تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 29 از 93 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض مخابرات:فقط بخشی از کانال ثریا را اجاره می کنیم

مديركل روابط عمومي شركت مخابرات ايران گفت مخابرات از توانايي‌ها و فعاليت‌هاي بخش خصوصي استقبال مي‌كند.
    "داود زارعيان" درگفت‌وگو با خبرنگار آي تي ايرنا ضمن اظهارنظر پيرامون عقد قرارداد مخابرات با شركت ماهواره‌اي ثريا گفت مخابرات قصد دارد تمام روستاهاي كشور را كه ارتباط تلفن ثابت ندارند و با امكانات موجود در كشور نيز نمي‌توان اين ارتباط را برقرار كرد، تحت پوشش شبكه تلفن ثابت قرار دهد و از اين رو براي استفاده از فناوري ماهواره‌اي با اين شركت خارجي قرارداد بسته است.
    اما بخش خصوصي به اين اقدام اعتراض دارد و معتقد است كه بخش خصوصي با احداث ايستگاه‌هاي ثابت ماهواره‌اي و تكنولوژي ‪ Voip(‬تلفن اينترنتي) مي‌تواند همين كار را انجام دهد.
    به نظر فعالان بخش خصوصي اين اقدام با منافع بخش خصوصي داخلي منافات دارد و دولت و تصميم‌گيران بايد در امور مخابراتي از اين بخش حمايت كنند و به آنها اعتماد داشته باشند.
    اما زارعيان، مديركل روابط عمومي شركت مخابرات ايران گفت "ما تنها بخشي از كانال‌هاي ماهواره‌اي ثريا را اجاره مي‌كنيم تا اين مناطق نيز تحت پوشش شبكه ارتباطي كشور قرار گيرند اما تمامي تجهيزات مورد نياز ديگر، از داخل خريداري مي‌شود."
    وي بيان داشت اگر شركت‌هاي داخلي تصور مي‌كنند كه قابليت انجام چنين كارهايي را دارند، به شركت مخابرات ايران اعلام كند.
    روز دوشنبه دوم بهمن، جلسه‌اي توسط تعدادي از مديران شركت‌هاي خصوصي و اتحاديه مخابرات با حضور رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي در خصوص عقد قرارداد شركت مخابرات ايران با شركت ماهواره‌اي ثريا برگزار شد.
    در اين نشست بحث بر سر آن بود كه شركت مخابرات ايران بدون در نظر گرفتن منافع بخش خصوصي و توانمندي‌هاي داخلي اقدام به عقد قرارداد با شركت ماهواره‌اي خارجي كرده است.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض تعرفه ها در ایرانسل

نام .................................................. ... طرح پرداخت ماهیانه ..................... طرح پیش پرداخت
    1. تماس های داخل کشور .............. 499 ریال / دقیقه ........................ 620 ریال / دقیقه

2. تماس با خدمات مشترکین.......... دریافت هزینه ثابت، معادل .............. 620 ریال / مکالمه
    با شماره 130 از تلفن .................. یک دقیقه تماس (صرف نظر
    همراهتان و یا 09351300000 ......... از مدت مکالمه)

3. تمام پیام های کوتاه داخل کشور ... 160 ریال و 128 ریال ...................... 160 ریال

Last edited by +WarriorKing; 26-01-2007 at 01:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من که رفتم ایران سل خریدم. راضی هم هستم

تاريخ عضويت
    Mar 2005

13 اپراتور سوم موبايل ايران فقط با 3g

معاون اول رييس جمهور ضوابط برگزاري مناقصه اپراتور سوم تلفن همراه را براي اجرا ابلاغ كرد.
    به گزارش ايسنا، دبيرخانه شوراي اطلاع‌رساني دولت اعلام كرد: بر اساس اين ابلاغيه كه بنا به پيشنهاد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به تاييد دولت رسيد و سوم بهمن ماه براي اجرا ابلاغ شده است، برگزاري مناقصه اپراتور سوم تلفن همراه با رعايت سه موضوع مجاز است و استفاده از نسل سوم تلفن سيار در اين شبكه از جمله شروط برگزاري مناقصه طبق اين مصوبه مي‌باشد.
    بر اساس اين گزارش سرمايه‌گذاري خارجي بايستي با مشاركت سرمايه‌گذاران داخلي انجام شود به طوري كه ضمن هماهنگي مسايل ايمني و امنيتي، سرمايه‌گذاري خارجي پروژه حداكثر چهل و نه درصد بوده و مديريت فني با شريك داخلي باشد و بر اساس بند سوم موافقت‌نامه دولت، همچنين شبكه مي‌تواند به‌صورت منطقه‌يي و به چند اپراتور مستقل واگذار شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض وعده های ايرانسل در تهران و کرج محقق نشد

پوشش شبكه تلفن همراه اپراتور دوم" ايرانسل " برخلاف وعده اين شركت كه قرار بود تا ديماه تكميل شود هنوز كامل نشده است.
    به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، دزفولي مديرعامل ايرانسل چندي پيش در يك نشست خبري از تحت پوشش قرار گرفتن 70 شهر پر جمعيت كشور خبر داده و گفته بود: " پوشش شبكه ايرانسل در تهران، مشهد، تبريز و كرج نيز تا ديماه امسال كامل مي‌شود."
    اما با گذشت ديماه و ورود به بهمن ماه هنوز برخي از نقاط شهر تهران و نيز كرج خارج از پوشش شبكه ايرانسل قرار دارند.
    اين اپراتور با گذشت بيش از سه ماه از زمان فعاليت خود تنها توانسته حدود 400 هزار سيم كارت به فروش برساند.
    برخي از فعالان بازار سيم كارت تلفن تهران نيز در اين باره معتقدند كه بازار سيم كارت تهران در مورد سيم كارت 150 هزار توماني اشباع شده است.
    اين فعالان مي‌گويند كه در حال حاضر و با كاهش قيمت سيم كارت دولتي رغبت مردم بيشتر براي خريد سيم كارت دولتي است و استقابل از سيم كارت ايرانسل نسبت به روهاي نخستين افت كرده است.

داره خودمونی میشه Setareh1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    The Netherlands

14

با سلام به همه عزيزان

منونم به خاطر اين اطلاعات بسيار خوب

من يك سوالي داشتم.من ميخوام 40 روز بيام ايران. ولي نميدونم چه سيم كارتي بگيرم.

كارت هاي تاليا شنيدم كه بايد مرتب شارژ بشن و براي من كه 11 ماه از سال رو ايران نيستم فكر نكنم خوب باشه.چون مثل اينكه آخر سر قطع ميكنند.

كارت هاي پيش پرداخت ايرانسل به نظرم خوب بود كه اينجا خوندم كه همه جاي تهران آنتن نميدن و مشكل SMS دارند. شهرك غرب آنتن ميده ايرانسل؟؟

خواهش ميكنم كمكم كنيد و بگوييد كه اين 2 سيم كارت رو همون موقع كه پولشو حساب كنيم, بهمون ميدن يا چند ماه بعد ميدن؟؟؟

از +WarriorKing هم خيلي منون ميشم اگه كمكم كنيد.

مرسي

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام به همه عزيزان

منونم به خاطر اين اطلاعات بسيار خوب

من يك سوالي داشتم.من ميخوام 40 روز بيام ايران. ولي نميدونم چه سيم كارتي بگيرم.

كارت هاي تاليا شنيدم كه بايد مرتب شارژ بشن و براي من كه 11 ماه از سال رو ايران نيستم فكر نكنم خوب باشه.چون مثل اينكه آخر سر قطع ميكنند.

كارت هاي پيش پرداخت ايرانسل به نظرم خوب بود كه اينجا خوندم كه همه جاي تهران آنتن نميدن و مشكل SMS دارند. شهرك غرب آنتن ميده ايرانسل؟؟

خواهش ميكنم كمكم كنيد و بگوييد كه اين 2 سيم كارت رو همون موقع كه پولشو حساب كنيم, بهمون ميدن يا چند ماه بعد ميدن؟؟؟

از +WarriorKing هم خيلي منون ميشم اگه كمكم كنيد.

مرسي

شما چند تا راه دارید:
    1. میتونید یه سیم کارت تالیا بگیرید و تو این یک ماهی که ایران هستید ازش استفاده کنید، وقتی هم که خواستید برگردین سیم کارت رو بفروشید...

2. میتونید یه خط اعتباری ایرانسل هم بگیرید که من الان پیشنهاد نمیکنم... (چون ایرانسل فعلا نو پاست)

3. راه سوم خرید یه خط 912 هست که دیدید که اکثریت ناراضی هستند و من اینو دیگه اصلا پیشنهاد نمیکنم

در مورد اینکه وقتی ایران نیستین بخواهید خططون رو نگه دارید متذکر بشم که:
    اگر تالیا بخرید که: 2 ماه که از تاریخ اتمام اعتبارتون بگذره سیم کارت میسوزه
    اگر ایرانسل اعتباری بخرید: بعد از 90 روز که از خط استفاده نشه میسوزه... در ضمن هزینه ها در ایرانسل بیشتر از تالیا براتون تموم میشه
    اگر 912 بخرید: سال آینده که بیاید ایران کلی آبونمان مونده رو دستتون
    پس در هر صورت وقتی میخواین از ایران برید باید خط رو بفروشید

پیشنهاد من تالیا هست...
    در تهران فوق العاده عالی کار میکنه، تو شهرهای بزرگ هم که آنتن میده و اگر بخواهید به مسافرت برین میتونید ازش استفاده کنید، دردسری برای خرید خط تالیا متحمل نمیشید و میتونید براحتی یه خط با هر شماره ای که خوشتون میاد بخرین (البته گفتم بصورت آزاد)، اگر قصد فروش داشته باشید هم میتونید به راحتی خط رو بفروشد چون بازار تالیا نسبتا ثابته و نوسان کمی داره
    الان خطوط غیر رند تالیا بصورت آزاد بین 85 تا 100 هزار معامله میشه... البته خطوط رند هم تا 250 وجود دارن که فکر نمیکنم برای شما که یک ماه اینجا هستین فرقی بکنه

اگر سوالی هست بفرمایید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    The Netherlands

14

دستون واقعا درد نكنه كه وقت گذاشتيد.ببخشيد چند تا سوال ديگه هم دارم.

تاليا رو ميشه همون روزي كه وارد ايران ميشم بخرم ؟يعني همون موقع تو مغازه بهم ميدنش؟؟

فروش چه جوري هست؟بايد محضر رفت؟؟ آزاد و غير آزاد چه فرقي با هم دارند؟؟ و امكانش هست كه 2 روز قبل از خروجم از ايران اقدام به فروختنش كنم؟ يعني دير نيست؟؟ كجا بايد فروخت؟ همون فروشگاه تاليا كه كارت ميفروشن؟

به سايت تاليا كه رفتم, يك فرم داشت.برام گنگ بود. ميشه ثبت نام كنم ؟؟چقدر طول ميكشه تا بهم بدن؟ 4/5 ماه؟

اگه ايرانسل شهرك غرب آنتن بده و بشه باهاش sms زد, بد نيست چون ميتونم بدم مثلا به دوستم كه هر 90 روز 1 بار ازشsms بزنه. ولي تاليا رو نميشه كه بگم هر ماه شارژش كن, مگه اينكه بفروشمش.

واقعا نميدونم چيكار كنم.

بازم هر چي شما بگين.واقعا مرسي...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    The Netherlands

پيش فرض

بخشيد خيلي حرف زدم

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

فقط تاليا.........البته خودم استفاده نميكنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •