اگه یونایتد هم این بازیو ببره، برای چلسی خوبه چون یونایتد در حد قهرمانی نیست و رقیبمون نیست، هر نتیجه ای به جز برد لیورپول، خدمت به Don Antonio Conte هستش
![]()
اگه یونایتد هم این بازیو ببره، برای چلسی خوبه چون یونایتد در حد قهرمانی نیست و رقیبمون نیست، هر نتیجه ای به جز برد لیورپول، خدمت به Don Antonio Conte هستش
![]()
دوستان تو EPG من نگاه کردم مثل اینکه برنامه ها تغییر کرده و قراره پخش بشه. خلاصه ساعت 7 و نیم بازیه. شبکه ورزش و شبکه سه رو چک کنید.
دوستان من زنگ زدم شبکه ورزش پیغام گذاشتم چرا بازی منچستر یونایتد و لیورپول رو پخش نمیکنید بازی به این مهمی رو (بلکه پخش کنن)![]()
Last edited by Mohammad King; 15-01-2017 at 15:46.
شبکه 3 پخش می کنه اونم با گزارش عادل
اون لینک هایی هم که دوستان صفحه قبل گذاشتن خیلی خوبن. شبکه های DTV، Varzish Sport HD، IDMAN Azerbaycan و ATN هم پخشش می کنن.
دستت درد نکنه
استغفرا...![]()
نیمه دوم رو نتونستم خوب ببینم. تو نیمه اول خوب کار کردیم. دو تا تک به تک خوب رو خراب کردن پوگبا و میخیتاریان.
پنالتی رو بد دادیم. پوگبا وقتی چرخید تو جاگیری اشتباه کرد و توپ رو سرش نیومد.
تو نیمه دوم هم مارسیال یه گل میتونست بزنه. حیف شد. خیلی میتونست کمک کنه که شرایطمون بهتر شه. بخصوص که سیتی هم 4گل خورده
بازی بعدی 6 روز دیگه با استوکه
از همه نظر از لیورپول سر تر بودیم ولی خودمون رو باور نداشتیم تا از زمین پیروز بیرون بیایم.
ضعف ذهنیتی بازیکنان در بازی های حساس رو میشه نقطه ضعف تیم دانست.
اصلا اگر پوگبا می گذاشت اون هد رو میزد مثلا چه اتفاقی می افتاد؟
ولی با یک اشتباه مهلک در مقابل تیم های انگلیسی باید 60 دقیقه پر استرس داشته باشی و نتیجه دلخواه رو نگیری.
به نظرم خوزه میتونه دقایق بیشتری به فلینی تو خط حمله بازی بده تا هم موقعیت سازی کنه و هم فشار رو ایبرا کم کنه.
اگر جای خوزه بودم به جای آوردن ماتا از راشفورد استفاده میکردم و از کناره ها فشار رو بیشتر میکردم.
سایه سنگین یونایتد بر سر تیم های بالانشین
جنگ تاپ 4 شروع میشود
به نظرم فاصله پنج امتیازی تا رتبه دوم تا چهار بازی آینده جبران خواهد شد هرچند آرسنال و تاتنهام روند خوبی دارند.
هفته های سخت رقبا فرا رسیده:
هفته بعد تاتنهام - سیتی
هفته بعدش لیورپول - چلسی
هفته بعدش آرسنال - لیورپول
هفته بعدش لیورپول - تاتنهام
با این مورد اصلا موافق نیستم. فلینی به همین شکلی که ازش بازی گرفته میشه کافیه و در ترکیب کنونی تا مجبور نشیم بهش نیازی نیست. در بازی لیورپول تعویضش به جا بود ولی در کل می دونیم که پتانسیل این رو داره که در ترکیب باشه، ولی انگار نباشه !به نظرم خوزه میتونه دقایق بیشتری به فلینی تو خط حمله بازی بده تا هم موقعیت سازی کنه و هم فشار رو ایبرا کم کنه.![]()
بازی های بعدیمون در لیگ به ترتیب:
استوک - یونایتد
یونایتد - هالی سیتی
لستر - یونایتد
یونایتد - واتفورد
سیتی - یونایتد
رسمی: ممفیس دیپای به لیون پیوست
محتوای مخفی: توضیحات
وقتی اومد بازیکن خوب و موثری بود. نمیدونم چرا افت کرد و دیگه درست نشد که نشد. نه زمان مورینیو نه فن خال. چون بازیکن هم پست زیاد داره تیم فرصتی هم براش پیش نیومد. خیلی دوست داشتم قرضی به تیم دیگه ای داده بشه. ولی تقریبا با نصف رقم خریدش فروختنش. هر چند که آپشنم داره
شماره ۷ جادوئی خالی شد ، ایشالا باشه واسه گریزمان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)