تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 74 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 737

نام تاپيک: TD-LTE - Wireless / شرکت زیتل - Zitel

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2020

پيش فرض

هنوزم کد تخفیف 50 درصد هست یا تموم شده اگه کسی داره لطفا برام بفرسته

2. این کاربر از mr.ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2020

پيش فرض

ممنون از دوست عزیزی که برام کد فرستاد فقط یه سوال داشتم که آیا ارزش داره بگیرم یا نه ؟ سرعت خوب میده یا باید همش حرص بخورم ؟ چون حاضرم سرعت کم و اینترنت حجمی استفاده کنم اما حرص سرعت و .... نخورم اگه دوستان راهنماییم کنم ممنون میشم که منم بتونم انتخاب کنم

4. 2 کاربر از mr.ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ممنون از دوست عزیزی که برام کد فرستاد فقط یه سوال داشتم که آیا ارزش داره بگیرم یا نه ؟ سرعت خوب میده یا باید همش حرص بخورم ؟ چون حاضرم سرعت کم و اینترنت حجمی استفاده کنم اما حرص سرعت و .... نخورم اگه دوستان راهنماییم کنم ممنون میشم که منم بتونم انتخاب کنم
    سلام
    کد تخفیف شامل چی هست؟

6. این کاربر از ruslan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اگه منظورتون اینه که همیشه سرعت 40 فیکس بده باید بگم که نه اینطوری نیستش و بعضی مواقع افت سرعت داره که این بسته به محلتون داره تو همین تاپیک هم ببیند یه سری سرعتاشون تا حد 4 هم افت می کنه و ممکنه که این حالت خیلی کم و یا چندین ساعت تو روز تجربه کنین
    مثلا امروز عصر من سرعتم تو اسپید تست ها حدود 20 عه و یه روزهایی هم هست که اصلا افت سرعت ندارم و همیشه بین 30 تا 40 سرعت میده

8. این کاربر از chiti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2020

پيش فرض

یعنی بیشتر مواقع همون 30 تا 40 رو میده و یه تایم هایی در روز امکان داره سرعتش بیاد پایین درسته ؟ و این کد تخفیف تا کی مهلت داره ؟ که تصمیم نهایی رو بگیرم تا فردا درخواست بدم

10. این کاربر از mr.ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یعنی بیشتر مواقع همون 30 تا 40 رو میده و یه تایم هایی در روز امکان داره سرعتش بیاد پایین درسته ؟ و این کد تخفیف تا کی مهلت داره ؟ که تصمیم نهایی رو بگیرم تا فردا درخواست بدم
    دقیق نمی دونم ولی بن تخفیف فکر نمی کنم مهلت استفاده داشته باشه
    اینکه بیشتر زمان ها سرعت ۳۰ تا ۴۰ بده بسته به محلتون داره ممکنه اصلا اینطوری نباشه و مثلا شما اکثرا اوقات سرعت ۲۰ یا پایین تر داشته باشین یا که شانستون خوب باشه و خیلی خوب سرعت ۳۰ تا ۴۰ بده همیشه
    موقع نصب سرویس معلوم میشه که در بهترین حالت چه سرعتی رو میگیرین و معمولا چند روز استفاده کنین افت سرعتش و مدت افتش معلوم میشه تو روز، نمیشه واقعا دقیق گفت
    همین جا هم و تویتر زیتل ببینید میبیند یکی اومده عکس از سرعت بالا گذاشته یکی گفته ماله من بیشتر از ۱۰ مگ سرعت نمیده تو ساعات اوج مصرف
    Last edited by chiti; 12-04-2020 at 17:19.

12. 2 کاربر از chiti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2020

پيش فرض

سرعتش رو که همون موقع نصب فکر کنم بشه فهمید و سرعت ثابت رو باید چند روز آزمایشش کرد تا دقیق معلوم بشه چه ساعت هایی افت داره اما سمت ما فکر نکنم زیاد مصرف کننده باشه باید سرعت خوب باشه سمت ما . خیلی ممنونم از راهنماییتون

14. 2 کاربر از mr.ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

این زیتل من روز به روز داره آب میره!
    این تست سرویس از سرور Fast.com
    که مال نتفلیکس هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این از سرویس Nperf
    از سرور آنگلستان لندن

اینم speed test بازم سرور انگلیس

پس زیاد فکر نکنید همچین چیز خاصیه!
    اوایل مودم سیگنال بهتری داشت سرعت هم بالای ۲۵ بود الان دیگه نه
    از پشتیبانی هم اومدن کاری از پیش نبردن گفتند همین هست آخرش
    Last edited by m_amin; 12-04-2020 at 20:54.

16. 3 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

شما این پست و پست بالایی ببینی قشنگ نشون میده که اینکه چه سرعتی بگیری واقعا هیچ حساب کتابی نداره
    منم عصر فکر کنم یه دوساعتی سرعتم رو ۲۰ بود اما اسپید تستای الان

سرعتش رو که همون موقع نصب فکر کنم بشه فهمید و سرعت ثابت رو باید چند روز آزمایشش کرد تا دقیق معلوم بشه چه ساعت هایی افت داره اما سمت ما فکر نکنم زیاد مصرف کننده باشه باید سرعت خوب باشه سمت ما . خیلی ممنونم از راهنماییتون

18. 3 کاربر از chiti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    OIII

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    چندروزی بود راجع به زیتل شنیده بودم ، کل صفحات این تاپیک رو هم خوندم ، ولی گویا اصلا چیز با ثباتی نیست و تنها مزیتش همون نامحدود بودنشه.
    وسوسه شده بودم تست کنم ولی از خیرش گذشتم فعلا.
    یه نکته هم بد نیست بگم.برای دوستانی که صرفا میخوان بازی آنلاین کنن ، Point to Point هم خیلی خوبه.
    من اینترنت Point To Point داشتم قبلا از شاتل که سرعتش باز بود ، ولی سرعتش رو محدود کرد روی حداکثر 16 که دیگه به درد نمیخورد.
    مهاجرت کردم به آسیاتک و از آسیاتک point to point گرفتم.تعرفه هاش در سایت خودشون در قسمت وایرلس اشتراکی هست. برای ماهی 10 گیگ 30 هزار تومانه (ارزانترین حالت ممکن) که گیگ باکس و ... میشه روش اعمال کرد.
    چند تا نکته بسیار خوب داره.
    اول اینکه اجباری به تهیه تجهیزات از خودشون نیست.میتونید رادیو بخرید خودتون.من تجهیزاتی که داشتم رو استفاده کردم.
    یه نکته خیلی جالب تر اینکه خودم نصب کردم! و گفتم نصاب نمیخوام! در سایتشون خرید کردم ، یوزرنیم و پسورد را گرفتم و خودم رادیو رو تنظیم کردم!(البته لازمه اش این هست که اولا بتونید خودتون رادیو تنظیم کنید ، و دوما اینکه بدونید پاپ سایت کجاست که البته پیدا کردنش بسیار بسیار سادس.اگر کسی خواست بعدا بگه بهش میگم چطور جهتش رو پیدا کنه)
    فکر نمیکنم هیچ شرکتی همچین چیزی رو قبول کنه! با رادیوی UBNT M5 ، میکروتیک LHG5 و میکروتیک sxt5 که داشتم خودم ، تست کردم.در حال حاضر هم با sxt5 که ضعیف تر از دوتای دیگس بهش وصلم و به نظرم کافیه.
    و نکته سوم اینکه میتونید یه رادیو هم بخرید بدید به آسیاتک ، روی پاپ سایت به سمت شما قرارش میده و عملا پوینت تو پوینت واقعی دارید با سرعت آپلود و دانلود فیکس 50 مگابیت.
    من اینکار رو نکردم و فقط با رادیوی خودم وصل شدم به پاپ سایت ، ولی برای دوستم این کار رو کردیم و 2 تا رادیوی میکروتیک LHG5 خریدیم ، یکیش رو پشت بام نصب شد و دیگری روی دکل آسیاتک یه سمت پشت بام منزل دوست من! هیچ هزینه ای هم بابت اینکه رادیوی شما اونجاست و ... اضافی نمیگیرند.
    مهم ترین نکته این سرویس ثبات بسیار بسیار بالای اونه. (همینطور سرعت آپلودش که خب خیلی خوبه.)
    2 3 تا تست هم گرفتم که زیر میذارم. ضمن اینکه الان بیش از یک سال (20 ماه) هست که دارم این سرویس رو ، و در طول این مدت سرعتش نوسان نداشته.پینگ هم همینطور.
    سرعت های زیر رو میشه با تیون کردن رادیو یکمی هم بیشتر کرد ولی خب کافیه برام. (با رادیوی نه چندان قوی sxt5 وصلم - فاصله ام با دکل هم 1.3 کیلومتره)
    خلاصه که اگر برای گیم میخواید یا اونقدر مصرف وحشتناک بالایی ندارید ولی ثبات براتون مهم تره ، به این مورد هم فکر کنید بد نیس.

- کانکشن مولتی داخلی

-کانکشن single داخلی

-خارجی

این هم وضعیت پینگ 8.8.8.8 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    CCQ سرویس هم با توجه به فاصله 1.3 کیلومتری از دکل همیشه روی 95 به بالاس.
    البته ip استاتیک هم میدن و مشکلی ندارن. البته من این سرویس رو برای بازی و یه سری کارای خاص فقط استفاده میکنم.
    گرچه هیچ وقت هیچ سرویسی برای 2 نفر در 2 جای مختلف یکسان نیست و یک نسخه رو نمیشه برای همه پیچید ، ولی خب گفتم بد نیست بدونید همچین چیزی با همچین کیفیتی هم هست (خودم و 3 نفر از دوستان که استفاده میکنیم ازش همه کیفیت به همین صورته).
    Last edited by farzad021; 12-04-2020 at 22:45.

20. 9 کاربر از farzad021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •