خوب اول عذرخواهی کنم بابت اینکه هر یک جمله را یک پست کرده بودم . سعی می کنم دیگه رعایت کنم . ( قابل توجه مدیر انجمن )
خوب درباره یه قفل دیگه هم می خوام توضیح بدهم اما از جانب طراح قفل :
اول به اینکه توجه کنید : قفل وسيله ای است برای جلوگيری ازاستفاده همگانی از اموال شخصی افراد. طبيعی است كه قفل در برابر هجوم افراد قفل شكن زمان استقامت مشخصی دارد. هر قفل كليدی دارد كه بالاخره دست يافتنی است و فقط زمان استقامت قفل است كه آن را ارزشمندتر می نمايد.
این را اول مطلب در سایت هامون سافت دیدم که اینم توضیحات قفل سافت گارد :
سافت گارد قفلی است كه در طول 8 سال گذشته با تغييراتی كه بسته به نياز بازار نرم افزار در خود ايجاد كرده است، اطمينان خاطر و آسودگی خيال را برای شركت های بزرگ توليد كننده نرم افزار به وجود آورده است و تا كنون بالغ بر 120 عنوان نرمافزار از بيش از 53 شركت نرم افزاری بوسيله سافت گارد محافظت گشته و به بازار عرضه شده است كه برخی از آن شركتها عبارتند از:
( شركت هامون، ايز ايران، مجتمع فنی تهران، نگاره، مهندسی پژوهشی نوين، مفتاح رايانه، جهان رايانه، آرك، سليم رايانه، سالكان، طرح برجسته، بهين سيستم، بهينه پرداز، انتشارات علمی فرهنگی، آيين سپهر منش، آموزشگاه ابرار، پديده افزار، تاور انفورماتيك پويا پرداز، رايانه سازان پايتخت، رايانه نوين، همسا، ظفررايانه، فاطررايانه، فرا سيستم، ميثاق نوين، مهد كاوش،هفت افراز و ثمين رايانه يزد)
نگارش فعلی : 3.8
ويژگيها :
مهمترين ويژگی اين سيستم قابليت قفل گذاری در سيستم های عامل WIN 95, 98, NT, 2000 , XP است، ديگر ويژگی قابل توجه اين برنامه ساده تر شدن كليه ی عمليات مربوطه به قفل گذاری و تست قفل است بطوريكه در نگارش فعلی تنها با اضافه كردن چند سطر داخل برنامه می توانيد عمل تبادل كد و تست قفل را انجام دهيد .
ساير ويژگي های اين برنامه عبارتند از :
- عدم نياز به ديسكت.
- قابليت تعريف شماره سريال برای تك تك كاربران برنامه .
- عرضه ی روتين های تست قفل در داخل يك فايل DLL.
-عــدم نيـــاز به LINK كـــردن فـــايل Obj قفــــل (به دليل وجـــود )DLL، و در نتيجــــه عدم وابســــــتگی به نگــــارش خـاصی از كامپــايلــــر يك زبــان برنامه نويسی .
نحوهی كار :
سافت گارد 3.8 بر اساس روش Access Control ساخته شده است و طرز كار آن بدين صورت است كه با استفاده از مشخصه های خاصی از سخت افزار كامپيوتر يك كد واحد را توليد و پاسخ آنرا از كاربر درخواست می كند، در اينجا كاربر می بايست با توليد كننده ی مربوطه تماس گرفته با ارائه ی كد، پاسخ آنرا دريافت كند. با دادن عدد پاسخ به سيستم، برنامه از آن به بعد ديگر از كاربر كدی درخواست نمیكند. حال اگر اين برنامه به كامپيوتر ديگری منتقل شود، با تغيير سخت افزار سيستم، كد جديدی مطالبه می شود كه می بايست كاربر مجدداً با شركت تماس حاصل نموده و كد جديد خود را بدهد و جواب ديگری دريافت نمايد.
* پس طبق توضیح اولیه در جواب دوستان که می خواهند قفل گذاری کنند بگم که بالاخره قفل ها شکستنی هستند .