تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 91 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

واقعا انتقال ماتیچ‌به منچستر یکی از احمقانه ترین اتفاقات فصل نقل و انتقالاته.با حرفای دوستمون اقا وحید کاملا موافقم با این اماده سازی و خرجهای وحشتناک دو تیم منچستر ما این فصل فقط برا سهمیه خواهیم جنگید.چاره ای نیست باید سوخت و ساخت شاید یه روزی یه فوتبالی ونه تاجر این باشگاه رو بخره.
    بازی با اینتر رو دیدم هر چند دوستانه بود ولی واقعا فاجعه بودبم.تیم حتی یه فرصت گل درست و حسابی نتونست ایجاد کنه.سالی که نکوست از بهارش پیداست
    من به شخصه نمیتونم به کنته اعتراضی داشته باشم بابا اون بدبختم تا یه جایی حرفش میره و نمیتونه جلو یه گروه تاجر که فقط به فکر جیبشون هستن مقاومت کنه.
    بیشترین ناراحتی من شخصا به اون مورینیوی ملعون بر میگرده که این فصل باز به خاطر بی عرضگی ما قراره عرضه اندام کنه.خدا لعننت کنه ابرا مویچ و دار و دستشو

2. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

مسخره ترین قسمت انتقال ماتیچ به یونایتد اینه که اینا دوباره مثل انتقال چک به آرسنال، اومدن گفتن برای اینکه به ماتیچ حسن نیت نشون دادیم و گذاشتیم بره یونایتد !! ---- به اون حسن نیتتون، مورینیو و ونگر الان بیلاخ هم به اینا نمیدن چه برسه به اینکه بازیکن بدن، با اینکه از ماتیچ خوشم نمیاد ولی هافبک سه نفره هررا، ماتیچ و پوگبا واقعا ترسناکه.

4. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

مسخره ترین قسمت انتقال ماتیچ به یونایتد اینه که اینا دوباره مثل انتقال چک به آرسنال، اومدن گفتن برای اینکه به ماتیچ حسن نیت نشون دادیم و گذاشتیم بره یونایتد !! ---- به اون حسن نیتتون، مورینیو و ونگر الان بیلاخ هم به اینا نمیدن چه برسه به اینکه بازیکن بدن، با اینکه از ماتیچ خوشم نمیاد ولی هافبک سه نفره هررا، ماتیچ و پوگبا واقعا ترسناکه.

6. این کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نمیدونم چرا این حسن نیتا فقط برا ماست.مثلا سیتی برا حسن نیت دی بروین رو به ما بده یا خود منچستر ماتا رو بده به ما.واقعا این تیم مدیریت مسخره ترین ادمایی هستن که دیدم.بهتربن فرصت بود با عددی حدود ۳۰ تا به همراه ماتیچ ساندرو رو بگیریم.اینا بیشتر به فکر تیمای دیگن تا خودمون.دیگه این قضیه کاملا واضحه.
    هنوز که هنوزه دلم برا پتر چک می سوزه یا دی بروین خدا لعمت کنه باعث و با نیشو.بالخره اون مورینیوی پلید یه روز جواب این نامردیاشو پس خواهد داد.

8. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسی گران ترین مدافع تاریخ را جذب می کند؟

آبی های لندن دوباره برای خرید الکس ساندرو، مدافع برزیلی یوونتوس با این تیم وارد مذاکره شده اند.

به گزارش "ورزش سه"، از ابتدای تابستان اخبار و شایعات زیادی در مورد تمایل کونته به جذب ساندرو منتشر شده بود و حتی این شایعات تا مرز توافق نهایی نیز پیش رفت اما همه چیز به یکباره متوقف شد تا چلسی نیز برای جذب دانیلو، مدافع رئال اقدام کند.
    اما با پیوستن دانیلو به سیتی، سران چلسی یک بار دیگر برای جذب ساندرو پیش قدم شده اند و این بار و طبق اخبار کالچو مرکاتو اخبار حاکی از پیشنهاد 70 میلیون یورویی چلسی برای ساندرو است. اگر این انتقال رخ بدهد، ساندرو بالاتر از بازیکنانی چون کایل واکر و مندی که تابستان امسال راهی سیتی شدند، به گران ترین مدافع تاریخ فوتبال تبدیل خواهد شد.

10. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آنتونیو کنته درباره موراتا :

"ما برای آلوارو پول زیادی پرداخت نکردیم. این مبلغ بین 50 تا 60 (58) میلیون پوند بود. اگر این مبلغ را با دیگر بازیکنان مقایسه کنید. میتوانید تفاوت را ببیند."

"-آیا موراتا به خاطر قیمتش فشاری احساس میکنه ؟

+ "نه.ما در حال برنامه ریزی برای شروع فصل خود هستیم و آلوارو تنها چند روز با ما بوده است"

"مطمئنا او یک بازیکن جوان و خوبی است. یک بازیکن آینده دار برای چلسی است. او تلاش میکند تا در چلسی بهترین باشد."

"من از تلاش و تعهد و اراده او برای فهمیدن ایده ما در فوتبال بسیار خوشحال هستم."

"آلوارو هنوز نیاز به پیشرفت دارد. او نیاز به بهبود وضعیت فیزیکی خود دارد تا ایده ما در فوتبال را درک کند اما مطمئنا او به سختی تمرین میکند تا زودتر بهبود یابد. فقط شش روز به اولین بازی رسمی ما مقابل آرسنال در کامیونتی شیلد باقی مانده و پس از آن لیگ شروع میشود."

"من به طور ویژه به دنبال بهبود عملکرد او وقتی توپ را در اختیار داریم هستم. او فقط چند روز با ما بوده است در حالیکه بازیکن های دیگه به خوبی ایده های فوتبالی ما رو میدونند"

"آیا برای او مهمه گل اولین گل خودش رو بزنه ؟ بله. ولی در مقابل اینتر او در پست شماره 9 بازی نکرد بلکه در پست شماره 10 بازی کرد."

"اما برای من در این لحظه لازم است که او در آنجا بازی کند زیرا با بازیکنان دیگری نداریم!!"

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وضعیت نقل و انتقالات چلسی از نگاه دیلی میل :

خروجی های چلسی در سال 2017 :

اسکار(شانگهای) ایوانوویچ (زنیت) میکل (تیانجین) آکه،بگویچ(بورنموث) برتراند ترائوره(لیون) چالوبا(واتفورد) اتسو(نیوکاسل) جان تری(استون ویلا) سولانکی (لیورپول)
    کاستا و ماتیچ (احتمالی)

خروجی هایی که به لیگ برتر به صورت قرضی پیوسته اند :

زوما(استوک) آبراهام(سوانزی) پالمر(هادرزسفیلد) براون(برایتون) لوفتوس چیک(کریستال پالاس)

ورودی های چلسی :

کابایرو(آزاد) رودیگر(رم) باکایوکو (موناکو) موراتا (رئال مادرید)
    کریستینسن (پایان دوره قرضی در گلادباخ)

چلسی 17 خروجی داشته است و فقط 5 ورودی!
    این تیم در حال حاظر تعداد بازیکنان با تجربه کمی در اختیار دارد و باید دید که تا آخر نقل و انتقالات چه خواهد شد!

در دیدار مقابل آرسنال در کامیونتی شیلد آنتونیو کنته، موزس را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت و باید دید چه کار خواهد کرد. آن ها روی نیمکت موسوندا و بوگا را در اختیار دارند که در پیش فصل عملکرد خوبی به نمایش گذاشته اند.
    Last edited by vahidreza2007; 31-07-2017 at 18:49.

13. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ماتیچ به یونایتد پیوست (عکس)

نمانیا ماتیچ، هافبک صرب و سابق چلسی رسما به منچستریونایتد پیوست.

رسمی : نمانیا ماتیچ با قراردادی سه ساله به منچستر یونایتد پیوست .

مبلغ این انتقال 40 میلیون پوند است !

پ ن : نه تنها تیم خودمون تقویت نمیشه رقبامون رو هم تقویت میکنیم ! قشنگ مشخصه ابرامويچ كمر بسته به خار و ذليل كردن چلسي تو فصل اينده ! قشنگ زنگ تفريح تيم هاي بزرگ انگليس ميشيم ببنيد كي گفتم ! كونته سهله بزرگتر از كونته هم با اين نفرات و اون شيوه بازي كه ديگه همه از بر شدن فصل بعد هيچ كاري نميتونه بكنه ! قشنگ يادمه مورينيو هم اون سال كه گند زد تو تيم تو پيش فصل گفته بود مهم بازيكن خريدن نيست و سخت كوشيه و به حرفش هم عمل كرد و با سخت كوشي تيم قهرمان رو 10 ام جدول كرد ! امسال هم همچين چيزي منتظرمون هستش !

حالا كه اينطوره كاش هازارد رو هم بديم بارسا حداقل يكي از تيم هاي مورد علاقم تقويت بشه بعد رفتن نيمار ! از ابرامويچ بي گرم نميشه ! تو كل دنيا يه تيم باشه به رقيب مستقيمش بازيكن ميفروشه اون چلسيه ! تو كل دنيا يه تيم باشه به تيميكه وقتي ازش بازيكن ميخواد و بهش نميفروشه و پشمم حساب نميكنه اونو ولي دو دستي مياد بهش به صورت قرضي بازيكن ميفروشه چلسيه !

15. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رسمی؛ نمانیا ماتیچ به منچستریونایتد پیوست (عکس)

نمانیا ماتیچ، هافبک صرب و سابق چلسی رسما به منچستریونایتد پیوست.

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه منچستریونایتد لحظاتی پیش رسما اعلام کرد که ماتیچ با قراردادی 3 ساله و با امکان یک سال تمدید به یونایتد ملحق شد. ماتیچ در این خصوص گفت: "از پیوستن به یونایتد بسیار خوشحال هستم. کار کردن دوباره با مورینیو فرصتی بود که من نمی توانستم از دست بدهم. من از دوران حضور در چلسی لذت بردم و به همین دلیل باید از این باشگاه و هوادارانش به علت حمایت هایشان تشکر کنم. نمی توانم برای دیدن همبازی های جدیدم و شرکت در تمرینات صبر کنم. در مقطع هیجان انگیزی قرار داریم و من مشتاقم که در تاریخ سازی این باشگاه نقش خود را ایفا کنم."

17. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

چه خبر خوبی هم اساتید به مورینیو دادن، دو هفته قبل شروع فصل هافبک مدنظرش رو بهش دادن که تو تمرینات قبل فصل هم باشه، خودمون هم که مهم نیست اصلا، مهم اینه که با حراج بازیکنهای چلسی، جیب خودشون رو پر کنن.

19. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •