آقا هم IGN و هم Gamespot این خبر رو تایید کرده بودن پس مطمئن باشید که شایعه نیست تو Gamespot هم از واژه ی TBD اسنفاده کرده بود برا انتشارش هیشکی می دونه یعنی چی ؟
آقا هم IGN و هم Gamespot این خبر رو تایید کرده بودن پس مطمئن باشید که شایعه نیست تو Gamespot هم از واژه ی TBD اسنفاده کرده بود برا انتشارش هیشکی می دونه یعنی چی ؟
بخوره تو سرشون این همه ملت رو سرکار گذاشتن بعد هم میگن به ms بستگی داره!
واقعا خوب چیزی رو گفتی ولی رمیدی از اون شرکت هایی بوده که همیشه هوای پی سی رو داشته الن ویک هم داشته اما الان نمیدونم چی شده من با این حال میگم باز نسخه پی سی مییاد !!!
در ضمن در اواسط مرداد کنفرانسی رمیدی داره که پروژه جدیدش رو معرفی میکنه ....
جدیدترین ویدیو بازی .................
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاش واسه پی سی هم بیاد
اما هنوز نا امید نیستیم!!!!!!!!!!!!!
این بحث پی سی رو ولش کنین همون طور که سر RE5 هم شرط بستم گفتم برای پی سی میاد تو تاپیکش اینجا هم میگم ! بازی قطعا برای پی سی میاد ، با تاخیر چند ماهه
داشتم تاپیک GeOw 2 رو میدیدم شما اونجا هم گفته بودی که GeOw 2 برای Pc میاد ولی حالا.......
محتوای مخفی: حالا اين نظر منو نخونده بگيريد همينطوري اومدم به ذهنم
كسي اين تريلر جديده رو ديده ؟ چيز خاصي از گيم پلي نشون داده ميشه ؟
راستش بنده هنوزم معتقدم این بازی خواهد آمد برای پی سی ! یادتون باشه هنوز 1 سال از اومدن بازی نگذشته !!داشتم تاپیک GeOw 2 رو میدیدم شما اونجا هم گفته بودی که GeOw 2 برای Pc میاد ولی حالا.......
وقتی MS بفهمه بازی فروش کامل خودش رو روی 360 کرده دیگه چه دلیلی داره انحصاری نگهش داره ؟
این بازی رو هم خودمم یکم شک دارم ولی حداقل از اونجایی که Remedy قطعا برای ساخت نسخه ی پی سی پافشاری خواهد کرد بعید نیست که MS اجازه بده
این بحث تموم شه لطفا
Last edited by ali_ranger22; 27-07-2009 at 13:03.
قبلا هم صحبت کرده بودم که در مورد بدی و خوبی کنسول و پی سی صحبت دارین تو تاپیک بازی عنوان نکنین.
یک گروه اجتماعی برای این کار موجوده و بایستی حرفاتون در این مورد رو اونجا بزنین. حتی یه نفر هم نگفت که جای این صحبت اینجا نیست و فقط تشدید شد! همه اینجا مقصر بودن به نوعی... در نتیجه به خاطر یه پست کلی پست هم پشت سرش ردیف شد و به ناچار پاک شد. البته خودم صحبتهای کسی که بدی کنسول رو برشمرد اصلا قبول ندارم. باید سعی کنین خودتون رو کنترل کنین. هیچ دوست نداشتم این حرف رو بگم ولی در صورت تکرار این جور مطالب, بر خلاف میلم, با شروع کننده کار برخورد میشه.
موفق باشین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)