سلام .
.gif)
از راهنمایی تون باز هم متشکرم . . .
اگر بخوام با سلیقه ام جلو برم ، باید k3 رو انتخاب کنم
.gif)
، اگه بخواب با نیاز هام جلو برم ، باید zen رو انتخاب کنم . . .
.gif)
صد در صد من Zen رو به k3 ترجیح می دم
.gif)
، چون نیاز هامو بر طرف می کنه ، همه چی داره و تازه شمام که می گی کییفت پخشش از k3 بهتره . . . ( یه خوبیه دیگه هم داره اینکه این دل من یاد می گیره که هر چی که بخواد همیشه مقدور نیست
.gif)
)
اگه می شد قیمت K3 رو اگه داری بده تا ببینم که اصلا به پولی که می خوام بذارم می خوره یا نه ؟
راستی امروز یکی یه کک انداخت به جون ما که چرا کریتیو ؟ مدل بهتری نیست مگه ؟
.gif)
اصلا به حرف این آقا کاری ندارم ، اما با توجه به نیاز های من ، ( صدای خوب ، رادیو و ضبط صدا و ضبط از رادیو و خلاصه فول امکانات ، غیر فیلم ) تو مارک هایی که حرفی برای زدن دارند ، چه مدل هایی هست ؟ با هم مقایسه کنم شاید یه مدل باشه که اون رو به این zen ترجیح بدم ؟
( البته نسبت به راهنمایی شما و اوامر شما ، به احترامی نشه ، بحث همون سلیقه هست ، این کریتیو همه چی داره و خوبه ، فقط یه مشکل ، اون هم این که به خاطر lcd یه خرده گنده شده ، اگه مدلی باشه که این رو هم نداشته باشه ، دیگه خیلی توپه . . . البته من هم بدم نمیاد که این رو ور دارم و از فیلم و عکس هم بهره ای ببرم ، اما می خوام ببینم چنین چیزی هست یا نه ، ا اگه کسی بهم گیر داد ، بگم چنین چیزی نبود . . .
.gif)
)
راستی شما یه سایت می شناسی عین gsmarena در باره موبایل ، که همه مارک ها رو داشته باشه و آدم بتونه خیلی راحت با هم مقایسه کنه ؟
باز هم از صبر شما مرسی و هم چنین از راهنمایی تون .
.gif)
یا حق .
آخوند .
.gif)