تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 44 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 433

نام تاپيک: فریمور ویرایش شده مودم Huawei B612 (ایرانسل Tf-i60)

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا صابر این ورژن جدید که گذاشتید چند پست قبل با اون ورژن 195 قبلی دقیقا چه تفاوت هایی داره؟ و اینکه باگ voip تو قبلی بود یا فقط تو این هست
    ممنون
    قسمت voip همانطوری که خود های وب در نسخه اورجینال خودش تهیه و تدوین کرده ما هم همونطوری گذاشتیم بمونه و دست نزدیم . توضیحات کامل هست و نوشتیم میتونید با نصب این فریمور از امکانات کامل همه فریمورها در یک نسخه واحد استفاده نمایید .

2. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پس میشه گفت الان کاملترین نسخه این ورژن هست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پس میشه گفت الان کاملترین نسخه این ورژن هست؟
    بله همینطوره . خصوصا از نظر شبکه LTE

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

لینک حذف شده است
    Last edited by saber73; 28-07-2019 at 00:57.

6. 14 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اقا صابر عزیز خدا قوت جا داره یه بار دیگه هم تشکر کنم بابت تمام زحماتت برای فریمورها بی نهایت سپاس

صابر جان دقیقا یادم نیست ولی تو یکی از فریمورها قسمت فرکانس ها رو میشد دونه دونه کنارشون تیک زد وانتخابشون کرد ولی در این نسخه های وب دیگه اون گزینه تیک وجود نداره ایا امکانش هست بشه اون حالت در این نسخه فعال بشه

8. این کاربر از rezaerx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اقا صابر عزیز خدا قوت جا داره یه بار دیگه هم تشکر کنم بابت تمام زحماتت برای فریمورها بی نهایت سپاس

صابر جان دقیقا یادم نیست ولی تو یکی از فریمورها قسمت فرکانس ها رو میشد دونه دونه کنارشون تیک زد وانتخابشون کرد ولی در این نسخه های وب دیگه اون گزینه تیک وجود نداره ایا امکانش هست بشه اون حالت در این نسخه فعال بشه
    چه فرقی داره تیک بزنی یا از لیست کشویی انتخاب کنی ؟ مهم اینه انتخاب کنی و استفاده کنی و تمام .

10. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

چه فرقی داره تیک بزنی یا از لیست کشویی انتخاب کنی ؟ مهم اینه انتخاب کنی و استفاده کنی و تمام .
    صابر جان اونجوری میشد چند تا رو همزمان با هم انتخاب کرد ولی اینجا فقط باند 1800 و 2600 رو میشه با هم انتخاب کرد که اونم تو یک گزینه است مثلا الان های وب رو باند (800) و (1800) داره دیتا میده و این رو نمیشه تجمیع کرد به این دلیل گفتم ولی اگر به صورت تیک بود راحت میشد انتخاب کرد درسته اکثر اپراتورها رو باند 1800 و 2600 دیتا میدن برای 4g ولی الان که های وب داره رو 1800 و 800 دیتا میده دیگه عملا اون تجمیع 1800 و 2600 به درد سیم کارت های وب نمیخوره اینجاست که باید دست کاربر تو انتخاب باند باز باشه

12. این کاربر از rezaerx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

صابر جان اونجوری میشد چند تا رو همزمان با هم انتخاب کرد ولی اینجا فقط باند 1800 و 2600 رو میشه با هم انتخاب کرد که اونم تو یک گزینه است مثلا الان های وب رو باند (800) و (1800) داره دیتا میده و این رو نمیشه تجمیع کرد به این دلیل گفتم ولی اگر به صورت تیک بود راحت میشد انتخاب کرد درسته اکثر اپراتورها رو باند 1800 و 2600 دیتا میدن برای 4g ولی الان که های وب داره رو 1800 و 800 دیتا میده دیگه عملا اون تجمیع 1800 و 2600 به درد سیم کارت های وب نمیخوره اینجاست که باید دست کاربر تو انتخاب باند باز باشه
    برادر عزیزم این مودم ca نداره و تجمیع نمیکنه اون 1800+2600 رو هم فقط برا دلخوشی و اصرار دوستان گذاشتیم ( این دو باهم در مودم b612 یعنی حالت fdd only ) . مگر نه میخوای 1800+2600+800 رو برات درست کنم بشه مثل ساندویچ مخلوط اون وب یو ای تو توضیحات گفتم برا مودم b618 بود یک مودم کامل و دارای ca+mimo4 و سرور تمامی مودم ها و برا همین قابلیت انتخاب و میکس چند تا باند رو داشت و رو مودم b612 اصلا کارایی نداره و نمایشی هست . کلا گزینه تجمیع و میکس رو در این مودم بی خیال بشید و اگر هم خیلی دنبال این مسئله هستید یک عدد b618 خریداری کنید و حالشو ببرید .

یک نکته هم در مورد های وب بگم الان بیشتر مناطق ایران دیگه نمیشه با سیم کارت ایرانسل یا همراه اول یا رایتل رومینگ کرد و از شبکه های وب رو اونها استفاده کرد و جلوی اونم بستن . و ریجیستر نمیکنه .
    Last edited by saber73; 11-04-2019 at 20:23.

14. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

برادر عزیزم این مودم ca نداره و تجمیع نمیکنه اون 1800+2600 رو هم فقط برا دلخوشی و اصرار دوستان گذاشتیم ( این دو باهم در مودم b612 یعنی حالت fdd only ) . مگر نه میخوای 1800+2600+800 رو برات درست کنم بشه مثل ساندویچ مخلوط اون وب یو ای تو توضیحات گفتم برا مودم b618 بود یک مودم کامل و دارای ca+mimo4 و سرور تمامی مودم ها و برا همین قابلیت انتخاب و میکس چند تا باند رو داشت و رو مودم b612 اصلا کارایی نداره و نمایشی هست . کلا گزینه تجمیع و میکس رو در این مودم بی خیال بشید و اگر هم خیلی دنبال این مسئله هستید یک عدد b618 خریداری کنید و حالشو ببرید .

یک نکته هم در مورد های وب بگم الان بیشتر مناطق ایران دیگه نمیشه با سیم کارت ایرانسل یا همراه اول یا رایتل رومینگ کرد و از شبکه های وب رو اونها استفاده کرد و جلوی اونم بستن . و ریجیستر نمیکنه .
    ممنون از راهنمایی صابر جان این رنگ بنفش رو نمیشه عوض کنی و همون تم اصلی هواوی روش باشه

16. 2 کاربر از rezaerx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمایی صابر جان این رنگ بنفش رو نمیشه عوض کنی و همون تم اصلی هواوی روش باشه
    بله میشه . متاسفانه مودم رو فروختم و دسترسی به مودم دیگه ای هم ندارم . اگر به دستم برسه از این مودم سعی میکنم فریمور رو ویرایش و رنگ بنفش رو حذف کنم .

18. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •