تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 527 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 5270

نام تاپيک: sms های با حال و جالب (+18 ممنوع)

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پسرکی دو خط موازی بر روی تخته سیاه کشید خط اول به دوم گفت ما می توانیم با هم زندگی خوبی داشته باشیم دومی قلبش تپید و لرزان گفت بهترین زندگی؟در همان زمان معلم فریاد زد دو خط موازی هیچ گاه به هم نمی رسند و بچه ها تکرار کردند دو خط موازی هیچ گاه به هم نمی رسند مگر اینکه یکی برای رسیدن به دیگری خود را بشکند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

hich daftar khatereie 2bare neveshte nemishe ! ama agar gharar bashe ta daftare khateratamo az NoO benevisam in bar midonam chi joor benevisam vali afsoos ke hich kodom az khateratamo 2bare nemitonam benevisam...

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وقتی اشک می ریزم تو رو وسط اشکم می بینم به خاطر همین اشکامو پاک میکنم تا کسی تو رو نبینه

تمام آرزوهای خود را به گور می برم پس قبر مرا بزرگ بسازید

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای چشم خاموشت بمیرم کناره چشمه نوشت بمیرم نمخوام در آغوشت بگیرم که می خوام در آغوشت بمیرم

این برگه که از درخت خسته میشه ..پاییز فقط بهانه است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از استاد شیمی پرسیدم عشق چیست گفت حلال است .از استاد زبان پرسیدم عشق چیست گفت هم پایه loveاست .از استاد ادبیات پرسیدم ادبیات پرسیدم عشق چیست گفت محبت الهی است از استاد تاریخ پرسیدم عشق چیست گفت سقوط سلسله قلب جوان است از استاد هندسه پرسیم عشق چیست گفت نقطه ای است که به هول نقطه قلب جوان می چرخد....از استاد دینی پرسیدم عشق چیست گفت حرام است!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پرسید به خاطر کی زنده هستی ؟با اینکه دوست داشتم با تمام وجود داد بزنم به خاطر تو بهش گفتم به خاطر هیچ کس پرسید پس به خاطر چی زنده هستی با اینکه دلم داد میزد به خاطر دل تو با یه بغض غمگین به خاطر هیچی ازش پرسیدم تو به خاطر چی زنده هستی در حالی که اشک تو چشمش جمع شده بود گفت به خاطر کسی که به خاطر هیچ زنده ست

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچز اگه یه کم +18 شده و ناله شده ببخشید یه نفر نیست درجه رو مشخص کنه اگه زیاد شده بگید تا پاکش کنم اگه هم زیاد مساله نیست بازم هست زیاد هم هست..

+18
    می دونی که عقد آدم و هوا تو هیچ جایی ثبت رسمی نشده اصلا ثبت نشده ..آخوندی هم نبوده که صیغه رو جاری کنه ..بدبخت (حرو.....)تشریف داری

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

+18
    می خوام اینقدر بمالونمت که آبت بیاد اوه آه احساس کردم آبت داره میاد ...دهنمو می ذارم رو سوراختو آبتو می خورم ..آه واه..چه خوبه..!دوست دارم انار...!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این off هست ولی خیلی باش حال کردم

****** khodaish kheyli ba marami\kheyli azat khosham miyad\ba maram tarin kasi hasti ke too liste adde man hasti\har moghe miyam onlini\har moghe salam midam javabamo midi\nemigi saram shoolooghe\kelas nemizari\kholase in ke marameto eshghe YAHOO HELPER !he\kelas nemizari\kholase in ke marameto eshghe YAHOO HELPER

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینو حتما نخونید! یه آدم خیلی بی ادب گفته

Hatman bekhoonidesh !:YE DASTANE AMOZANDE..agha gonjeshke ma dashte to havaie sarde zemestoon parvaz mikarde..az sarma yakh mizaneo mioofte ro zamin...ye agha gave dashte az tarafa rad mishode...az ghaza ye tapale garm mindaze ro agha gonjeshke ma,,,agha gonjeshke yakhesh baz misho shoro mikone be jik jik kardan,,,ye gorbehe ke dashte az onja migzashte sedaie gonjeshko mishnaveoo miad tamizesh mikoneo mikhoradesh.......chizayi ke az dastan miamoozim : 1) har ki ke behet mirine doshmanet nist 2)har ki ke az goh daret miare rafighet nist 3)har vaght ta halgh to goh foro rafty hade aghal dahanetoo beband

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •