سلام من تو مرحله ای که اون کامیونه میاد و دختره رو له میمنه گیر کردم باید چه کار کنم که کامینو واسته(فوری فوتی)
![]()
سلام من تو مرحله ای که اون کامیونه میاد و دختره رو له میمنه گیر کردم باید چه کار کنم که کامینو واسته(فوری فوتی)
![]()
تو شیشه راننده همش تیر خالی کن به لینچ هم بگو تا به شیشه راننده تیر بزنه تا شیشه بشکنه بعد راننده رو بکش
اقا من اونجام که با یه دختر لباس قرمز تو یه چاله هستیم.نمیدونم چه کار کنم؟؟؟؟میشه بگید؟؟؟؟
چه جوری به لینچ دستور بدم؟؟؟؟
من این باز اوم و گرفتم از وست گیم ولی متاسفانه 1 dvd بود و بازی صدا نداشت واسه همون 3 تا مرحله باز کردم بقیشو بازی نکردم چون بی صدا معنی نداره
مال کدام شرکت کامل کامل؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی نمایندگی تاکین تو ولی عصر کجاست ؟؟؟؟؟ (تهران)
شما ابتدا چند نفري رو كه با ماشين به اونجا ميان رو ميكشيد بعد يك كاميون مياد كه بايد به شيشه اش اونقدر شليك كني تا شيشه شكسته شه و راننده رو بكشي
عزيزم بازي كه تو ايران پخش شده براي همه همين مشكل رو داره ماله منم صداي دايالوگها نميومد
[quote=ariak;3000442]شما ابتدا چند نفري رو كه با ماشين به اونجا ميان رو ميكشيد بعد يك كاميون مياد كه بايد به شيشه اش اونقدر شليك كني تا شيشه شكسته شه و راننده رو بكشي
مشکل اینه که نمیدونم با چی بکشمشون؟؟؟دختره هم یه دفعه ممیره!!!!!!!!!!!![]()
با تفنگ دیگه >تفنگ یکی رو وردا بعد همرو بکش با کلید 2یا3 به لینچ دستور شلیک بده تو مرحله
2 بود
بعد وقتی همرو بکشی یه کامیون میاد که باید راننده رو بکشی![]()
یعنی ما هم بدون صدا دیالوگ باز می کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
مشکل از DVD تو هست برو سالمشو بخر![]()
اقا من اوله بازی گیر کردم اونجا که بعده اینکه از دسته معمورا فرار میکنیم ؟؟
باید چیکا کنم؟؟ کجا برم ؟؟ یه ویچستر فقط دستمه ؟؟؟یه ماشین هم وسطش هست ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)