تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم بهتر عکس میگیره؟

راي دهنده
204. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Nokia N93

26 12.75%
  • Nokia N73

83 40.69%
  • SonyEricson K800

100 49.02%
  • Samsung D900

12 5.88%
Multiple Choice Poll.
صفحه 29 از 68 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 677

نام تاپيک: بهترین دوربین 3 مگاپیکسلی مال کدوم گوشیه؟ نظر بدین

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام حاج اقا
    ببخشیدا خوبه که شما هم درباره چیزی که اطلاع نداری صحبت نکنی.
    به قول خودت عکس های n80 از n73 بی کیفیت تره.ولی می شه بگی که چرا اوون هم 300 dpi هست؟از اون دسته از کسانی که n80 دارن تقاضا دارم که پست بدن تا حاج اقا فکر نکنه من دروغ می گم
    (شما که حرفه ای هستی وضعت اینه وای به حال ما اماتور ها)

ولی هنوزم می گم که اخر حرفه ای هستی.منتظر عکسام باشید
    منم به تبعیت از بقیه بحث رو تموم میکنم . فقط اجازه بدید جواب این دوست خوبم رو بدم تا بعدا نگه کم آورد ...

اول یه سوال داشتم شما پستهای منو کامل نمی خونید ؟ یا اینکه میخونید ولی متوجه نمی شید ؟ اگه اینجوریه بگید واضحتر توضیح بدم ، ساده بگم....

تو کیفیت یه عکس فقط dpi مهم نیست اما یکی از مهمترین عوامل dpi ... اولا n80 اتوفوکوس نداره کلا نمیشه رو دوربینش حساب کرد... من گفتم بی کیفیته چون درسته dpi بالا داره ولی بقیه عوامل موثر تو کیفیت عکس رو نداره ... مثل همین عکسی که دوست عزیز گذاشته بود dpi بالا داشت ولی کیفیت نداشت . خوب مفهمومه ؟؟؟

بازم میگم dpi یکی از مهمترین عوامل کیفیت عکسه که تو این مورد n73 خیلی بالاتر از k800 ....

اگه چنانچه باز هم مفهوم نبود بگید تا مطلب رو بیشتر باز کنم...

داره خودمونی میشه zizoo_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منم به تبعیت از بقیه بحث رو تموم میکنم . فقط اجازه بدید جواب این دوست خوبم رو بدم تا بعدا نگه کم آورد ...

اول یه سوال داشتم شما پستهای منو کامل نمی خونید ؟ یا اینکه میخونید ولی متوجه نمی شید ؟ اگه اینجوریه بگید واضحتر توضیح بدم ، ساده بگم....

تو کیفیت یه عکس فقط dpi مهم نیست اما یکی از مهمترین عوامل dpi ... اولا n80 اتوفوکوس نداره کلا نمیشه رو دوربینش حساب کرد... من گفتم بی کیفیته چون درسته dpi بالا داره ولی بقیه عوامل موثر تو کیفیت عکس رو نداره ... مثل همین عکسی که دوست عزیز گذاشته بود dpi بالا داشت ولی کیفیت نداشت . خوب مفهمومه ؟؟؟

بازم میگم dpi یکی از مهمترین عوامل کیفیت عکسه که تو این مورد n73 خیلی بالاتر از k800 ....

اگه چنانچه باز هم مفهوم نبود بگید تا مطلب رو بیشتر باز کنم...
    می دونستم که هرچی بگم یه دلیل مزخرف براش داری. تا به در بسته می خوری یه چیز دیگه می گی.فکرم می کنی که اخرشی.حیف که نمی بینمت تا معنی اماتور بودن رو بهت نشون بدم
    ولی جا نزن عکسام هنوز مونده
    Last edited by zizoo_68; 08-03-2007 at 20:07.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تروخدا ببینین این کا800 دیا کم میارن همش پست توهین آمیز میدن واقعا جای تاسف داره
    درضمن منم یه چندتا عکس میخوام بزارم حالا داشته باشین تا بعد

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نمی دونم والا چی بگم دیگه ... اگه منو میدیدی چیکار میکردی ؟ میزدی منو ؟ ) ...

داره خودمونی میشه zizoo_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نمی دونم والا چی بگم دیگه ... اگه منو میدیدی چیکار میکردی ؟ میزدی منو ؟ ) ...
    نه بابا این حرفا چیه.منظورو نگرفتی.

گفتم اگه همدیگرو می دیدیم می فهمیدی اماتور کیه حرفه ای کیه.فکرم نمی کنم این تایپیک جاش باشه پس خواهشا تایپیک رو خراب نکن.فقط پست قبلیمو خوب گرفتی چی گفتم؟
    خب من که مثل بعضی ها بیکار نیستم دم به دقیقه پست بدم تا پستام زیاد بشه.پس تا عکسامو اپ نکردم دیگه پست نمی دم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدی دیگه حال و حوصله کل کل نیست
    یه نگاه به تعداد آرای گوشی ها بندازید در بالای صفحه همه چی دستگیرتون میشه
    و از اون مهم تر نظر داوران بین المللی که کدوم گوشی رو انتخاب کردند هم همچنین
    بازم میگم اینجا هر کسی از گوشی خودش طرفداری می کنه این اصلا فایده نداره
    بهترین نظر ...نظر داوران هستش که کا 800 هست
    بابای

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

جوجو .....باز خودت رو نخود آش کردی ؟
    Dpi مخفف dot per inch هستش و اصلا ربط به کیفیت عکس نداره
    منم این عکس رو در جواب متالیکا گذاشتم که هم رزولوشین عکس رو ببینه هم کیفیتش رو
    در ضمن اون زمانی که تو به سیب زمینی می گفتی دیب دمینی من با فوتوشاپ و امسال اینها کار می کردم
    این موضوع dpi رو باید به متالیکا بگی که نگه ماله ان73 بیشتر از کا800 هستش پس ان 73 با کیفیت تره
    من با کیفیت ترین عکس ها رو دیدم که یا 72 dpi یا 92 dpi هستش
    دوربین کا 800 هم از همه نظر سر تر از ان 73 هستش
    پس دیگه بحثی نیست
    در ضمن آقای سوتی ...تلف رو با ت 2 نقطه می نویسن نه با ط دسته دار
    خوشم میاد ان 73 هم مثل طرفدار هاش هستش
    من خودمو نخود آش میکنم. من جوجم.
    دادش خوبه من این تایپیکو زدم.
    در ضمن دیگه نبینم اینجوری پست بدی.و توحین کنی.

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نه بابا این حرفا چیه.منظورو نگرفتی.

گفتم اگه همدیگرو می دیدیم می فهمیدی اماتور کیه حرفه ای کیه.فکرم نمی کنم این تایپیک جاش باشه پس خواهشا تایپیک رو خراب نکن.فقط پست قبلیمو خوب گرفتی چی گفتم؟
    خب من که مثل بعضی ها بیکار نیستم دم به دقیقه پست بدم تا پستام زیاد بشه.پس تا عکسامو اپ نکردم دیگه پست نمی دم
    ببين عشق رو داري
    آخه اسكول از اول تايپك به جاي اينكه بحث كني داري زر اضافه ميزني هي هيچي نميگم
    اگه قدرت بحث داري - پس بحث كن - نه اينكه هي جنگ اعصاب راه بندازي -- تو اگه 2 سال هم بود با فتوشاب كار ميكردي حرف هاي دوستمون ( حزب الله ) رو ميفهميدي
    راستي اگه عشق اينو داري كه بهت بگن حرفه اي - يه ندا بده شناسنامت رو عوض كنم و اسمت رو بذار حرفه اي تا يه موقع بعدا عقده نشه برات
    البته از بقيه دوستان بخاطر لحنم معذرت ميخوام - ولي فقط حواهش ميكنم پست هاي قبلي اين آقا عشق حرفه اي رو ببينيد تا بفهميد من چي ميگم
    Last edited by MESHKIPOSH; 09-03-2007 at 11:16.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقااین تایپیک روکه دارین به گندمیکشید یکی شاخ میشه اون یکی هم کم نمیاره آقاکسی فکرمیکنه خیلی بلده بزارواسه ی خودش اینجاقراره باهم به بحث وگفتگوبپردازیم نه اینکه فکرمیکنیم بلدیم به رخ اون یکی بکشیم نترسین اینجاخیلی هاهستن که خیلی چیزهابلدن ولی به خاطرحرمت دیگران جیکشون هم درنمیادحالایکی میادیک ذره چیزهم بارش نیست میادقپی درمیکنه برین صفحه های اول روببین درست دارن باهم تبادل نظرمیکنن هیچ دلیل نداره این قدرتعصبی صحبت کنیم این تایپیک اصلا تایپیکی خوبی نشدچون هرکسی اون گوشی روداره به او رای میده بدون هیچ منطقی بدنیست یک ذره با جنبه باشیم.دیگه خیلی مودبانه بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •