ali reza jan be emailet send kardam mamnoon
ali reza jan be emailet send kardam mamnoon
علیرضا, اقا ممنون
من پيدا كردم از اون دوست دخترا اما نميدونم چطوري باهاشون دوست بشم! هرچي ميرم جلوشون نميتونم باهاش حرف بزنم و كاري كنم
چطوري ميشه مخشو زد ؟ :lol:
سلام آقا علیرضا.
من بازیو تموم کردم و الان دارم کارهای متفرقه رو انجام میدم 8)
اگه یادت باشه تو شهر دوم یه کشتی هستش که ازت میخواهد یه سری ماشین که اسمشون رو تابلو هست رو براش ببری.
من الان تو سری سوم این تابلو و تو ماشین EUROS مشکل پیدا کردم و همچین وسیلهای رو گیر نمی یارم.
البته تو این لیست فقط ماشین نیست میتونه موتور یا کامیون ویا هر وسیله ای باشه.
میتونی کمکم کنی؟
papiyoonجان اين دخترها مثله زندگيه واقعی از هر پسری خوششون نمياد بايد ببينی چی دوست دارن يکيشون از لاغرا خوشش مياد يکيشون از چاق وقتی ميری پيششون يچيزی بهت ميگن مثلاً ميگن چقد چاقی يا چرا زورت زياد به هرصورت بايد طبقه مرادشون باشی هروقت طبقه مرادشون شدی خودشون ازت سؤال ميکنن شما Y را بزنی باهاشون دوست ميشی
يه نکته ظريف شايد خيليها بدونن ولی من ميگم برايه کسيي که نميدونن بعد از اينکه هر مرحله اي را که شروع ميکنيد توی نقشه يک مربع معلوم ميشه ولی بعضی وقتها بجای مربع مثلث هستش که يا به سمت پاين يا به سمت بالا اگه پاين بود يعنی شما بايد بريد پاين و اگه بالا بود بايد بريد بالا اينو ميتونيد با هواپيما امتحان کنيد
سيو گيم اخرين مرحلتو بهم ميدي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش برايت دعوت نامه ي جيميل ميفرستم......!
سيد Gmail كه آزاد شد ه :arrow: :arrow: يه چيز ديگه جايزه ميذاشتي مثلا ماسكيما :mrgreen: :mrgreen: (ما اوچيكتيم سيد - من 5 شنبه ها سيد مي شم![]()
)
اقا اين صحنه هاي اونجوري (مستهج...) كجاست ؟ اون فايلي كه سانسور رو بر ميداشت هم دانلود كردم اما به چيزي بر خورد نكردم لااقل pm بزنيد ببينيم چيه؟ :oops:
بهزاد جان فقط يك روابط جنسي كوچيكه!
براي اونم اگر مشكل داري برو تو اين تاپيك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)