تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 58 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فقط مخابرات یزد رو ببینید چی گفته

• تمامی حجم های ارائه شده به صورت تفکیک ترافیک داخلی از بین الملل و با ضریب 1 به 2 در مصرف می باشد. یعنی هر گیگ استفاده از اینترنت بین الملل 2 گیگ در نظر گرفته می شود و هرگیگ ترافیک استفاده شده از اینتنرت داخلی همان یک گیگ محاسبه می گردد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا خوبه واسه شما سایت داره اینجا سایتش ترکیده هیچی نمیاد و تو کانال تلگرامش دیدم

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی *K!nG*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

مخابرات قزوین لیست قیمت گذاشته ولی حرفی از تفکیک و این چیزا نزده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داخل پنل کاربری هم نوشته که ترافیک داخلی با ضریب نیم از کل ترافیک کم میشه

3. این کاربر از *K!nG* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سرویس های جدید به پنل مخابرات اضافه شده و قابل خریدن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بعضیا نمیدونم چرا اینقدر عجله دارن !
    طرف هنوز هیچی نشده تو 72 ساعت 2 جا ثبت نام کرد و شرکت عوض کرد ( اسم نمیبرم ولی هستن رفتن دیده بان صبح نشده رفتن فن آوا )
    هنوز خیلی زوده واسه تست این سرویس ها

وزارت خونه یه تاریخی رو داد واسه ارائه سرویس های جدید و شرکت ها هم طبق قیمت پیشنهادی رو سرعت مورد نظر حجم مطابق رو ارائه دادن
    اکثرا هم لیست مشابه دارن بجز چنتا شرکت
    و هر روز هم میبینید دارن تغییرات میدن چون واقعا نمیدونن دارن چیکار میکنن

حداقل باید 1 ماه صبر کرد تا از این طرح ها استفاده بشه و شرکت ها قیمت های متنوع تری بدن ( سرعت بالا ترافیک کم )
    و احتمال هم داره واسه پر مصرف ها باز هم ترافیک بهتری ارائه بشه ( شاید )
    خیلی زوده واسه ثبت نام و تغییر شرکت
    حتی وزارت خونه هم از 10 آذر زمان اجرایی رو برد 12 آذر واسه تغییرات نهایی

باید صبر کرد تا شرکت ها حساب و کتاب دستشون بیاد و با توجه به سود و ضررشون طرح های تشویقی و .... هم اضافه کنن
    فعلا طبق دستور فقط اجرایی کردن تا عقب نمونن

خیلی زوده واسه تغییر شرکت و قضاوت
    اگرچه همین هم مذخرفه ولی خب باید صبر کرد تا شاید شرکت ها پلن های متنوع تری بدن واسه مشترکین مختلف
    Last edited by albertxx; 04-12-2017 at 23:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بعضیا نمیدونم چرا اینقدر عجله دارن !
    طرف هنوز هیچی نشده تو 72 ساعت 2 جا ثبت نام کرد و شرکت عوض کرد ( اسم نمیبرم ولی هستن رفتن دیده بان صبح نشده رفتن فن آوا )
    هنوز خیلی زوده واسه تست این سرویس ها

وزارت خونه یه تاریخی رو داد واسه ارائه سرویس های جدید و شرکت ها هم طبق قیمت پیشنهادی رو سرعت مورد نظر حجم مطابق رو ارائه دادن
    اکثرا هم لیست مشابه دارن بجز چنتا شرکت
    و هر روز هم میبینید دارن تغییرات میدن چون واقعا نمیدونن دارن چیکار میکنن

حداقل باید 1 ماه صبر کرد تا از این طرح ها استفاده بشه و شرکت ها قیمت های متنوع تری بدن ( سرعت بالا ترافیک کم )
    و احتمال هم داره واسه پر مصرف ها باز هم ترافیک بهتری ارائه بشه ( شاید )
    خیلی زوده واسه ثبت نام و تغییر شرکت
    حتی وزارت خونه هم از 10 آذر زمان اجرایی رو برد 12 آذر واسه تغییرات نهایی

باید صبر کرد تا شرکت ها حساب و کتاب دستشون بیاد و با توجه به سود و ضررشون طرح های تشویقی و .... هم اضافه کنن
    فعلا طبق دستور فقط اجرایی کردن تا عقب نمونن

خیلی زوده واسه تغییر شرکت و قضاوت
    اگرچه همین هم مذخرفه ولی خب باید صبر کرد تا شاید شرکت ها پلن های متنوع تری بدن واسه مشترکین مختلف
    من که فعلا در حاله تحقیقم ببینم کدوم بهتره ....نه دیگه سرویسی تغییر نمی کنه چون همون موقع هم که تغییر کردن بخاطر اخطار وزیر بود . الانم که دیگه وارد پنل شده یعنی وزیر تایید کرده و طرح ها اکی شده حالا ملت هم هر چی می خوان اعتراض کنن دیگه تموم شد .
    من مشکلم فعلا با پینگه . این حل بشه شرکت عوض می کنم ولی خوب فعلا به نتیجه ای نرسیدم .

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوش به حال شما دوستان.. تهران مخابرات لطیفی یکی از داغونترین مراکز ایرانه. Attainable rate 5200kb/s !!!! ما حالا حالا ها گیر مبین نت هستیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همین یکی دو هفته پیش طرح خریدم از مخابرات 100 گیگ 70هزار تومن یک ساله با سرعت 8 مگ با شبانه رایگان.حساب کنی گیگی 700 تومن شده حالا زمان یک سالش و شبانش به کنار.بعد الان بعضیاتون چطور میگید این طرحها ارزون شده؟ الان با این بسته های جدید ایا بازم یکساله 100گیگ حجم با سرعت 8 مگ با شبانه رایگان و میدن 70 تومن واقعا؟نخیر. با این کار فقط میخوان بحث اینترانت رو جلو ببرن.رقابت وقتی ایجاد میشه ک هم قیمت ارزون بشه هم کیفیت بالا ولی اگه توجه کنید میبینید ک قیمتها همه یکی هست فقط حجمها و سرعتها متغیر.مثل این میمونه بری خرید بری دوتا فروشگاه کنار هم بخوای لباس بخری اولی بگه من این لباسو 12500 بهت میدم فروشگاه دومی بگه من دوتاشو 12500 میدم حالا بیا و بهش بگو اقا من یکی لازم دارم ولی درجواب بگه پس برو از همون فروشگاه اولی یکی بخر ما اینجا دوتا دوتا میفروشیم.توجه کنید این یعنی خالی کردن جیب مشتری

10. 2 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همین یکی دو هفته پیش طرح خریدم از مخابرات 100 گیگ 70هزار تومن یک ساله با سرعت 8 مگ با شبانه رایگان.حساب کنی گیگی 700 تومن شده حالا زمان یک سالش و شبانش به کنار.بعد الان بعضیاتون چطور میگید این طرحها ارزون شده؟ الان با این بسته های جدید ایا بازم یکساله 100گیگ حجم با سرعت 8 مگ با شبانه رایگان و میدن 70 تومن واقعا؟نخیر. با این کار فقط میخوان بحث اینترانت رو جلو ببرن.رقابت وقتی ایجاد میشه ک هم قیمت ارزون بشه هم کیفیت بالا ولی اگه توجه کنید میبینید ک قیمتها همه یکی هست فقط حجمها و سرعتها متغیر.مثل این میمونه بری خرید بری دوتا فروشگاه کنار هم بخوای لباس بخری اولی بگه من این لباسو 12500 بهت میدم فروشگاه دومی بگه من دوتاشو 12500 میدم حالا بیا و بهش بگو اقا من یکی لازم دارم ولی درجواب بگه پس برو از همون فروشگاه اولی یکی بخر ما اینجا دوتا دوتا میفروشیم.توجه کنید این یعنی خالی کردن جیب مشتری
    از مخابرات کجا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این طرحاشون فقط خالی کردن جیب مشتری هست و5برابر کردن هزینه اینترنت کاربر
    کجاش ارزونه تعرفه سال94-95 روببین10برابر ارزونتر نسبت به طرحهای الانه
    تو روستاها وشهرهای کوچیک که کلا باید درشو گل بگیرن این شرکتا چون پولی نیست که ملت خرج نت بکنن
    همین الان من واسه نزدیک به100نفر شارژ حجمی وزمانی میکردم اونم نهایت50تومن واسه یکسال میدادن
    الان همه میگن ما نمیخوایم ماهی 12تومن از کجا بیاریم
    طرح2ساله109تومن با شبانه رایگان هر شب3گیگ کجا اونم سرعت تا16مگابیت بازه
    این طرحهای 512 کیلو بیت کجا
    100برابر گرون کردن وسرعت هم همون مقدار اوردن پایین
    دیدن ملت مجبورن بگیرن
    Last edited by mr1987; 05-12-2017 at 12:21.

13. 2 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

این طرحاشون فقط خالی کردن جیب مشتری هست و5برابر کردن هزینه اینترنت کاربر
    کجاش ارزونه تعرفه سال94-95 روببین10برابر ارزونتر نسبت به طرحهای الانه
    تو روستاها وشهرهای کوچیک که کلا باید درشو گل بگیرن این شرکتا چون پولی نیست که ملت خرج نت بکنن
    همین الان من واسه نزدیک به100نفر شارژ حجمی وزمانی میکردم اونم نهایت50تومن واسه یکسال میدادن
    الان همه میگن ما نمیخوایم ماهی 12تومن از کجا بیاریم
    طرح2ساله109تومن با شبانه رایگان هر شب3گیگ کجا اونم سرعت تا16مگابیت بازه
    این طرحهای 512 کیلو بیت کجا
    100برابر گرون کردن وسرعت هم همون مقدار اوردن پایین
    دیدن ملت مجبورن بگیرن
    داداش شماها از اینترنت نخودی استفاده میکنی واسه 2 سال یهو میگیری ما که 24 پای اینترنتیم این طرحا خیلی به صرفه تره با توجه به این تعرفه ها

15. 2 کاربر از bernybeast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •