تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 53 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 530

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2018

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محمود جان این دوست عزیزمون یه عکس مافوق کیفیت گذاشته فقط از ایشونم بپرس که این عکس توی روز هست یا شب خواستی فصل رو هم بپرس که زمستونه یا تابستونه شایدم بهار و شایدم پاییز. بازی بین دو تیم زرد و سفید هست که می تونید از آقای جواد خیابانی صحت و صقم این مطلب رو جویا باشید. دم سازنده این عکس هم گرم که زیر هر دو نوشته کدوم مال واقعیته کدوم بازی چون میشه جابجا هم نوشت چون حتی میشه گفت هر دو مال واقعیته و یا بر عکس میشه ادعا کرد هر دو گیم هستند. زیرکانه این عکس کیفیتش رو آوردن پایین که به مراد دلش برسه سازنده اش آخه این مقایسه اس یا خود تحویل گیری به سبک کونامی؟ باور کنید اگه همین خود تحویل گیری رو فیفا می خواست انجام بده الان حرف اول رو نمی زد دقیقا مشکل کونامی همینه مشکلی که طرفداران متعصبش هم دارن با یه عکس روتوش شده و بی نهایت کم کیفیت مقایسه انجام می دن و با افتخار توی فروم قرار می دن. فیفا درست وقتی که همه رو نا امید کرد حدود هشت سال پیش یه تحول اساسی ایجاد کرد. قبول کرد که مسیرش به سمت نابودیه و راه موفقیت رو پیدا کرد. اون چند تا فن فیفا هم فیفا رو رها کردن و همین نسخه درمان فیفا بود. ولی تا وقتی طرفداران متعصب PES که ایراداتش رو هم به پای نکات مثبت PES می ذارن نخواهند گذاشت کونامی به موفقیت دست پیدا کنه.
    پر واضحه که تعصب چیزیه که از بین نمی ره و منم و یا هیچ کسی نه می تونه و نه اجازه داره که این انتظار رو داشته باشه که تعصب از بین بره. که اگه نگاه تعصبی وجود نداشت به عکسی به اون واضحی که گذاشتم نوشتی توی روز هست یا شب و زیر عکس بدون کیفتی که حتی تشخیص اینکه مربوط به واقعیت هستند یا گیم تشکر زدی
    موفق باشید دوستان گلم

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

محمود جان این دوست عزیزمون یه عکس مافوق کیفیت گذاشته فقط از ایشونم بپرس که این عکس توی روز هست یا شب خواستی فصل رو هم بپرس که زمستونه یا تابستونه شایدم بهار و شایدم پاییز. بازی بین دو تیم زرد و سفید هست که می تونید از آقای جواد خیابانی صحت و صقم این مطلب رو جویا باشید. دم سازنده این عکس هم گرم که زیر هر دو نوشته کدوم مال واقعیته کدوم بازی چون میشه جابجا هم نوشت چون حتی میشه گفت هر دو مال واقعیته و یا بر عکس میشه ادعا کرد هر دو گیم هستند. زیرکانه این عکس کیفیتش رو آوردن پایین که به مراد دلش برسه سازنده اش آخه این مقایسه اس یا خود تحویل گیری به سبک کونامی؟ باور کنید اگه همین خود تحویل گیری رو فیفا می خواست انجام بده الان حرف اول رو نمی زد دقیقا مشکل کونامی همینه مشکلی که طرفداران متعصبش هم دارن با یه عکس روتوش شده و بی نهایت کم کیفیت مقایسه انجام می دن و با افتخار توی فروم قرار می دن. فیفا درست وقتی که همه رو نا امید کرد حدود هشت سال پیش یه تحول اساسی ایجاد کرد. قبول کرد که مسیرش به سمت نابودیه و راه موفقیت رو پیدا کرد. اون چند تا فن فیفا هم فیفا رو رها کردن و همین نسخه درمان فیفا بود. ولی تا وقتی طرفداران متعصب PES که ایراداتش رو هم به پای نکات مثبت PES می ذارن نخواهند گذاشت کونامی به موفقیت دست پیدا کنه.
    پر واضحه که تعصب چیزیه که از بین نمی ره و منم و یا هیچ کسی نه می تونه و نه اجازه داره که این انتظار رو داشته باشه که تعصب از بین بره. که اگه نگاه تعصبی وجود نداشت به عکسی به اون واضحی که گذاشتم نوشتی توی روز هست یا شب و زیر عکس بدون کیفتی که حتی تشخیص اینکه مربوط به واقعیت هستند یا گیم تشکر زدی
    موفق باشید دوستان گلم
    دقیقا این دوستمون داره راست میگه
    کسی که پدرکشتگی با PES نداره
    من خودم منتظرم امسال جفتشونم بازی کنم از هرکدوم خوشم بیاد اونو بازی میکنم
    در تکمیل صحبت های این عزیزمون بگم که شاید اگه طرفداران PES تعصب بیجای خودشون رو کنار میذاشتن الان PES خیلی جلوتر از فیفا بود
    اما متاسفانه با گفتن به به و چه چه های بیجا مانع از این میشیم که ایرادهای بازی نمود پیدا کنه

4. این کاربر از mahyar21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من نمیدونم چه اصراری دارید بگید فقط pes طرفداراش تعصبی هستند در صورتی که خوب و بد همه جا هست
    من فیفا رو بازی میکنم ولی اصلا بهم حال نمیده هیجان نمیده این قدری که با دوستان pes بهمون هیجان میده فیفا نمیده
    و این نشون دهنده برتری pes نیست به سلیقه من pes میخوره
    اون دوست محترممون امدن گفتن الان علم اینقدر پبشرفت کرده که هر دو بازی تو حرکات بازیکنها مثل هم شدن
    بنده هم با عکس نشون دادم که نه حرکت و هیکل بازیکنها و نحوه دویدن و سر زدن و دریبل و غیره pes یک سر و گردن بالاتره
    همانطوری که فیفا تو گزارشگر و مودهای افلاین و انلاین یک سر و گردن بالاتره

6. 6 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من جدیدا هر دو فوتبال رو کامل کنار گذاشتم ولی بگذارین حرف آخر رو اول بزنم
    همش به سلیقتون بستگی داره
    اما مقایسه جزیی
    گرافیک از فاصله دور گرافیک فیفا بهتره از نزدیک pes
    چهره سازی هر کدوم در بعضی از چهره ها بهتر از رقیب کار کردن ولی pes یه قدم جزئی جلوتره
    Gameplay فیفا سعی در واقعی سازی بازی داره ولی pes جذاب کردن. من در این مورد حقیقتش pes رو بیشتر دوست دارم ولی کاملا بستگی به سلیقه داره. البته pes هم جدیدا چند ساله شروع کرده و داره به سمت واقعی کردن Gameplay پیش میره که امسال هم اوج واقعی سازیش بوده ولی بازم طبق نظر دوستان هنوز fifa واقعی تره. ولی میگم واسه من واقعی بودن مهم نیست و واقعی و جذاب باید با هم باید باشه
    Player Id از این لحاظ pes بهتره. البته به نظر دوستان فیفا باز احترام میذارم ولی مشکل اصلی من با فیفا همینه. اعدادی که به قابلیت بازیکن ها دادند درسته ولی نمیدونم چرا بین بازیکن ها مختلف وقتی توپ دستشونه تفاوت زیادی احساس نمیشه. حالا نمیدونم به خاطر تفاوت دوربین pes و fifa هست یا ابعاد بازیکن رو pes بهتره زده یا... به هر حال بدون تعصب میگم از این لحاظ pes.
    License قطعا فیفا با اختلاف بالا
    و...
    این بحث سر دراز داره و اکثرا سلیقه ایه پس بحث بیهوده که باعث کدورت میشه رو کنار بگذاریم و با احترام نظر باقی دوستان فقط نظر شخصیمون رو بگیم
    موفق باشید

8. 5 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب بعد مدت ها گفتم کوتاه سخنی بگم :
    تو زمین بازی نه فیزیک درست برای توپ ، بازیکن ها و برخوردها ( فیزیک چی هست ؟! ) . نه انیمیشن درست . نه اسکلت و چهارچوب بدنی بازیکنان درست . نه چهره درست (با تبلیغاتی به نام اسکن سه بعدی !) . Player ID هم در حد اسم ! (PES2018 با هربازیکن پا به توپ میشی از دور قشنگ مشخص هستش کی هستش و استایل بدنی و ویژگی های فردی خودش رو داره و...)

موارد بالا از ویژگی های بازی پرطرفدار فیفا هستش !

این ها گیم پلی رو تشکیل نمیدن ؟! اگه یکی میگه این ها مهم نیست و جزگیم پلی نیست و گیم پلی جز مهمترین بخش های بازی نیست من حرفی ندارم !!!

فیفا هم مزیت هایی داره که بله عالی هستش از مهم ترین اون ها : جو و حواشی استادیوم ها - بخش آنلاین - لیسانس هستش ، اما تو گیم پلی که هسته بازی هستش واقعا بازنده هستش و عقب افتاده (هر کس خواست میتونم ویدیو و عکس بزارم و فجایع فیفا در گیم پلی رو نشون بدم )

تو بخش گرافیک هم موتور قدرتمند FOX هیچ حرفی رو باقی نگذاشته . خواهش می کنم به گرافیک بازی دیگه گیر ندید !

بخش آنلاین بازی هم امسال بعد سال ها بهبود پیدا کرده و مدتی پیش برای اولین باردر تاریخ PES تست رایگان و عمومی آنلاین بازی هم گذاشتن ! که نتایج رضایت بخش بود .

سوال همیشگی رو باز تکرار می کنم ؟! اگر فیفا به اندازه PES لیسانس میداشت چقدر میفروخت ؟! و چقدر می رفتن سمتش ؟! تازه فراموش نکنید نون لیسانس خوردن و رفتن سمت انحصاری کردن لیسانس ها تا زقیب نتونه استفاده کنه ! کثافت کاری تا کجا !!!

هیچ چیز نمیخواد تا ابد ثابت بمونه و تغییر نکنه ! فراز و نشیب ها وجود دارند ! واقعیت ها و تغییرات رو بپذیریم .

10. 9 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من اصلا آدمی نیستم که بشینم سر یه بازی کامپیوتری با دوستان کل کل کنم اما اینجا یه بحثی پیش اومد اونم تعصب !!!!
    لااقل انگ فن بودن پیس به منی که چندین ساله دارم فیفا بازی میکنم نمیخوره من دموی پیس رو بازی کردم و از اولین آدمایی بودم که توی همینجا نقاط ضعف بازی رو گفتم
    ولی بازی به دلم نشست ! بازی به دلم نشست که واقعا فیزیک رو تو اون حس کردم گیم پلی بازی واقعا روون بود انیمیشن های بازی فوق العاده کار شده بود ولی ایراداتی هم داشت که قبلا بهش اشاره کرده بودم و گویا نسخه اصلی برطرف شده (خودم هنوز نسخه اصلی رو بازی نکردم )
    حالا دوستان اومدن کارشناس فتوشاپ شدن و ... من بهشون احترام میزارم ولی شمایی که نمیتونی روز و شب رو تشخیص بدی دلیلش اینه که چشات به نورپردازی افتضاح فیفا عادت کرده شما انصافا بازی تو شب فیفا دلت نمیگیره ؟ البته عادت کردن این شکلی دلیل عمدش تعصب بیجایی هست که شما روی یه بازی کامپیوتری داری و جالب تر اینکه بقیه رو متهم میکنی
    به شخصه امسال هر جفت بازی ها رو بازی میکنم برای من لذت بردن مهمه نه سر و کله شکستن واسه شرکتایی که فقط سود فروش براشون مهمه

پ ن :
    این نقاط ضعف و قوت بازی رو گیم اسپات و زومجی گذاشتن که به شدت قبول دارم

نقاط قوت:

1-ارائه یه فوتبال عالی و هیجان انگیز و خارق العاده به لطف یه گیم پلی خوب

2-طبیعی بودن انیمیشن های مختلف بازیکنان و البته تماشاگران و مربیان و کادر فتی و داورها

3-منحصر به فرد بودن بازیکنان و تیم ها

4-جلوه های بصری خوب با جزییات

5-تکراری نشدن بازی در طولانی مدت

6-تنوع خوب حالت انلاین و افلاین

نقاط ضعف:

1-مشکلات لاینسس نبودن تیم هاو اسامیشون و کیت های اون ها

2-ضعف های گزارشگر و مفسر بازی (افتضاحن این گزارشگراش شما ریجن آل رو بگیرید که jon kabira گزارشگر معروفو خاطره انگیر پلی 1 رو داره )

3-یکنواخت بودن اتمسفر ورزشگاه ها در اکثر موارد(به جز ورزشگاه های خیالی همچون The Ultimate Stage)

نمره کلی:8.5 از 10
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 20-09-2017 at 17:30.

12. 8 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تیم سارنده از فروش بازی نسخه PC رضایت دارن و اعلام کردن با توجه به این که فقط چند روزی بیشتر از انتشار بازی نگذشته تعداد کاربران بازی در استیم به نسبت سال قبل بیشتر شدن .

14. 5 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خبرها حاکی از این داره که باشگاه آرسنال شریک تجاری جدید بازی هستش ! اگه این خبرها درست باشه و تایید بشه ورزشگاه امارات هم بازی طی آپدیت های آینده بازی میشه .

16. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

بازی چرا کرک نمیشه اصلا دیگه دستم به pes 17 نمیره
    نشد مستر لیگشو بازی کنم بخاطر نمیدونم چی بود میپرید بیرون
    میخوام pes 18 رو بکوب مسترش و BAL ش رو بازی کنم

18. این کاربر از toufan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نميدونم چرا بعضي از دوستان از موضع منت گذاشتن و نگاه بالا در مورد بازي و مقايسه اش با فيفا حرف ميزنند ! در اينكه فيفا از لحاظ موارد جنبي مثل اتمسفر بازي و گرافيك چمن و ساير جزييات جلوتر از پس هستش شكي نيست ولي مهمترين عامليكه هر بازي بايد در اولويت اول اونو داشته باشه گيم پلي خوب و عامه پسند هستش (حالا نه اينكه فيفا بازا خاص هستند ) كه در اون پس با اختلاف بسيار زيادي جلوتره و فيفا هيچ جوره در اون قسمت نميتونه بهش برسه . براي من گيمر مهمترين عامل از يك بازي فوتبال لذت بخشي بازي و بعد سرگرمي بازي هستش تا واقعه گرايانه بودنش ! به نظرم اگر كسي دنبال بخش واگرايه تو بازي مثل فوبتال باشه بهتره يه توپ برداره با دوستاش بره سالن تا بخواد از پشت مونيتور واقع گرايي رو تجربه كنه !

ولي در اينكه كونامي هم در جزييات كم كاري ميكنه شكي نيست حالا نميدونم نميتونه يانميخواد بكنه !فقط همين قدر بگم كونامي اولويت اصلي خودش رو گذاشته روي گيم پلي بازي و اين هم خوبه هم بد ! از طرفي با توجه به اينكه دست كونامي بد جور در قسمت لايسنس بسته است فكر كنم به همين خاطر توجه خودش رو گذاشته رو قسمت هاي ديگه !

فقط كاش مثلا ميومد 20-30 تا استاديوم فيك به بازي اضافه ميكرد يا استاديوم كريتر رو مثل قبل ميذاشت تو بازي !

پ . ن : از كرك بازي هم هنوز خبري نيست و فكر كنم بهتره بريم سمت سي دي كي ارجينال

20. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •