قسمت voip همانطوری که خود های وب در نسخه اورجینال خودش تهیه و تدوین کرده ما هم همونطوری گذاشتیم بمونه و دست نزدیم . توضیحات کامل هست و نوشتیم میتونید با نصب این فریمور از امکانات کامل همه فریمورها در یک نسخه واحد استفاده نمایید .
قسمت voip همانطوری که خود های وب در نسخه اورجینال خودش تهیه و تدوین کرده ما هم همونطوری گذاشتیم بمونه و دست نزدیم . توضیحات کامل هست و نوشتیم میتونید با نصب این فریمور از امکانات کامل همه فریمورها در یک نسخه واحد استفاده نمایید .
پس میشه گفت الان کاملترین نسخه این ورژن هست؟
بله همینطوره . خصوصا از نظر شبکه LTE
لینک حذف شده است
Last edited by saber73; 28-07-2019 at 00:57.
اقا صابر عزیز خدا قوت جا داره یه بار دیگه هم تشکر کنم بابت تمام زحماتت برای فریمورها بی نهایت سپاس
صابر جان دقیقا یادم نیست ولی تو یکی از فریمورها قسمت فرکانس ها رو میشد دونه دونه کنارشون تیک زد وانتخابشون کرد ولی در این نسخه های وب دیگه اون گزینه تیک وجود نداره ایا امکانش هست بشه اون حالت در این نسخه فعال بشه
چه فرقی داره تیک بزنی یا از لیست کشویی انتخاب کنی ؟ مهم اینه انتخاب کنی و استفاده کنی و تمام .
صابر جان اونجوری میشد چند تا رو همزمان با هم انتخاب کرد ولی اینجا فقط باند 1800 و 2600 رو میشه با هم انتخاب کرد که اونم تو یک گزینه است مثلا الان های وب رو باند (800) و (1800) داره دیتا میده و این رو نمیشه تجمیع کرد به این دلیل گفتم ولی اگر به صورت تیک بود راحت میشد انتخاب کرد درسته اکثر اپراتورها رو باند 1800 و 2600 دیتا میدن برای 4g ولی الان که های وب داره رو 1800 و 800 دیتا میده دیگه عملا اون تجمیع 1800 و 2600 به درد سیم کارت های وب نمیخوره اینجاست که باید دست کاربر تو انتخاب باند باز باشه
برادر عزیزم این مودم ca نداره و تجمیع نمیکنه اون 1800+2600 رو هم فقط برا دلخوشی و اصرار دوستان گذاشتیم ( این دو باهم در مودم b612 یعنی حالت fdd only ) . مگر نه میخوای 1800+2600+800 رو برات درست کنم بشه مثل ساندویچ مخلوطاون وب یو ای تو توضیحات گفتم برا مودم b618 بود یک مودم کامل و دارای ca+mimo4 و سرور تمامی مودم ها و برا همین قابلیت انتخاب و میکس چند تا باند رو داشت و رو مودم b612 اصلا کارایی نداره و نمایشی هست . کلا گزینه تجمیع و میکس رو در این مودم بی خیال بشید و اگر هم خیلی دنبال این مسئله هستید یک عدد b618 خریداری کنید و حالشو ببرید .
یک نکته هم در مورد های وب بگم الان بیشتر مناطق ایران دیگه نمیشه با سیم کارت ایرانسل یا همراه اول یا رایتل رومینگ کرد و از شبکه های وب رو اونها استفاده کرد و جلوی اونم بستن . و ریجیستر نمیکنه .
Last edited by saber73; 11-04-2019 at 20:23.
ممنون از راهنمایی صابر جان این رنگ بنفش رو نمیشه عوض کنی و همون تم اصلی هواوی روش باشه
بله میشه . متاسفانه مودم رو فروختم و دسترسی به مودم دیگه ای هم ندارم . اگر به دستم برسه از این مودم سعی میکنم فریمور رو ویرایش و رنگ بنفش رو حذف کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)