البته این گوشی یه تاخیر کوتاهی در عکس برداری داره که طبیعیه ، اما اگه خیلی زیاده یا اونی که DJ.Mamal گفت درسته یا اینکه سرعت گوشیت خیلی اومده پائین ...
البته این گوشی یه تاخیر کوتاهی در عکس برداری داره که طبیعیه ، اما اگه خیلی زیاده یا اونی که DJ.Mamal گفت درسته یا اینکه سرعت گوشیت خیلی اومده پائین ...
نه سرعتش پایین نیست تازه هم آپدیت کردم
با چند ثانیه تاخیر می ندازه و چون طرف حرکت می کنه عکس خراب می شه
اگه می شه در مورد Night Mode هم توضیح بدین
دوستان یه سوالی هم دارم
به نظر شما صلاحه که گوشی مو (6630) که حدود 6 ماه کار کرده رو با یه سونی اریکسون مدل W700 عوض کنم؟؟
صداش هم برام مهم نیست
پسر اگه گوشیتو با W700 عوض کنی اشتباه محض کردی....دلیلشم نمیگم برو پیدا کن...در مورد نایت مود ...تو میگی عکسو دیر میندازه...موقع عکس انداختن دکمه 1 رو بزن ببین اگه درست شد که هیچ اگه نه ببر تعمیرش کن...نایت مود یه نوع قابلیت عکس برداری در شبه...زیاد بدرد نمیخوره
منم اول همین احساس داشتم اما اگه عوض کنی اشتباه بزرگی انجام دادی
تایید میشه
پسر خوب 6630 رو میخوای با w700 عوض کنی؟؟؟؟؟ تازه 6630 رو که تازه اپدیت کردی و سرحاله .!!!! اصلا همچین کاری نکن ....
هرگز این کار رو نکن !!!
در مورد عکس ، اول هم گفتم عکس برداری خودش یه تاخیری در حدود یک ثانیه داره ، نباید فکر کنی که این تاخیر یه مشکله بلکه یه فرایند طبیعیه ... اما اگه تاخیر بیش از یک ثانیه هست دیگه راهی بجز تعمییر نداره ؟!؟! اغلبته پیش یه تعمییر کار خوب ببر ...
با تشکر ..
مثل عوض کردن یه کیپس با یه موتور گازی میمونه!
اخر مثال بودا.....![]()
با توجه به نوشته های شما دوستان عزیز
از تعویض گوشی منصرف شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)