قطعا باید همچین امکانی رو داشته باشه. ولی سرعت ۳۰۰ رو در اینده ای نزدیک روش میگیرید، نه الان. الان مثل مودم های دیگه عمل میکنه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
قطعا باید همچین امکانی رو داشته باشه. ولی سرعت ۳۰۰ رو در اینده ای نزدیک روش میگیرید، نه الان. الان مثل مودم های دیگه عمل میکنه.
دوستان یه پرسشی که برام به وجود اومده به طور مثال گوشی من از وایفا acپشتیبانی نمیکنه با این وجود یعنی اگه من B525بگیرم که تجمیع داره برام تو دریافت سرعت فرقی نمیکنه یعنی حتما باید acداشته باشی تا سرعتای بالا بگیری مگه نه اینکه تو همون Nهم تا ۱۵۰میشه گرفت مگه نهایت سرعتی که حتی با تجمیع تو ایران بشه بهش دست یافت بیشتر از ۱۵۰مگ میشه ؟
در کل واسه کسایی که گوشیشون از ac پشتیبانی نمیکنه وفقط هم از وایفا میخوان استفاده کنن خرید B525 توصیه میشه یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بله توصیه میشه، سرعت ۳۰۰ در واقع حداکثر به ۸۰ یا ۱۰۰ میرسه معمولا و سرعت وایفای هم همینطور،
ولی برای این میگن cat6 باید وایفای ac داشته باشه، چون کاهش سرعت وایفای ۳۰۰ خیلی بیشتر از lte 300 هست.
و ممکنه lte 300 تا ۲۵۰ هم بره، ولی امکان نداره وایفای ۳۰۰ هیچوقت تا اینجاها برسه.
به توضیحات بالای دوست گرامی اضافه کنم که مودم b525 از سیم کارت TD-LTE ثابت هم پشتیبانی می کنه، این سیم کارت روش تست کردم.
بله ولی نه از tdd ایرانسل.
فرکانس ۳۵۰۰ رو پشتیبانی نمیکنه
ولی میتونید برای tdd شاتل موبایل ازش استفاه کنید.
هنوز نیومده که چیرو تست کردین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
امید وارم که هیچ وقت هم نیاد![]()
این مودم سیم کارتی که روش هست برای FDD , TDD هست؟ برای هر دوش کار می کنه؟
این FD-M60 رو هم تست کنید لطفا
من که ایرانسل انداختم جواب نداد
- - - Updated - - -
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)