تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 212 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قاعدتا نباید مربوط به پینگ داخلی باشه .درست وقتی داده از ایران خارج میشه یهو پینگ پلکانی میره بالا
    به شدت ربط داره!

واسه پینگ خارجی خوب باید داده تا سرور داخلی با کمترین تاخیر بره تا از اونجا هم با کمترین تاخیر خارج بشه!

مثلا اگر پینگ داخلی 80 باشه امکان نداره پینگ خارجی زیر 160 باشه!

واسه همینه سرویس های کاهش پینگ که مثلا مستقر در تهران هستن تاثیر خوبی میزارن اما اگر پینگ داخلی یوزر بالا باشه هیچ تاثیری ندارن چون اساسا اون سرویس ها فقط پینگ خارجی رو کم می کنن و تاثیری رو داخلی ندارند مگر داحلی از طرف isp کم بشه .

یعنی اگر کسی سرویس کاهش پینگ بخره ولی پینگ داخلیش بالا باشه هیچ تاثیری نداره .

الان من که پینگ داخلیم 40 هست هیچ جوره و با هیچ سروری نمی تونم بیارمش پایین مگر از طرف isp تغییر کنه .

مال من اولش داخلی 80 بود پینگ حارجی 170 بعد که داخلی اومد رو 40 پینگ خارجی شد 110!
    Last edited by George Shelly; 12-03-2018 at 12:18.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

قاعدتا نباید مربوط به پینگ داخلی باشه .درست وقتی داده از ایران خارج میشه یهو پینگ پلکانی میره بالا
    دیده بان کاملا تست کردم هیچیش نرمال نبود تخلیه زدم

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به شدت ربط داره!

واسه پینگ خارجی خوب باید داده تا سرور داخلی با کمترین تاخیر بره تا از اونجا هم با کمترین تاخیر خارج بشه!

مثلا اگر پینگ داخلی 80 باشه امکان نداره پینگ خارجی زیر 160 باشه!

واسه همینه سرویس های کاهش پینگ که مثلا مستقر در تهران هستن تاثیر خوبی میزارن اما اگر پینگ داخلی یوزر بالا باشه هیچ تاثیری ندارن چون اساسا اون سرویس ها فقط پینگ خارجی رو کم می کنن و تاثیری رو داخلی ندارند مگر داحلی از طرف isp کم بشه .

یعنی اگر کسی سرویس کاهش پینگ بخره ولی پینگ داخلیش بالا باشه هیچ تاثیری نداره .

الان من که پینگ داخلیم 40 هست هیچ جوره و با هیچ سروری نمی تونم بیارمش پایین مگر از طرف isp تغییر کنه .

مال من اولش داخلی 80 بود پینگ حارجی 170 بعد که داخلی اومد رو 40 پینگ خارجی شد 110!
    الان اون ip داخلی که گذاشتین برا من پینگش 17 هست ولی تو بتل 1 پینگم شده 100.داخل مشکل نداریم مشکل داده هایی هستش که میره بیرون مرز و n تا نهاد وجود دارن که همشون باید نحوه اسب سواری من تو بتل 1 رو باید پردازش کنن و اگه خلاف امنیت ملی نباشه میزارن رد شه

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان اون ip داخلی که گذاشتین برا من پینگش 17 هست ولی تو بتل 1 پینگم شده 100.داخل مشکل نداریم مشکل داده هایی هستش که میره بیرون مرز و n تا نهاد وجود دارن که همشون باید نحوه اسب سواری من تو بتل 1 رو باید پردازش کنن و اگه خلاف امنیت ملی نباشه میزارن رد شه
    پینگ کلی مجموع پینگ داخلی و خارجی هست!
    نمیشه شما پینگ داخلیت 90 باشه بعد پینگ حارجیت مثلا با 8.8.8.8 زیر 100 باشه! اصلا امکان نداره! چون این دو بهم ربط مستقیم دارند!
    شما فاصله تا با Gateway رو در نظر نمیگیری ؟
    این وسط دیتا از کلی روتر رد میشه تا برسه سر gateway که خودشون کلی ip دارند و زمان تاخیر!
    اگر trace بگیری قشنگ معلومه!
    تا اینجا داخله!
    مثلا اگر اوضاع نرمال باشه بین 10 تا 20 هست متوسط بین 20 تا 40 و 40 به بالا یعنی خیلی خراب!
    شما اگر دقت کنی وقتی مثلا سرویس میگیری که روش گیمینگ فعال نیست اگر پینگ داخلی بگیری می بینی که حدود 40 هست یا حتی بدتر! اما به محض اینکه سرویس گیم (interleave) برات فعال میشه میاد زیر 20!
    اصلا یکی از دلایلی که تو این چند سال اخیر پینگ خیلی بهتر شده و دیگه مثل قبل معضل نیست همین حل مشکلات مربوط به شبکه داخلی هست! و البته تعییر مسیر ترانزیت دیتا از سمت شاخ افریقا به سمت مسیرای دیگه!
    بازم میگم اگر پینگ داخلیت خراب باشه بهترین سرویس کاهش پینگ رو هم بگیری هیچ بهبودی نخواهی دید!
    اگر باور نداری از کسایی که سرویس کاهش پینگ میفروشن بپرس!
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من با سایت تابناک هست که نه بده نه خوبه!متوسطه!
    اگر بیاد زیر 20 پینگ حارجی میاد زیر 100!
    پینگ داخلی شما خیلی مناسبه واسه همین پینگ خارجیت 100 یا کمتره!
    Last edited by George Shelly; 12-03-2018 at 16:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

نمیشه شما پینگ داخلیت 90 باشه بعد پینگ حارجیت مثلا با 8.8.8.8 زیر 100 باشه! اصلا امکان نداره! چون این دو بهم ربط مستقیم دارند!
    این وسط دیتا از کلی روتر رد میشه تا برسه سر gateway که خودشون کلی ip دارند و زمان تاخیر!
    تا اینجا داخله!
    مثلا اگر اوضاع نرمال باشه بین 10 تا 20 هست متوسط بین 20 تا 40 و 40 به بالا یعنی خیلی خراب!
    شما اگر دقت کنی وقتی مثلا سرویس میگیری که روش گیمینگ فعال نیست اگر پینگ داخلی بگیری می بینی که حدود 40 هست یا حتی بدتر! اما به محض اینکه سرویس گیم (interleave) برات فعال میشه میاد زیر 20!
    اصلا یکی از دلایلی که تو این چند سال اخیر پینگ خیلی بهتر شده و دیگه مثل قبل معضل نیست همین حل مشکلات مربوط به شبکه داخلی هست! و البته تعییر مسیر ترانزیت دیتا از سمت شاخ افریقا به سمت مسیرای دیگه!
    بازم میگم اگر پینگ داخلیت خراب باشه بهترین سرویس کاهش پینگ رو هم بگیری هیچ بهبودی نخواهی دید!
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من با سایت تابناک هست که نه بده نه خوبه!متوسطه!
    من حرفت رو تایید میکنم
    من پینگم حدود 150 ه با 4.2.2.4 ولی چند هفته پیش اینترنت شبکه داخلی مشکل داشت تا 400 هم رفت با کاهش پینگ پایین نمیومد
    البته درسته که مشکلاتی که سر بین الملل ایران هست هیچ جای دیگه نیست
    Last edited by shayan10-10; 12-03-2018 at 18:02.

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تا اینجا داخله!
    دوست عزیز منظور من این نبود که به پینگ داخلی ربطی نداره,منظورم اینه که مشکل اصلی پینگ فضاییمون وقتی اتفاق میفته که داده میخاد به سرور خارجی وصل بشه.وگرنه من تو بتل پینگ ۶۰ رو هم تجربه کردم ولی اینا مدام دارن اون وسط گندکاری میکنن

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من زنگ زدم
    آپلودم رو از 2 مگ
    گذاشتن رو 700
    تا snr
    دانلودم بره بالا!
    در این حالت کشش خط شد 21 مگ و ریت خط 17357 ولی چون کاهش پینگ رو فعال کرد کشش شد 18616.
    واسه من اینطوری بهتره چون اپلود نیاز ندارم

Last edited by George Shelly; 12-03-2018 at 19:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

من زنگ زدم
    آپلودم رو از 2 مگ
    گذاشتن رو 700
    تا snr
    دانلودم بره بالا!
    در این حالت کشش خط شد 21 مگ و ریت خط 17357 ولی چون کاهش پینگ رو فعال کرد کشش شد 18616.
    واسه من اینطوری بهتره چون اپلود نیاز ندارم

وجدانی تو خواب هم نمیدیدیم انترنت ارزون بشه . یادتون هست مخابرات 2 مگ نامحدود میداد 75 بعدش هم نامحدودش رو برداشت تا 512 بیشتر نمیداد بعد هم کلا حذف کرد. الان 80 تومن میدی اندازه 3 مگ نامحدود حجم میگیری با سرعت 16 مگ این یعنی اینترنت ارزون شده به نسبت قبل/.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وجدانی تو خواب هم نمیدیدیم انترنت ارزون بشه . یادتون هست مخابرات 2 مگ نامحدود میداد 75 بعدش هم نامحدودش رو برداشت تا 512 بیشتر نمیداد بعد هم کلا حذف کرد. الان 80 تومن میدی اندازه 3 مگ نامحدود حجم میگیری با سرعت 16 مگ این یعنی اینترنت ارزون شده به نسبت قبل/.
    آره ، ولی من به هیچ کدوم از کارای اینا خوشبین نیستم!
    من فکر می کنم تنها دلیلی که باعث شد اینا این طرح ها حدید رو بدن جلوگیری از ورشکستگی شرکت های pap هست چون درصد زیادی از مردم از طریق موبایل از نت استفاده می کنن به خصوص تو شهرستان ها و روستاها به دلیل نبود زیرساخت مناسب .
    ADSL اصلا در مقابل موبایل کاربراش به حساب نمیان از نظر تعداد.
    ولی در کل خیلی خوب شده واسه امثال من... من قبلا 100 به های وب میدادم ته تهش 120 گیگ گیرم میومد اونم باید هر روز تراکنش انجام میدادم اما الان 2 ترا بین ال دارم + 2 ترا داخلی نمی دونم چیکار کنم باهاش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چی داری میگی داداش. تا زمانی که پهنای باندی که خریده ای رو بطور کامل بهت اختصاص ندن در واقع در مقایسه با عرف جهانی هیچ کار درستی انجام نشده. اینها همچنان پهنای باند رو به چند کاربر می فروشن و من حدس می زنم اگر تعداد کاربرای adsl بیشتر بشه این مورد خودش رو بیشتر نشون خواهد داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •