خواهش ميكنم دوست عزيز من كه نگفتم شما جسارت كردي عزيز من :oops:
خواهش ميكنم دوست عزيز من كه نگفتم شما جسارت كردي عزيز من :oops:
مهدي جان معمولا آنتي ويروس ها با يكديگر تداخل پيدا مي كنند. اين مساله در مورد فايروالها هم صادقه. اگه مي خواي از بيشتر از يكي استفاده كني بهتره كه فقط يكيش فعال باشه و بقيه رو فقط براي اسكن هاي دستي استفاده كني. در ضمن بحث جسارت و ... نيست. هر كسي نظر خودش رو مي ده كه خيلي هم اتفاقا خوبه. ممكنه شما يك نظري داشته باشي كه من و بقيه استفاده كنيم.
من برنامه ی
bit defender v8.0.200
دانلود کردم با حجم 13.9 ولی سایت خودش داره همین ورژن با حجم 15.6میده چرا؟
bitdefender
وقتی ویروس میبینه اونو بیخبر پاک میکنه در حالی که توی تنظیم هاش هست که وقتی ویروس دید بگه چیکار کنم که بگه
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
هم دانلود کردم با حجم حدود 12 ولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره با حجم 33 میده :shock: :(
مهدي جان درسته عزيز ولي يك بحث ديگه باقي مي مونه در استفاده از 2 يا 3 ويروس كش روي يك سيستم به طور همزمان و اون هم حفره هاي امنيتي هستش كه در برخي از ويروس كش ها پيدا ميشه بطور فرض اگه ويروسي جديد و ناشناخته بتونه از فايروال رد بشه و ويروس كش در حالت disableباشه تا زمان اسكن دستگاه پر از ويروس ميشه با حرف هاي شما هم موافقم كه شايد زماني تداخل در اجراي 2يا 3 ويروس كش به صورت همزمان پيش بياد شايد همديگر رو هم به عنوان ويروس شناسايي كنند
mrhamzeh جان نسخه هاي آنتي ويروس ها در چندين نوع عرضه ميشه پرو و يا پرسونال و .... كلا دسته بندي داره خل بعضي از نسخه ها هم كامل نيست و يا بعضي از نسخه ها هم شمال پك هايي ميشه
تفاوت حجم بستگي به اين نكات و يا ... داره
دوست عزيز سلام. مافيا جان توضيحات بسيار خوبي ارائه كردند. در تكميل صحبت هاي ايشون بايد بگم كه بيت دفندر نسخه پروفشنالش همون 15.6 مگابايتي است. احتمالا نسخه 13.9 مگاباتي نسخه استاندارد بيت دفندر بوده.نوشته شده توسط mrhamzeh
در مورد كاسپرسكي هم بايد بگم كه من هيچ نسخه اي از كاسپرسكي نديدم كه 33 مگابايت حجمش باشه. اگه مي شه لينك اون نسخه 33 مگابايتي رو بده من ببينم چيه.
CA eTrust EZ Antivirus 2005 7.0.7.7
اينم توضيح خارجيش:
Download:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.32 mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Fix:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام.
اين هم نسخه جديد اما بتاي nod32 كه چند روزي هست كه اومده.تاپيكهاي قبل رو نديدم اما اگر تكراري بود به بزرگي خودتون ببخشيد:
NOD32 for Windows 2000/2003/XP 2.51.3 Beta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان سلام ممنونم از توجه تون
هر چند من مثل شما حداقل توی کار انتی ویروس حرفه ای نیستم ولی تفاوت نسخه حرفه ای و استانداردو میدونم برای اینکه مطمئن بشید از خود بیتدفندر کپی و پیست میکنم :BitDefender 8 Professional Plus Build 8.0.200 با حجم 13.9
در ضمن تا جایی که من میدونم اگر شرکتی انتی ویروسی با حجم و اپدیت مختلف بده حتما بیلد اونا فرق میکنه
اقا مهدی در مورد کاسپر هم باید بگم این حجم 33 خودم دانلود نکردم ولی اینجا اینتوری نوشته همین تور نوشته 1 ماه مجانی هست اینم صفحه اون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.
از همه دوستاني كه انتي ويروس kaspersky را معرفي كردند واقعا ممنونم.بسيار عاليست.علاوه بر قدرت بالاي شناسايي ويروسها امروز در حين كار در اينترنت اين پيغام را داد:
attention!your computer has been attacked from the internet.
network attack HELKERN from address 59.40.35.138 has been successfully repelled.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)