به نظرم زير بار تعمير نرو. تي وي نو وقتي اينطوري در بياد بايد عوضش كنن.
به نظرم زير بار تعمير نرو. تي وي نو وقتي اينطوري در بياد بايد عوضش كنن.
پس از یک هفته دوندگی و پیگیری بالاخره تلویزیون تعویض شد و دیروز یک تلویزیون نو اوردن . اینسری دیگه کاملا همه چیز را چک کردم و خدارو شکر مشکلی هم نبود .
ایراد اون قبلی افتادن دو تکه ریز پلاستیک پشت قاب بود
در مقایسه با تلویزیون قبلی که سامسونگ سری 6 بود ، این تلویزیون رنگ ها رو طبیعی تر نشون میده و مثل سامسونگ آبرنگی و پرزرق و برق نشون نمیده ولی درخشندگی سامسونگ رو نداره . در کل انتظار بیشتری رو داشتم از لحاظ کیفیت تصویر
تنظیماتش اونقدر کامله که میتونی هر طوری که میخوای تصویر رو دربیاری و مشکلی از اون بابت نیست .
سونی یک کنترل برای گوشی طراحی کرده بنام video &tv sharing که میتونی باهاش همه کار بکنی .
دوستان میشه بهترین تنظیمات تصویر رو که انجام دادن در اینجا قرار بدن ؟ خودم یکسری تنظیمات از rting , cnet گرفتم ولی تصویر مات شد
فایل اندروئید 6 رو 2 ماه پیش ریخته بودم روی فلش. امشب خواستم شهرزاد ببینم. تا فلش رو زدم به تلویزیون شروع کرد به آپدیت شدن. خلاصه 10-15 دقیقه طول کشید و آپدیت شد. منو ها به نظر سریع تر شدن. کم و زیاد کردن صدا توی نسخه قبلی خیلی روی اعصاب بود. خودش صدا داشت. اما الان بدون صدا و روون و سریع صدا کم و زیاد میشه. منوی اولیه مثل قبله اما زیر منو ها تغییر کرده
بعدش نشستم شهرزاد رو با کیفیت 1080p تماشا کردم
پیشنهاد میکنم اندروئید 6 رو حتما دانلود و تلویزیون رو آپدیت کنید
به نظر خودت درخشندگی بیشتر بهتره یا طبیعیتر بودن رنگها؟الان که هردو رو دیدی کدامو ترجیح میدی؟راستی مدل سامسونگ چی بود؟من شنیدم سامسونگ H6400 کیفیتش بهتر از سونی هست.
مدل سامسونگ 6990 سری C هست . فکر کنم 6 ، 7 سال پیش گرفتیم . چون 40 اینچه مقایسش سخته ولی رنگ ها در سامسونگ اغراق امیزه و رنگ سیاه رو بنظرم خیلی بهتر نشون میده یعنی سیاهش برق میزنه . شاید مربوط به نوع پنل باشه . ولی در تصاویر سریع مشخصه که سونی خیلی برتره . اگه شما طبیعی بودن رنگ ها برات مهم نیست فکر کنم سامسونگ برداری بهتر باشه
در ضمن کنترل سونی اصلا جالب نیست و کار کردن باهاش سخته و جنسش هم بنظرم خوب نیست .
راهنمایی از دوستانی که این تلویزیون رو دارند بنده قصد تهیه دارم منتها بین بانه و کویت گیر کردم بانه قیمت گرفتم گفتن ۴۲۰۰ تو کویت رفیقم قیمت گرفته اونجا هم بین ۴۱۰۰ تا ۴۲۰۰ بوده که اگر از اونجا بگیرم تا برسه تهران ۲۰۰ تومن هم میاد روش حالا مشلی که من دارم اینه که هم بانه و هم کویت ادعای اصلی بودن این تی وی رو دارن میخواستم بدونم مشخصه ای داره که مثلا از روی جعبه یا هر چیز دیگه ای بشه اصلی بودنش رو فهمید و سوال بعدی اینکه کشور اصلی ساخت این تی وی کجاست؟
دوستان یه سوال
این تلویزیون امکان پخش فیلم 4K رو از روی فلش داره؟ چون فکر می کنم سرعت هیچ فلشی انقدر بالا نباشه که بشه از روش فیلم حجم بالا پخش کرد، در هر ثانیه نزدیک 70 80 مگ اطلاعات باید خونده بشه و همزمان پخش هم بشه.
فکر کنم به راحتی بشه با فلش این کارو انجام داد
Sent from my E6833 using Tapatalk
ببینین مفاهیمی مثل بافر و رم این کاستی در فلش رو پوشش خواهند داد
شما وقتی یک فایل حجیم رو در هر دستگاهی اجرا میکنید بخشی از اون فایل در حافضه رم دستگاه جهت پردازش و نمایش کپی میشه در این فاصله که شما دارید اون بخش از فیلم رو تماشا میکنید مجددا بخش دوم از فلش گرفته و در حافضه رم جایگزاری میشه, وقتی شما دارید بخش دوم رو میبینید بخش اول از رم پاک میشه و بجاش بخش سوم از فلش به رم منتقل میشه و این قصه تا آخر فیلم ادامه پیدا میکنه
حالا این وسط اگه دیگه سرعت فلش خیلی پایین باشه یا فضای رم خیلی محدود بشه یا پردازشگر ضعیف باشه فیلم درست خش نمیشه
این تلوزیون usb3داره نباید مشکلی باشه
من یه فایل 4k از فلش پخش کردم مشکلی نداشت
البته یبار یه فایلی دانلود کردم که البته زیر فایله توی سایت نوشته بود مخصوص uhd سامسونگ که اونو پخش نکرد حالا دلیلش نمیدونم چی بود
1-بین کویت و بانه به نظر من بانه.
2-تو بازار ایران واقعا خیلی سخت (غیر ممکن!)بشه فهمید اصلیه یا نه.تمام چیزای ظاهرا دیدنی (روی کارتن وروی خود تلویزیون و...)رو اصلا نمیشه ملاک قرار داد.همه میتونه ساختگی باشه.اگه واقعا تحت لیسانس سونی باشه مهم نیست کجا ساخته شده چون به هر حال سونی روش نظارت داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)