تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 181 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

برو پروفایل ایرانسیلت اگه وضعیت خطط قطع موقت بود برو نزدیکترین نمایندگی ایرانسل حل میشه...کلا ترابرد خطوط دائمی همراه اول به ایرانسل مشکل داره...البته بعد فعالسازی کامل دیگه مشکلات حل میشه

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
    الان چک کردم وضعیت حساب فعال هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

نمیدونم من بد شانس هستم یا این مشکل توی ترابرد دائمی همراه اول به ایرانسل وجود داره الان 24 ساعت شده که هیچ کسی نه میتونه با من تماس بگیره نه پیام برام میاد ولی من میتونم تماس بگیرم و پیام بفرستم. از خط دیگه که با من تماس میگیرن میگه ( مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد) با پشتیبانی همراه اول و ایرانسل هم هر چی تماس میگیرم فایده نداره فقط میگن بررسی میکنیم. پشیمون شدم از این ترابرد ( البته فکر کنم همراه اول داره سنگ اندازی میکنه این وسط)
    با این مشکلی که دارم و پشیمون شدم از ترابرد به ایرانسل. ایا میشه برگردم همراه اول؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم من بد شانس هستم یا این مشکل توی ترابرد دائمی همراه اول به ایرانسل وجود داره الان 24 ساعت شده که هیچ کسی نه میتونه با من تماس بگیره نه پیام برام میاد ولی من میتونم تماس بگیرم و پیام بفرستم. از خط دیگه که با من تماس میگیرن میگه ( مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد) با پشتیبانی همراه اول و ایرانسل هم هر چی تماس میگیرم فایده نداره فقط میگن بررسی میکنیم. پشیمون شدم از این ترابرد ( البته فکر کنم همراه اول داره سنگ اندازی میکنه این وسط)
    طرح در مرحله آزمایشی هست و دارای نواقصی، باید در سایت 195 شکایت کنی اگر مراحل ترابرد کامل انجام شده

فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با این مشکلی که دارم و پشیمون شدم از ترابرد به ایرانسل. ایا میشه برگردم همراه اول؟
    من ترابرد کردم هیچ مشکلی نبود به جز پیامی که قرار دادن....فکر کنم سه ماه باید صبر کنی تا دوباره برگردی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

با سلام و احترام - از عزیزان اگر کسی به همراه اول ترابرد کرده لطف کنه فیدبکی بده. چطوریه؟ راضی هست یا نه؟ سیم کارتش درست فعال شده ؟ میتونه بسته بخره ؟ مشکل برقراری و دریافت تماس و.. وجود داره ؟ تا موقعی که سیم جدید فعال شد دنگ و فنگ زیادی داشت؟ به دلایل آنتن دهی قصد ترابرد دارم از ایرانسل. پیشاپیش از راهنماییتون سپاس گزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من از ایرانسل ترابرد کردم همراه اول
    حدود یک هفته خطم قطع شد که مشکل از ایرانسل بود زیرا نبایستی خط من را تا تحویل سیم کارت جدید قطع می کرد.بعد از ترابرد هیچ مشکلی تا حالا ندیدیم و همه چیز خوبه.فقط اگه خواستی ترابرد کنی به صورت حضوری از دفاتر همراه اول ترابرد کن.

با سلام و احترام - از عزیزان اگر کسی به همراه اول ترابرد کرده لطف کنه فیدبکی بده. چطوریه؟ راضی هست یا نه؟ سیم کارتش درست فعال شده ؟ میتونه بسته بخره ؟ مشکل برقراری و دریافت تماس و.. وجود داره ؟ تا موقعی که سیم جدید فعال شد دنگ و فنگ زیادی داشت؟ به دلایل آنتن دهی قصد ترابرد دارم از ایرانسل. پیشاپیش از راهنماییتون سپاس گزارم

7. این کاربر از hojjat_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    من از ایرانسل ترابرد کردم همراه اول
    حدود یک هفته خطم قطع شد که مشکل از ایرانسل بود زیرا نبایستی خط من را تا تحویل سیم کارت جدید قطع می کرد.بعد از ترابرد هیچ مشکلی تا حالا ندیدیم و همه چیز خوبه.فقط اگه خواستی ترابرد کنی به صورت حضوری از دفاتر همراه اول ترابرد کن.
    برای شما هم پیغام پخش میشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

حد اعتبارم بعد از 70 ت امروز شد 100 هزار تومن...اقا مجید برا شما هم اینجوری شده؟

10. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حد اعتبارم بعد از 70 ت امروز شد 100 هزار تومن...اقا مجید برا شما هم اینجوری شده؟

اگر مشترک خوش حساب باشید روی پرداخت قبوض پایان دوره باز هم سقف اعتبار شما افزایش پیدا خواهد کرد.
    Last edited by dj77; 20-07-2016 at 14:48.

12. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

سلام برای من هم که دیروز فعال شد اول 50 هزارتومان بود و بعد شد 70 هزارتومان و الان دیدم شده 100 هزار تومان. فکر کنم برای تمامی خط های ترابرد شده دائمی یه ایرانسل یکسان باشه.

14. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •