نیاز هام جلو برم ، باید zen رو انتخاب کنم . . . صد در صد من Zen رو به k3 ترجیح می دم ، چون نیاز هامو بر طرف می کنه ، همه چی داره و تازه شمام که می گی کییفت پخشش از k3 بهتره . . . ( یه خوبیه دیگه هم داره اینکه این دل من یاد می گیره که هر چی که بخواد همیشه مقدور نیست )
    اگه می شد قیمت K3 رو اگه داری بده تا ببینم که اصلا به پولی که می خوام بذارم می خوره یا نه ؟

راستی امروز یکی یه کک انداخت به جون ما که چرا کریتیو ؟ مدل بهتری نیست مگه ؟
    اصلا به حرف این آقا کاری ندارم ، اما با توجه به نیاز های من ، ( صدای خوب ، رادیو و ضبط صدا و ضبط از رادیو و خلاصه فول امکانات ، غیر فیلم ) تو مارک هایی که حرفی برای زدن دارند ، چه مدل هایی هست ؟ با هم مقایسه کنم شاید یه مدل باشه که اون رو به این zen ترجیح بدم ؟
    ( البته نسبت به راهنمایی شما و اوامر شما ، به احترامی نشه ، بحث همون سلیقه هست ، این کریتیو همه چی داره و خوبه ، فقط یه مشکل ، اون هم این که به خاطر lcd یه خرده گنده شده ، اگه مدلی باشه که این رو هم نداشته باشه ، دیگه خیلی توپه . . . البته من هم بدم نمیاد که این رو ور دارم و از فیلم و عکس هم بهره ای ببرم ، اما می خوام ببینم چنین چیزی هست یا نه ، ا اگه کسی بهم گیر داد ، بگم چنین چیزی نبود . . . )

راستی شما یه سایت می شناسی عین gsmarena در باره موبایل ، که همه مارک ها رو داشته باشه و آدم بتونه خیلی راحت با هم مقایسه کنه ؟

باز هم از صبر شما مرسی و هم چنین از راهنمایی تون .
    یا حق .
    آخوند .
    درباره دوستی که گفته " بهتر از creative مگه نیست " : معلومه به مبحث mp3 player ها خیلی علاقه مند نیست ...

درباره اینکه " lcd مدل v plus بزرگه " : بی خیال !! ... اندازه صفحه اش فقط 1.5 اینچه ... توی پست پایینی یکی دوتا مدل کوچیک تر معرفی کردم ...

درباره اینکه غیر از zen vplus چی هست : بله .. مدلهای خوب کم نیست ... مثلا s10 از iriver که ریزه اس ، ولی امکاناتش کامله (بجز فیلم) و قیمت 2 گیگش 125 تومن (عکسش رو خودت سرچ کن)... iriver یه سری هم داره به اسم T که درشت تر هستن ولی حداکثر حافظه شون یه گیگه ... کارای iriver بخاطر کیفیت ضبط (بالاتر از v plus) و صدا (در حد یا پایین تر از v plus) معروفن ... T2 از iaudio هم به همین ترتیب (2 گیگ 125 تومن - عکسش این زیره)...

درباره سایتی شبیه GSMArena : ما که هرچی گشتیم چیزی نیافتیم ... شاید به این خاطر که موبایل مخاطب بیشتری داره و ضمنا مصرف کننده غیرحرفه ای میره سمتش ... ولی mp3 player بیشتر واسه مصرف کننده حرفه ای تره که خودش میره و می گرده ... سایت Cnet خیلی خوبه بهرحال ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض هم چنان می پرسم . . .

[QUOTE=seymour;1690579][B]

درباره اینکه " lcd مدل v plus بزرگه " : بی خیال !! ... اندازه صفحه اش فقط 1.5 اینچه ...[/QUOTE}]

شاید بد گفتم ، ترجیح می دم ، خیلی کوچیک و جمع و جور باشه ( من که واسه فیلم نمی خوام ) ، مثل هیمن مدلی که خودم دارم . . . اگه نشد می آیم دنبال این Zen v plus . . .
    این مدل های iriver رو دیدم ، ای کاش نمی دیدم ، گیج شدم کدوم رو انتخاب کنم . . .
    اون ها به پای این zen نمیرسند ،2 تا بدی داره نسبت به zen ، یکی باتریش ، یکی line in نداره ( دومی رو میشه تحمل کرد . . . ) جایی هم ندیدم که بشه از ش به عنوان flash memory استفاده کرد ؟ میشه ؟ *
    (* همین الآن تو یه review دیدم که میشه . )
    ببینم مگه این iriver آمریکایی نیست ؟ پس چرا این جا زده چین ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خب من می گم بیایید شما یه محبت کنید ، تمام امکانات هر دو تا رو با هم مقایسه کنیم ( نه امکاناتی که نوشته اند تو سایتشون ، امکانات جزیی تر ، مثلا اینها timer دارند برای خاموش شدند ، نمی دونم ، از این ها دیگه ، . . . یه عکسی چیزی از منوهای setting برام بذاری تا تمام امکانات و همه چیزشو بدونم ، یا خودت بنویس . . . ) هر کدوم بهتر بود اون رو انتخاب کنم ؟ ( هر چند که الآن هم به نظرم zen سر تره . . .)
    شما کدوم رو پیشنهاد می کنید . . . ؟
    ضمنا از این s10 عکس زیادی برعکس این zen پیدا نکردم ، اصلا دکمه ها و بقیه چیز هاش برام هنوز روشن نیست . . .
    خودم هم الآن دارم چند تایی review راجه به جفتشون می خودنم . . .
    اصلا یه چیزی با امکانات zen و به کوچیکیه s10 نداریم . . . ؟

راستی جواب این سوال مو ندادی ها ؟ قیمت k3 ؟

دیروز یکی از دوستام رو دیدم ، اون mp4 می خواد ، اومده بود سراغ این zen v plus ، من نهی اش کردم ، چون به نظرم اصلا برای این کار مناسب نیست . شما چی از مارکهای معروف براش توصیه می کنی . . . ؟ همین 2 گیگ ، پول هم حدود 100 تومان ( حالا پایین و بالا که جا داره . . . )

می دونم با این همه سوال اذیت تون می کنم ، منو ببخشید ، گفتم که به خاطر گیجی و جهله . . .
    باز هم تشکر و معذرت . . .

یا حق .
    آخوند .
    Last edited by akhoond; 11-10-2007 at 12:18.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درباره گیج شدن بین iriver و v plus : اگه ضبط صدا (میکروفون) واسه ات خیلی مهمه iriver بهتره .. در غیر اینصورت از بقیه نظرات v plus بهتره ...

درباره مقایسه s10 و vplus : شرمنده ... اینجور چیزا رو می تونی خودت راحت روی اینترنت سرچ کنی ، من وقتش رو ندارم ... اما دوتا review ی عالی میذارم با کلی عکس که خودت بررسی کنی ... (عکس s10 رو که می خواستی ، چک کن)

v plus

کد:
    s10

کد:

قیمت k3 رو ندارم ، ولی فکر کنم 1 گیگش حدود 120 تومن بود ...

چیز دیگه ای که ریزه باشه و پرامکانات باشه : zen stone plus ... از creative که 2 گیگش باید 75 تومن باشه ... اونم Line in نداره و ضمنا عمر باتری اش هم مثل s10 زیاد بالا نیست (9 ساعت) ...

//

درباره دوستت : yp-t9 از سامسونگ توصیه میشه ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

4 سلام

جناب seymour دیگه مزاحمت نمی شم .
    سوال آخر رو می پرسم و شر رو می کنم . .
    شما خودت zpv داری ؟ باید این رو بدونی :
    1 _ تایمر داره ؟ تایمر برای خاموش شدن .
    2 _ تایمر برای ضبط از رادیو داره ؟
    کلا از این جور امکانات چی داره ؟
    هر چی گشتم ، این ها رو دیگه هیچ جا پیدا نکردم .
    مرسی و منتظرم
    راستی عید فطرت هم تبریک . . .
    Last edited by akhoond; 13-10-2007 at 09:47.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه ... من یه آپیاد دارم و یه zen vision:m و یه muvo slim و یه tx fm و...

1. تایمر به معنای اینکه اگه یه مدت کار نکنه خودش خاموش بشه داره ... (Idle shutdown)

2. نه ....

نکته بسیار مهم : من الان یادم اومد که سر این دعواهای حقوقی اخیر ، creative تو بعضی از سری ها ، fm recording رو حذف کرده ... در نتیجه الان مطمئن نیستم که وضعیتش چطوره ... خلاصه اینکه دست نگه دار ، یا اگه می خوای بخری ، اول مطمئن شو که داره ... (البته بهش نرم افزاریه ... یعنی اینا می تونن یه firmware بدن که fm recording رو از کار بندازه ، یا دوباره فعال کنه ... کما اینکه این کارو واسه zvm کردن ... )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •