یه زمانی ما هم دستمون تو کار بود ولی با قدیمی شدن سیستم رفتیم واسه خودمون..ولی خوب الان دیگه دور،دور شما جووناست.
![]()
یه زمانی ما هم دستمون تو کار بود ولی با قدیمی شدن سیستم رفتیم واسه خودمون..ولی خوب الان دیگه دور،دور شما جووناست.
![]()
راستی هنوز هیچ جزئیاتی از بازی Gta منتظر نشده هر چی شنیدید شایعه هست
بزار سام فیشر بیاد اون میگه
ولی فکر کنم همش شایعه است
[
بازيه جديد ghostbusters براي ps3,xbox360 در حال ساخته ولي نه به وسيله ي activision اين بار zootfly و vivendi universal بازيشا ميسازن ولي 1 مشكل كوچيك داره و اونم license و مجوز و اين جور چيزاس كه بايد با sony صاحب امتياز اصلي فيلم حل كنن
راستي يه مدتيه از sam fisher 07 خبري نيست! هر كي ديدش بهش بگه منتظرشيم
گيتار شماعي زاده را با خودت ببر ولي sam fisher 07 را جايي نبر
عجیب این بازی ها هی گرافیکشون می ره بالا.
یک زمانی می رسه که بازی ها کاملآ واقعی می شه حتی بهتر از واقعی.
دوستان لطفا پستهاي چت گونه ندين. خوب كسي نيست تاپيك رو آپديت كنه خودتون دست به كار شين!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اسکور انیکس هم میخواد از موتور آنریل برای بازیهای آینده اش استفاده کنه. گفتن به خاطر اینکه این موتور هماهنگی خوبی با فن آوری های های جدید و کنسول های نسل بعدی داره . این خبر واسه این جالبه که همیشه این استودیو به استفاده از فن آوری های خودش معروف بود . بازیهایی مثل SPC و RS:Vegas و بازی خود شرکت سازنده این موتور Gears of War و BIA:HH و خیلی از بازیهای نسل بعدی که قراره بیان از این موتور استفاد می کنن. Epic سازنده این موتور است (سازنده آنریل تونومنت 3 هم همینه).
همه لطف دارید در خدمت گذاری حاضرم . یه مدت رفتم سمت انجمن فیلم اونجا خدمت کنم شما هم که دیگه خودتون استاد شدید . راجع به GTA هم باید بگم فعلا خبری نیست .
آره جیگر اومده برای پی اس تو!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)