اول فلش کن درشد نشد بنداز تو اتیش ولی با فلش درست میشه
اول فلش کن درشد نشد بنداز تو اتیش ولی با فلش درست میشه
مشکل شما سخت افزاری هست
میتونه از keypad باشه که اتصالی داره بعضی وقتا قطه و وصل میشه
باید عوض بشه 1% هم نرم افزاری نیست.
سلام
من يك گوشي k510iدارم
نرم افزار جديدش رو از سايت سوني اريكسون آپلود كردم روي گوشي ولي گوشي روشن مي شود و روي please wait باقي مي ماند و جلوتر نمي رود.
به نظر شما اشكال چيست
موقع آپلود نرم افزار زبان انگليسي را انتخاب كردم
ممنون مي شوم كمك كنيد
گوشی شما سریال چنج شده بوده است .. بهتر است ببرید بیرون تا واستون سریالشو درست کنن.. یا خودوتن پچ نصب کنید که دردسر دارد .. یکبار ببرید بیرون سریالشو درست کنن برای همیشه.. با انصاف باشد طرف 2 تومن بیشتر خرجش نیست.
میخوام جوی استیک کا800 رو عوض کنم.. جوی استیک خریدم و پیچ های گوشی رو باز کردم اما نتونستم قاب رو در بیارم.. لطفا کمک کنید
آقا من یه k510 دارم امشب یه اس ام اس تصویری از این عکسای کوچیک wbmp واسم اومد بازش کردم و نگاه کردم که یه دفه گوشیم خاموش شد و هر چی روشن میکنم یه صفحه سفید میاد و دوباره خاموش میشه.کسی میدونه چه مرگشه؟
گوشی k800i من در موقع ریست مونده است جه کار باید به کنم
خاموش روشن کردم فرقی نمی کنه چکار باید کرد
فول فلش کنید حتما درست میشه!
در تاپیک کلوپش بیان کن من الان k800 ندارم که برات عکس بزارم ولی در باتری رو که در اوردی قابی که در دوربین روشه رو باید با چاقو حالت اهرام بندازی تا باز بشه بعدش دیگه راحته!
ولی بدی بیرون برات اینکارو کنن خیلی بهتره و مطمئن تره!
تعميرگاه مجاز براي سوني اريكسون كجست... جاي اصليشو ميخواما... تهران زندگي ميكنم... نماينده اصليش رو بگيد...يه دنيا ممنون
سلام دوستان برای گوشی k310 i من مشکل پیش آمده روشن نمیشود و موقع گرفتن دکمه پاور چشمک قرمز میزند و بعد یک صفحه سفید میاید و ویبره میزند و سپس خاموش . مشکل از کجاشت چه جوری میتونم درستش کنم . با کابل usb چه جوری میتونم فلش کنم ببینم درست میشه یا نه ؟ لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)