این روش انجام نشد
این روش انجام نشد
این روش رایگان نیست و باید طبق توضیحات خود سایت مبلغی رو پرداخت کنید و سپس فریمور مخصوص که یک بار مصرف هست در اختیار شما قرار داده میشه و فقط یک بار فرصت دارید مودم خودتون رو انلاک کنید . برای اطلاعات بیشتر با مدیر سایت مربوطه در برنامه واتس اپ یا تلگرام تماس برقرار کنید . در کل مودم شما از روش اتصال بوت پین یا لودر انلاک نمیشود و جلوی این کار در فریموری که روی مودم هست بسته شده است .نوشته شده توسط mohammad.alkhazali [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تم حظر المودم من بدء تشغيل الحل
- - - Updated - - -
مودم من از راهاندازی راه حل مسدود شده است
درود
آقا صابر این ورژن 198 ایرانسل همچنان انلاک میشه؟؟
سلام بله میشه همچنان ..................![]()
سلام جناب آقای صابر
من مودم ایرانسل با ورژن 196 خریدم. و بعد از باز کردن مودم مشاهده کردم که جای لحیم کاری بر روی برد؛چهارتا سوراخ خالی وجود دارد.
تکلیف چیست؟
با تشکر
سلام دوستان عزیز
من یه مودم i60 ایرانسل رو آمدم آنلاک کنم لودر اجرا شد اما موقعه نصب فریمور آرور داد.مودم رو خاموش روشن کردم الان همه چراغاش روشن میمونه فقط. وایفا و لن هم کار نمیکنه .ریست هم نمیشه.
دوباره که لودر رو اجرا میکنم خیلی زمان میبره تقریبا ۱۵ دقیقه !!!! فریمور هم اجرا می کنم باز همون ارور رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید چون تا حالا به این مشکل برنخوردم.
سلام
این سری از مودم های ایرانسل همینطوری شده.مشکلی نیست طبق روال قبل سیم ها رو به همون ترتیب لحم کنید
در همون حالت که همه چراغ ها روشنه کابل رو وصل کنید به کامپیوتر و ببینید دو تا پورت برای نصب فریمور رو میاره یا نه ؟ اگر آورد بدون لودر فریمور بزنید رو مودم اگر باز فریمور ارور داد از یک فریمور دیگه استفاده نمایید .
آقا ممنون مشکل حل شد.
سپاس فراوان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)