تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 307 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

سلام دوستان اگه سوءالم مبتدی هستش می بخشید اما می خواستم بدونم کدوم توزیع لینوکس رو باهاش شروع کنم که کار باهاش شبیه ویندوز باشه (محیطی شبیه محیط ویندوز داشته باشه) و اینکه من شنیدم لینوکس نصب سختی داره می خواستم بدونم درسته یا نه؟
    آقا این اصلا فکر درستی نیست! البته توزیع هایی مثل اینا هم هستن ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اگه می‌خوای شرو به کار کنی توزیعی رو انتخاب کن که محبوب باشه. اوبونتو و پارسیکس که فوق العاده هستن! کار کردن با محیط گرافیکیشون هم به شدت آسون تر از اون ویندوز لعینه!
    نصبش که فوق العاده آسونه! به خدا از نصب ویندوز آسون تره! فقط باید مراقب باشی که اطلاعات ویندوزت با پارتیشن بندی بد از بین نره! من حتی اولین بار هم که fedora3 رو نصب کردم مشکلی با این نداشتم ولی شنیدم بعضی ها بی دقتی خودشون رو بر گردن «گنو/لینوکس» می‌ندازن!
    عرض شود که یاد بگیریم به جای «لینوکس» بگیم «گنو/لینوکس»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

چه جالب من هی شنیده بودم پروژه گنو ولی نمیدونستم اون باعث سیستم عامل شدن شده!

میشه من یک سوال دیگه بکنم؟؟؟؟؟

این هسته که میگن یعنی چی؟
    آها داشت یادم میرفت!!

پس این توان پردازش موازی cpu یعنی اینکه cpuش قویتره !! درسته؟ ولی چرا 32 بیتی میتونه از هردو نوع لینوکس استفاده کنه ولی 64 بیتی نه؟
    این که Cpu قوی تره خب نسبت به هم فرکانس خودش خیلی بهتر عمل می‌کنه و کلا تکنولوژی جدید تری محسوب می‌شه! حتی Cpu های چند هسته ای هم تولید می‌شن.
    اما این گفته‌ی شما درست نیست! cpu 32 بیتی نمی‌تونه از 64 بیتی پشتیبانی کنه! البته با دانسته های من اینطوره! اگه می‌فرمودین که چرا 64 بیتی می‌تونه از هر دو پشتیبانی کنه باز قابل درک تر بود و می‌شد در موردش تحقیق کرد!

شما در نظر بگیر که یک تولیدی داری که مواد خام رو می‌گیره و یه محصول داره. مواد رو می‌گیره و طبق یک فرایند به محصول تبدیل می‌شه. هسته هم دقیقا همون فراینده. یعنی تولید کننده توابع مورد نیاز برای ارتباط با پردازنده. چطور بگم که معنی گم نشه. سخته! به اساتید پاس می‌دم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    من به عنوان یه تازه کار از دوستان یه سوال دارم
    من برای سیستم جدیدم دو عدد هارد دیسک خریدم و قصد دارم روی یکی ویندوز و روی دیگری لینوکس نصب کنم.
    اینطور که من شنیدم بهترین راه برای این کار اینه که موقع نصب هر کدوم از اینها پورت ساتا مربوط به هارد دیگه رو ازش جدا کنم و در بایوس تنظیمات رو انجام بدم و بعد سیستم عامل رو نصب کنم.
    حالا میخوام بدونم وقتی این کارها رو انجام دادم و هر دو سیستم عامل رو نصب کردم و پورت هر دو هارد رو هم نصب کردم و همچنین در بایوس هم تنظیمات مربوطه رو انجام دادم تا سیستم هر دو هارد منو بشناسه اونوقت با توجه به اینکه در این روش بر خلاف روش نصب بر روی یک هارد دیسک بوت لودر ویندوز از بین نرفته، سیستم چطور بوت میشه؟ یعنی چطور میتونم موقع بوت شدن انتخاب کنم که کدوم یک از سیستم عامل ها بوت بشه؟ من قبلا لینوکس و ویندوز رو روی یک هارد دیسک نصب کردم ولی برای اولین باره که میخوام هر کدوم رو روی یک هارد جداگانه نصب کنم.

4. این کاربر از Saeed.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

7 ای ول

بحث خوبی باید باشه ان شاءالله

داره خودمونی میشه patrician1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Open Source (انجمن P30 World)

11 چرا ؟

من برای سیستم جدیدم دو عدد هارد دیسک خریدم و قصد دارم روی یکی ویندوز و روی دیگری لینوکس نصب کنم.
    اینطور که من شنیدم بهترین راه برای این کار اینه که موقع نصب هر کدوم از اینها پورت ساتا مربوط به هارد دیگه رو ازش جدا کنم و در بایوس تنظیمات رو انجام بدم و بعد سیستم عامل رو نصب کنم.
    حالا میخوام بدونم وقتی این کارها رو انجام دادم و هر دو سیستم عامل رو نصب کردم و پورت هر دو هارد رو هم نصب کردم و همچنین در بایوس هم تنظیمات مربوطه رو انجام دادم تا سیستم هر دو هارد منو بشناسه اونوقت با توجه به اینکه در این روش بر خلاف روش نصب بر روی یک هارد دیسک بوت لودر ویندوز از بین نرفته، سیستم چطور بوت میشه؟ یعنی چطور میتونم موقع بوت شدن انتخاب کنم که کدوم یک از سیستم عامل ها بوت بشه؟ من قبلا لینوکس و ویندوز رو روی یک هارد دیسک نصب کردم ولی برای اولین باره که میخوام هر کدوم رو روی یک هارد جداگانه نصب کنم.
    گویا هیچکی نمی خواد جواب شما رو بده ! آخه من هم دو تا هارد دارم اما به خاطری همین آگاهی ها رو نداشتم دست به این کار نزدم .
    از دوستان خواهش می کنم با هم مشورت کنید .

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    هم کار خودتو سخت کردی و هم پول اضافی خرج کردی برای ۲ هارد
    یکی می گرفتی با حجم بالا تر ، ویندوز و لینوکس هم که برای هم مشکلی ایجاد نمی کنند و ...
    حالا شما برای انتخاب سیستم عاملتون باید وارد setup کامپیوترتون بشید و در اونجا first boot رو روی هر کدوم از هاردهایی که می خواهید باهاش بوت بشید بزارید

8. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه patrician1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Open Source (انجمن P30 World)

11 رفع مشکل

یعنی نمیشه بدون رفتن به setup گزینه ای بیاد که بشه یکی از دیسکها رو انتخاب کرد ؟

10. این کاربر از patrician1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a.koochmeshgi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این که Cpu قوی تره خب نسبت به هم فرکانس خودش خیلی بهتر عمل می‌کنه و کلا تکنولوژی جدید تری محسوب می‌شه! حتی Cpu های چند هسته ای هم تولید می‌شن.
    اما این گفته‌ی شما درست نیست! cpu 32 بیتی نمی‌تونه از 64 بیتی پشتیبانی کنه! البته با دانسته های من اینطوره! اگه می‌فرمودین که چرا 64 بیتی می‌تونه از هر دو پشتیبانی کنه باز قابل درک تر بود و می‌شد در موردش تحقیق کرد!

شما در نظر بگیر که یک تولیدی داری که مواد خام رو می‌گیره و یه محصول داره. مواد رو می‌گیره و طبق یک فرایند به محصول تبدیل می‌شه. هسته هم دقیقا همون فراینده. یعنی تولید کننده توابع مورد نیاز برای ارتباط با پردازنده. چطور بگم که معنی گم نشه. سخته! به اساتید پاس می‌دم!
    خب خيلي اصراري ندارم اين 32 و 64 بيتي رو بفهمم ولي وقتي سوال ميشه گنو/لينوكس 64 بيتي ميخواي يا گنو/لينوكس معمولي آدم كنجكاو ميشه !!!
    اون كه گفتي توليدي و مواد خام و اينا رو كلا نفهميدم ولي اينكه ميگي توليدكننده توابع موردنياز براي ارتباط با پردازنده رو تا حدودي ميفهمم. پس يعني ويندوز هم هسته داره درسته؟

مرسي كه هي جواب ميدي

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    ببیندی همونطوری که دوستان گفتن ایده درستی نیست ولی داشتن دو هارد هم بد نیست فقط شما نمیتونید هر کدوم رو مستقل نصب کنید بعد بخواین هر دو رو باهم در بوت داشته باشین یعنی شما میتونین یه بار اولی رو وصل کنید و ویندوز روش نصب کنید و بعد اونو غیر فعال کنید و دومی رو وصل و لینوکس روش نصب کنید این ایده خوبی نیست چون اونوقت توی بوت هم هر وقت میخواین وارد ویندوز بشنین اولی و هر وقت میخواین وارد لینوکس بشین باید اولی رو قطع و دومی رو وصل کنید...........
    بهرحال شما میتونید یکی از هاردها رو مستر و اونویکی رو slave کنید روی هارد مستر ویندوز رو نصب کنید بعد روی هارد اسلیو لینوکس رو نصب کنید فقط دقت کنید وقتی که بوت لودر لینوکس رو نصب میکنید روی MBR نصب بشه (یعنی بری روی هارد مستر ) تا فرایند بوت رو بدست بگیره.......اونوقت میتونید بین هر کدومم از سیستم عاملها مثل حالت عادی سوئیچ کنید به پارتیشنهای ویندوز هم توی لینوکس دسترسی دارید حتی میتویند پارتیشنهائي که فایلهای عمومیتون توش هست رو VFAT بزنین که هر دو سیستم عامل بتونن استفاده کنن.

البته در حالت اول با بوت از فلاپی و.. هم میشه سوئیچ کرد ولی کلا ایده درستی نیست........روش بالا به نظرم خوبه..

13. این کاربر از GnuHDL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب خيلي اصراري ندارم اين 32 و 64 بيتي رو بفهمم ولي وقتي سوال ميشه گنو/لينوكس 64 بيتي ميخواي يا گنو/لينوكس معمولي آدم كنجكاو ميشه !!!
    اون كه گفتي توليدي و مواد خام و اينا رو كلا نفهميدم ولي اينكه ميگي توليدكننده توابع موردنياز براي ارتباط با پردازنده رو تا حدودي ميفهمم. پس يعني ويندوز هم هسته داره درسته؟

مرسي كه هي جواب ميدي
    ۸ یا ۱۶ یا ۳۲ ...۶۴ بیتی بودن یه پردازنده مربوط به ALU ش هست یه پردازنده ۶۴ بیتی میتونه روی داده های باینری (۰و۱) به طول ۶۴ مستقیم عملیات منطقی و ریاضی رو انجام بده خوب اینه یعنی هزینه تولید بالاتر (که این روزها توی صنعتش و با توجه به رقابت و... به چشم نمیاد) ولی سرعت بهتر...........اما این فقط یه امکان پردازنده هست یعنی یه ظرفیت پردازشی تلقی میشه حالا اگه شما یه نرم افزار رو به خصوص سطح پائينها رو ۳۲ بیتی ساختن از قابلیت ۶۴ بیتی این پردازنده استفاده نمیکنه بلکه مثلا از ۳۲ بیت اول اون ریجیسترهای ۶۴ بیتی ALU استفاده میکنه (واسه سادگی فرض کن اینجوریه .....) .........واسه همینه که مثلا میگن ویندوز ۶۴ بیتی یا لینوکس ۶۴ بیتی..........بدیهی هست که یه نرم افزار ۶۴ بیتی روی یه پردازنده ۳۲ بیتی کار نمیکنه ولی حالت عکسش به خاطر اون مسئله که گفتم میشه.......
    امیدوارم یه کم مطلب روشنتر شده باشه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •