تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با تدریس خصوصی انگلیسی راهنمایی و دبیرستان خودمان در حد آیلتس مسلط می شویم؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیر

86 78.90%
  • آری

4 3.67%
  • حدود سی درصد

9 8.26%
  • حدود پنجاه درصد

8 7.34%
  • حدود هفتاد درصد

3 2.75%
  • نمی دانم

11 10.09%
  • سایر موارد

2 1.83%
Multiple Choice Poll.
صفحه 29 از 63 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 624

نام تاپيک: Everything about TOEFL & IELTS

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا اینجا تا الان کسی آزمون تافل داده ؟؟؟
    نمره ؟؟؟
    شنیدم بالای 100 شدن خیلی سخته!!
    یکی از دوستام که فول انگلیش بود 82 شد الانم فقط میتونه واسه اوروپا بورسیه سگیره.<>
    غرب راش نمیدن
    من حدود سه هفته پیش تافل iBT دادم نمرم 100 شد. البته من زبانم خوب بود و فیلم هم زیاد نگاه میکردم (فقط با زیرنویس انگلیسی) حدود چهار ماه هم در حد میانگین روزی نیم ساعت واسه تافل کار کردم. سخت ترین بخش مسلماً همون speaking و writing هستش که من جفتشونو 22 شدم با اینکه خیلی بیشتر از این احتمال میدادم نمرم بشه بخصوص writing که به نظر خودم واقعاً خوب نوشته بودم.

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام

من می خواهم زبان انگلیسی را از صفر شروع کنم و بعد برای آیلتس و تافل اقدام کنم

چه کتابهای خوبه برای من و آیا کلاس های که برای آیلتس و تافل می گذارند فایده ای دارد و در این کلاس ها چه چیزهای یاد می دهند با تشکر اگر کتاب یا کتاب های معرفی کنید که به درد بخورد متشکر می شوم

و فایل صوتی چی پیشنهاد می کنید
    Last edited by samanajan; 07-02-2010 at 16:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

من می خواهم زبان انگلیسی را از صفر شروع کنم و بعد برای آیلتس و تافل اقدام کنم

چه کتابهای خوبه برای من و آیا کلاس های که برای آیلتس و تافل می گذارند فایده ای دارد و در این کلاس ها چه چیزهای یاد می دهند با تشکر اگر کتاب یا کتاب های معرفی کنید که به درد بخورد متشکر می شوم

و فایل صوتی چی پیشنهاد می کنید
    برای شنیداری :
    برای شروع Tactics for Listening کتابهای خیلی خوبی هستند. سی دی های نصرت هم برای شروع مناسبند. بعد از آن هر voice منسب سطحتتان

در کلیت :
    اول باید از کتابهای آموزش زبان استفاده کنید مثل total English یا New interchange و غیره

بعد از رسیدن به یک سطح مناسب کتابهای تافل یا آیلتس را باید شروع کنید.
    در کلاسهای تافل تکنیک به شما آموزش می دهند مثلا برای این بعضی تستها اول متن را بخوانید بعد سئوالها رو و...
    پس نیازمند یک توانایی اولیه هستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

چند نمونه امتحان آیلتس داریم و چه فرقی با هم دارند و آیا از نظر هزینه فرقی دارند ؟

و آیا سایتهای هست که نمونه امتحان آیلتس را به صورت آنلاین بگیرید برای تست فرد

با تشکر

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

سلام

چند نمونه امتحان آیلتس داریم و چه فرقی با هم دارند و آیا از نظر هزینه فرقی دارند ؟

و آیا سایتهای هست که نمونه امتحان آیلتس را به صورت آنلاین بگیرید برای تست فرد

با تشکر
    دو نوع آیلتس داریم یکیش General IELTS هست که برای اوناییه که میخوان مهاجرت کنن اون یکیش هم Academic IELTS هست که برای دانش آموزا و دانشجو هاست، فرق امتحان این دو تا تو قسمت Reading و Writing هست که مثلا General در قسمت Writing نامه نویسی داره اما Academic نوشتن report داره اما در کل General ساده تر هست.
    هزینه ی امتحان ها هم فرقی نداره ولی از ماه March به بعد حدود 10% قراره اضافه بشه.
    سایت و بلاگ آموزشی آیلتس هم زیاد هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by m2stech; 12-02-2010 at 11:27.

6. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض واسه آمریکا تافل یا آیلس

یه سوال !!!! واسه آمریکا مدرک تافل لازمه یا آیلس !!؟ من مبتدیم و میخوام خدا بخواد 4 سال دیگه برم آمریکا از الان شروع کنم تا 4 سال دیگه میتونم تافل بگرم؟ واسه شروع زبان ایترچنج بخونم یا اکسپترون؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض پاسخ

سلام دوست عزیز.
    اولین کاری که باید بکنی اینه که تصمیم بگیری کدوم امتحانو می خوای بدی.از نظر راحتی کار اول تافل بدون speaking دوم ielts وسوم تافل با speaking هستش.همش مورد قبوله،حالا انتخابش با خودت.
    دومین بحث اینه که این مدرکه زبانو برا ادامه تحصیل در کشور دیگخ می خوای یا ایران.که اگه برا تحصیل خارج از کشور باشه پیشنهاد می کنم اینجا بخونی اما اونجا امتحان بدی،چون امتحانشون خیلی راحتتره.
    سوم مراجعی که بهتره بخونیشون.
    برای toefl:
    لغات ضروری برای تافل از انتشارات جنگل،toefl بارونز، toefl لانگمن، گرامر تافل، 504 وامتحانات تافلETS . البته یه پکیج آموزشی دکترین 2003 هم هست که خیلی برا فهمیدن ومکالمه خوبه.قداعدم قشنگ توضیح داده.
    برای ielts:
    حقیقتش اینو نمی تونم نظر قطعی بدم چون امنحانشو ندادم. موفق باشی.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال !!!! واسه آمریکا مدرک تافل لازمه یا آیلس !!؟ من مبتدیم و میخوام خدا بخواد 4 سال دیگه برم آمریکا از الان شروع کنم تا 4 سال دیگه میتونم تافل بگرم؟ واسه شروع زبان ایترچنج بخونم یا اکسپترون؟
    تا اونجا که من میدونم دانشگاه های امریکا اکثراً تافل رو می طلبن اما باز شنیده ام که آیلتس رو هم بعضی هاشون قبول می کنن (معادلسازی می کنن) .. اما بهرحال تافل اصلشه ..

//

شما سطح زبان فعلی ات در چه حدیه؟ ... به نظر میاد مبتدی باشی .. در اینصورت اگه میخوای ظرف 4 سال برسی به سطحی که نمره قابل قبول در این آزمون ها کسب کنی، بهتره بری کلاس .. خودآموزی بیشتر بدرد افرادی میخوره که سطح زبانش بالاتر از متوسطه و ضمناً از نظر زمانی در مضیقه نیستند .. اگه کلاس بری و واقعاً کار کنی، شاید (و البته : ایشالا) موفق بشی .. توجه کن که قضیه اینطور نیست که "خب پس من 4 سال کلاس برم و اینا رو بخونم و خلاص!" .. اشخاصی رو می شناسم که فرضاً از بچگی تا دانشگاه داشته زبان میخونده (میشه فرضاً 10 سال) و آخرش هم نمره های خوبی توی این آزمون ها نیاورده .. متاسفانه تعداد این افراد هم زیاده ..

10. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hodayyeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظر من جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي خيلي خوبه براي ماكزيمم 7.5 ولي بيشترشو بايد خصوصي بگيري

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام

کسی در حد مبتدی باشد و بخواهد از صفر شروع کند و بعد برای آیلتس امتحان بدهد . برای آکادمیک می خواهم امتحان بدهم
    چند تا سوال داشتم

1. گرامر چه کتابهای خوبه ؟

2. آیا کلاس خصوصی خوبه یا عمومی ؟
    3. چه آموزشگاههای را پیشنهاد می کنید ؟ من اصفهان هستم

4. چه نرم افزارهای خوبه ؟

5. چه نوع دیکشنری های بگیرم ؟

6. آیا جعبه لایتنر تاثیری دارد آیا اینهای که درست شده تو بازار هست فایده ای دارد آیا خودم درست کنم بهتره ؟

7. به نظر شما از کجا و چه چیزی بخوانم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •